Arkadaşım yok ve konuşabilecek birinin ihtiyacini hissediyorum

Gzmmmar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
6
6
1
30
Merhaba arkadaşlar ben okul hayati boyuncada hep sanssiz biri oldum lisede sinifta pek kiz yoktu ve üniversiteyide baska ülkede okudum evlendim ve simdide esimin isinden dolayi calisma hayatima son verdim , bu ev süreci ne kadar aktif insanlar olsakta beni biraz yalnizlik pskolojisine soktu ...
Calisma hayatim boyuncada arkadaslik edinebilecegim bir ortam olmadi , maddi durumdan okulumuda yarida biraktim suan arkadaşlarim dis hekimi oldular ve herkes baska bir ülke veya il de ....
Bu gece esime icimi döktüm bu sefer seni arkadaslarimin esleriyle tanistiriyorum ama arkadas olmuyorsun dedi ...
Kizlar arkadaslarinin eslerinin cocuklari var ve ortak konusabilecek birseyim bir sure sonra kalmiyor , ben pek dedikodu yapayim kahve iceyim belden asagi konusayim boyle biride degilim cok cikmazdayim ... Sosyal bi ortam kurs vs suan bunuda yapamiyorum ne yapicam bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar ben okul hayati boyuncada hep sanssiz biri oldum lisede sinifta pek kiz yoktu ve üniversiteyide baska ülkede okudum evlendim ve simdide esimin isinden dolayi calisma hayatima son verdim , bu ev süreci ne kadar aktif insanlar olsakta beni biraz yalnizlik pskolojisine soktu ...
Calisma hayatim boyuncada arkadaslik edinebilecegim bir ortam olmadi , maddi durumdan okulumuda yarida biraktim suan arkadaşlarim dis hekimi oldular ve herkes baska bir ülke veya il de ....
Bu gece esime icimi döktüm bu sefer seni arkadaslarimin esleriyle tanistiriyorum ama arkadas olmuyorsun dedi ...
Kizlar arkadaslarinin eslerinin cocuklari var ve ortak konusabilecek birseyim bir sure sonra kalmiyor , ben pek dedikodu yapayim kahve iceyim belden asagi konusayim boyle biride degilim cok cikmazdayim ... Sosyal bi ortam kurs vs suan bunuda yapamiyorum ne yapicam bilmiyorum
Buralardan edin guvenebiliyosann

Hangi şehirde sin başlık aç toplansın konuya o şehirdekiiler

Yahu sen evlisin yalnızım diyorsun kardeş ben bekarım sülalede yaşayan insan kalmadı. Beni de düşün lütfen..

Şaka bir yana sosyalleşmek için illa bel altı konuşmak gerekmez. Benimde evli çocuğu olan arkadaşlarım var ama sohbeti genelde ben yönetirim. İlla hep benim istediğimi de konuşmam onlara da kendini anlatma şansı tanırım bazen soru sorarım. Böylelikle sohbet ilerler...

Kendini soyutlama ve pozitif ol

Esinizin arkadaslarinin hanimlati icin bence onyargili olmayin.biz kadiniz herseyden konusabiliriz.Yarin obur gun siz de insallah anne olursunuz sizinde konunuz degisir...Hep dunyayi kurtaracak degiliz ya....
her yastan ,her fikirden insanlarla konusun.herkesin kendine gore bir guzelligi vardir..Cok hoslanmadiginiz olursa elersiniz zatenn.

Pavyon kulisinfen bahseder gibi . Niye bel altı konuşulsun? Siz tuhaf olabilir misiniz? Arkadaşlarım var çok yakınız ama kimse bel altı konuşmuyor onlar niye sürekli bunu konuşsun? Takıntılı olabilir misin? Gıcıklığına yazmıyorum biraz kendini de sorgula diye yazdım

