Arkadasım ve takıntılısı..

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Konu başlığı saçma olmuş olabilir ama konu tam olarak bu. Arkadaşımdan iş yerinde biri hoşlanıyor.. Bu normal buna birşey demiyor fakat bu arkadaş işi bu noktada bitirmiyor.. Arkadaşlarını, arkadaşımın arkadaşlarını bile örgütlüyor.. Kızı yalnız bırakıyor ki kendisine olumlu yanıt versin nasıl bir manyak.. Resmen mobbing gibi. Kız biriyle konuşsa kıskanıyormuş fln.. Kız ne yapmalı? Bu arkadaşı reddetti fakat adam anlamıyor

Arkadaşlarını nasıl örgütlüyor? Valla elin adamıyla bana karşı örgütlenecek ve beni yalnız bırakacak arkadaşı zaten ben istemezdim. Hiç sallamasın. Adamın yanında olacak arkadaşlarla zaten konuşmasın. İşyerinde profesyonelliğini korusun. O adamı görmek istemiyorsa patrona anlatsın belki yerini değiştirirler, olmadı iş değiştirir yeni iş bulduğunda.

Adamla hemen muhabbeti kessin. Bazı erkekler arkadaşça yaklaşmayı naz falan sanabiliyorlar fındık kadar beyinleriyle. Yok gibi davransın.

Konu başlığı saçma olmuş olabilir ama konu tam olarak bu. Arkadaşımdan iş yerinde biri hoşlanıyor.. Bu normal buna birşey demiyor fakat bu arkadaş işi bu noktada bitirmiyor.. Arkadaşlarını, arkadaşımın arkadaşlarını bile örgütlüyor.. Kızı yalnız bırakıyor ki kendisine olumlu yanıt versin nasıl bir manyak.. Resmen mobbing gibi. Kız biriyle konuşsa kıskanıyormuş fln.. Kız ne yapmalı? Bu arkadaşı reddetti fakat adam anlamıyor
Nasıl böyle bir gücü var? Neden herkes bu adamı dinliyor hatta arkadaşınızın arkadaşları bile?

Yalnız kaldım diye teklif mi kabul edilirmiş ya.
Reddediyor anlamıyor diye bir şey kabul etmiyorum şahsi fikrim.
Yerinde olsaydım eğer, net bir dille reddeder ve tavırlarına devam ederse şikayetçi olacağımı söylerdim.

Öncelikle konuyu kendi açmalı :KK51:

Back
X