• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve garip davranışları

ya aynı seyi yasadım ilk basta arkadasınızdan emin olun beelkide sadece kndisiyle ilgili sorunları yuzundn size oyle davranıyordur onu anlamaya calısmanızı tavsiye ederim bnde tum bunları dneyereek iki sonuca ulastım birincisi bana cok dger verdigi ıçın çok kıskanıyor ikinciside kendi ailesinde olan sorunlar onu yıpratmıs boyle bir durumu olma ihtimalide var size bu sekildee yansıtıyor olabilir :50:

Ailesiyle sorunlarını kafaya takmayan birisi bana sürekli erkek bulmaya çalışıyor tanımayan yok onu :/ Sizin arkadaşınızın kişiliği öyleymiş benimki davranısta böyle

ceylin bu konu da bana senin yüzsüz kuzeni hatırlattı
o günden sonra gelip bişeyler istedi mi kesildi mi?
inşallah kesilmiştir

konu sahibi arkadaş kesin ve net bir şekilde
k.bakma canım artık paylaşmak istemiyorum tarzı tavrını koy
küserse küssün
annem erkeklerle konuştuğunu görmüş bir daha istemiyorum dedi diyebilirsin...

Zaten banada erkek buluyor haberim olmadan benim adıma davet ediyor gece yarısı evimizin önüne erkek getiriyor tanıştırmak için ve ben bunlara rağmen dayanıyorum arkadaşlıgımız bozulmasın diye
siz dahil herkes öyle diyor sanırım haklısınız

bende liseyken arkadaşlarım gelir denerlerdi herseyi ama tabi mal kıymetini bilirdim fazla yüz vermezdim kimseye ben baskasının odasına bıle cagırılmadan girmem herkezin özeli durumu kendine göre... şimdi odam çeyiz dolu herkez merakına gelir bakar o kutular inler tek tek ama takmıyorum artık çalıştıgım içinde fazla gelemiyo kimse...Ama bir arkadasım var evlendi ama yinede ne yapsam kıskanır üzerimdeki t-shirt u bile bana verde bir kac gün giyiyim der bende kıyafetlerim benim için önemli derim ben herşeyin iyisini alırım ve yıllarca gıyerım çeyizimde aksesuarlar vardır der ay ben öyle seyler sevmem der ama arastırır nerden aldıgımı falan :20:...yani mutlaka herkezin başında vardir böyle arkadaş...

Oh tek değilmişim :) Çok tuhaf geliyor bana yani herkesin yaptıgı kendine herkesin kendine ait bir hayatı var en başta durumları iyi değil diye veriyordum ama elindeki parayı tutmuyor resmen benden geçiniyor..Çok sinir bozucu ya insan kendini enayi gibi hissediyor bir yere gidiyorum mesela o günde düzleştiricimi almaya geliyor ben evde olmayınca bana kızıyor niye yoktun diye

ben pek hoşlanmam arkadaşımda olsa başka birinden sürekli kıyafetti parfümdü vs istemekten ve benden de istenmesinden :45:

ya açıkça söyleyin ya da eskisi kadar smimi olmayın :ssz:

Bende o şekilde kendimde istemem paramı biriktiririm alırım ama sürekli almak ki kişisel eşyalar bunlar kremime kadar bizde kullanıyoruz saçı ıslak geliyor bizde kurutup düzleştiriyor annemde kuaförmü burası diyor

Benim de vardı öyle arkadaşlarım hatta bir kere ütümüz bile bi ay onlarda kalmıştı. bence bu kızın sırf seninle bunlar için arkadaşlık edip etmediğini düşün derim. Ben makyaj malzemelerimi gözlerimde mikrop varmış diye kurtarmıştım gerçektende öyle olmuştu o bu kullanınca. valla ben artık hayırı ögrendim alamazsın veremem diyebiliyorum yoksa sömürücü çok küsersede küssün o kdar olmaz :20:

Benim de vardı öyle arkadaşlarım hatta bir kere ütümüz bile bi ay onlarda kalmıştı. bence bu kızın sırf seninle bunlar için arkadaşlık edip etmediğini düşün derim. Ben makyaj malzemelerimi gözlerimde mikrop varmış diye kurtarmıştım gerçektende öyle olmuştu o bu kullanınca. valla ben artık hayırı ögrendim alamazsın veremem diyebiliyorum yoksa sömürücü çok küsersede küssün o kdar olmaz :20:

1 ay mı :30: Bazen aklıma gelmiyor değil aslında çünkü veremem diyince küsemem demesi falan düşündürüyor beni.Keşke anlasa ama denedim anlayışsız malesef :/ Bende başkalarına hayır diyebiliyorum ama yakın arkadaşlarıma diyemiyorum ve enayi gibi hissetmeme sebep oluyor bu

Benim 6 yıllık bir dostlugum var ailelerimiz falan tanıyor birbirlerini benim ailemin maddi durumu onlara nazaran daha iyi kendi babası çalışmıyor annesi çalışıyor kıt kanaat evlerine ekmek giriyor arkadaşım buna ragmen biri harçlık verse hemen harcıyor annesi para istese evi ayaga kaldırıyor.Bize geldiginde sürekli kıyafetlerimi makyaj malzemelerimi tokalarımı alıyor ama getirmiyor ve sürekli parfümümü kullanıyor bizimde durumumuz çok iyi değil her hafta parfüm almak zorunda kalıyorum rimelimi ne zaman versem ya kurutuyor ya kırıyor fırçasını.Telefonumdan saatlerce internete giriyor yada bilgisayarımdan her geldiginde 5 dakka sohbet ediyoruz 2 saat internette annemde kızıyor artık erkeklerle görüşüyor ne yapmalıyım açıkça söylemek istemiyorum kırmamak için nasıl davransam kırılmaz ne söylemeliyim?

fakirligini iyi kullaniyor arkadasin
fakirligi ile senin duygularini eline almis
ben fakirim sende vermek zorundasin diyor sana iste
kirilmamak icin kiracaksin yarin birgun baska seylerinide alir benden demesi
alistirma bu kizi

fakirligini iyi kullaniyor arkadasin
fakirligi ile senin duygularini eline almis
ben fakirim sende vermek zorundasin diyor sana iste
kirilmamak icin kiracaksin yarin birgun baska seylerinide alir benden demesi
alistirma bu kizi

Öylemi dersin bende çok yufka yürekliyim ya hiç dayanamam fakir zengin yani eğer istediyse vermezsem içime atarım o gece uyuyamam :/ Annemde alışmış kullanıyor seni diyor

Oh tek değilmişim :) Çok tuhaf geliyor bana yani herkesin yaptıgı kendine herkesin kendine ait bir hayatı var en başta durumları iyi değil diye veriyordum ama elindeki parayı tutmuyor resmen benden geçiniyor..Çok sinir bozucu ya insan kendini enayi gibi hissediyor bir yere gidiyorum mesela o günde düzleştiricimi almaya geliyor ben evde olmayınca bana kızıyor niye yoktun diye

Bence söyle esyalarım için mi geliyosun benım için mi de

Öylemi dersin bende çok yufka yürekliyim ya hiç dayanamam fakir zengin yani eğer istediyse vermezsem içime atarım o gece uyuyamam :/ Annemde alışmış kullanıyor seni diyor

gururlu yoksula fakire yardım edilir..yüzsüze seni kişiyi aptal yerine koyan uyanık açgözlü fakire değil..annen haklı işte..

Benim kuzen bu arkadasin üst versiyonuydu abla :))
Simdi elbise istemeyi falan kesti .
Ama yaz geliyor düğünler falan baslar .
Gelir yine bence .
Ha unutmadan kuzeninin düğünü için bana elbise aldirdi gecen hafta .
Üstümde yok sonra veririm diyerek .
Basimin gozumun sadakasi olsun o para geri gelmezde :)

keşke almasaydın canım yaa
bende de yok deyip tavrını devam ettirseydin
aman yaza güzel gelirse birşeyini verme sakın
yoksa yapışır da yapışır...

Zaten banada erkek buluyor haberim olmadan benim adıma davet ediyor gece yarısı evimizin önüne erkek getiriyor tanıştırmak için ve ben bunlara rağmen dayanıyorum arkadaşlıgımız bozulmasın diye
siz dahil herkes öyle diyor sanırım haklısınız

ohaaaa demek istiyorum izninle canım
o zaman annen çok haklı yarın öbürgün adını çıkarır mazallah
ona de "ben senin gibi değilim.. onu bunu musallat etme başıma"
biran önce uzaklaş derim...

Başıma gelen bir durum. Bu kesinlikle dostluk değil düpedüz kullanıyor seni. İzin verme. Gerektiğinde insanları kırmaktan çekinmemek gerek. Aklının başına gelmesi için yaşaması gereken şeyler var. Bunlardan biri de seni kaybetmek olucak belli ki. İlişkini kes. Düzeleceğini de sanmıyorum ama olur da belki davranışlarında düzelme görürsen arkadaşlığa devam edersin.

Şimdi her sorunlu kişiyle muhattabı kesip yok sayalım onları karanlığa mı atalım diye düşünenler olacaktır. Ama tek başına ya da sadece senin desteğinle aşılacak bir durum değil bu. Zamanla seni de etkilemeye başlayacak. İstersen bir konuşmayı deneyebilirsin ama faydası olacağını da sanmıyorum.

ohaaaa demek istiyorum izninle canım
o zaman annen çok haklı yarın öbürgün adını çıkarır mazallah
ona de "ben senin gibi değilim.. onu bunu musallat etme başıma"
biran önce uzaklaş derim...

Ne deseniz haklısnız :( Dedim benim hatrıma diyor ama bu kadar basit değil benim için ve gösterdigi cocuklar serseri okumayan uyuşturucu kullanan tipler hadi bela olsa biri diye korkuyorum

Başıma gelen bir durum. Bu kesinlikle dostluk değil düpedüz kullanıyor seni. İzin verme. Gerektiğinde insanları kırmaktan çekinmemek gerek. Aklının başına gelmesi için yaşaması gereken şeyler var. Bunlardan biri de seni kaybetmek olucak belli ki. İlişkini kes. Düzeleceğini de sanmıyorum ama olur da belki davranışlarında düzelme görürsen arkadaşlığa devam edersin.

Şimdi her sorunlu kişiyle muhattabı kesip yok sayalım onları karanlığa mı atalım diye düşünenler olacaktır. Ama tek başına ya da sadece senin desteğinle aşılacak bir durum değil bu. Zamanla seni de etkilemeye başlayacak. İstersen bir konuşmayı deneyebilirsin ama faydası olacağını da sanmıyorum.

Ben göremiyorum belkide kullanıldıgımı dostum olunca görmek istemiyorum bir yandanda :50: Evet bende düzelecegini sanmıyorum erkek gibi diyebilirim gece evden çıkmak istiyor sürekli gezmek istiyor ama unutuyorki onun bir ailesi var hiç sayıyor okumakta gözü yok sürekli birileriyle sevgili ve adam gibi tipler değil :( Yakın arkadaşlarımda aynı sizin gibi söylediler en kısa sürede kurtulmaya bak direk kesme ama azalt dediler :/

Back
X