Pavyon kulisinfen bahseder gibi . Niye bel altı konuşulsun? Siz tuhaf olabilir misiniz? Arkadaşlarım var çok yakınız ama kimse bel altı konuşmuyor onlar niye sürekli bunu konuşsun? Takıntılı olabilir misin? Gıcıklığına yazmıyorum biraz kendini de sorgula diye yazdım
Hayır öyle bel altı muhabbet açmaya çalışan kadın sayısı az falan değil. Bayılıyor çoğu yatak odası muhabbeti yapmaya ama dik durup hoşlanmadığınız belli ederseniz mecbur susuyorlar. Bunun konu sahibinin takıntılı olması ile bir ilgisi yok siz konu sahibine gereksiz çıkış yapmışsınız

Hemen hemen bütün yakın arkadaşları başka şehirde yaşayan bir insan olarak bu arkadaşlarım başka yerde bağımız koptu olayını anlamıyorum. İş yoğunluğundan haftalarca konuşmadığım arkadaşlarım oluyor ama ilk telefonda yine dün konuşmuş gibiyiz. Kurs vs seçeceğini elediniz, çalışmayı şu an için anladığım kadarıyla düşünmüyorsunuz, eşinizin arkadaşlarıyla anlaşamamışsınız, apartman desek ona da olur vereceğinizi sanmıyorum e geriye başka seçenek kalmadı ki.

Hayır öyle bel altı muhabbet açmaya çalışan kadın sayısı az falan değil. Bayılıyor çoğu yatak odası muhabbeti yapmaya ama dik durup hoşlanmadığınız belli ederseniz mecbur susuyorlar. Bunun konu sahibinin takıntılı olması ile bir ilgisi yok siz konu sahibine gereksiz çıkış yapmışsınız
ben çok rastlamadım. Genç de değilim desem ki çok kişi görmedim. Sizlere öyle denk gelmiş demek. Ya da algıda seçicilik söz konusu

Yeni ortamlara girmeyi denediniz mi? En azından, çok sıkı fıkı arkadaş edinme garantisi yoksa da , iki kelam eder evinize dönerisiniz , ortamınız değişir. Bu devirde yalnızlık birçoğumuzun derdi. Menfaatsiz , dedikodusuz dost bulmak , çölde su bulmak gibi . Ayrıca belirli bir yaştan sonra dostluk kurabilmek, güvenmek de daha zor oluyormuş. Aynı dertten muzdarip bir gurbetçi olarak , kolaylıklar dilerim .

ben çok rastlamadım. Genç de değilim desem ki çok kişi görmedim. Sizlere öyle denk gelmiş demek. Ya da algıda seçicilik söz konusu
Bize niye öyle denk gelsin yahu. Sanki biz +18 muhabbet peşindeymişiz iması nedir. Algıda seçicilikmiş. Neyin seçiciliği..

Yaşadığınız ülkede kadınlar öldürülüyor çocuklar ve hayvanlar tecavüze uğruyor. Dizilerin hepsi ensest temalara sahip. Siz kadınların cinsellik konuşmasına mı takıldınız ?

İsteyen bel altı konuşur isteyen bel üstü .. ha cinsellik konuştu diye de insanlar namussuz olmuyor. Tıpkı sizin şu yorumu yapınca namuslu mükemmel bir insan etkisi yaratmadığınız gibi...

Ben de sizin gibiyim. Pek arkadaşım yok. Evlendikten sonra çok seçici davrandım etrafımda kafa dengi pek yok. Bu konuda Sizi anlıyorum ama tek farkımız çocuğum var benim . Haklısınız çocuk olunca çoğu lafımız çocuk oluyor.

Evet kesinlikle var öyle kadınlar. Benim annemin bir arkadaşı vardı. Küçükken onun evine gittiğimizde sürekli bel altı konuları açardı. Kocasıyla yaşadığı şeyleri gülerek anlatırdı. Ben de küçüğüm tabi o zamanlar. Annem uyarırdı çocuk var diye. Aman ne olacak o da büyüyüp evlenmeyecek mi derdi pişkin pişkin. En son tartıştılar annem de konuşmayı kesti.

Bize niye öyle denk gelsin yahu. Sanki biz +18 muhabbet peşindeymişiz iması nedir. Algıda seçicilikmiş. Neyin seçiciliği..

Yaşadığınız ülkede kadınlar öldürülüyor çocuklar ve hayvanlar tecavüze uğruyor. Dizilerin hepsi ensest temalara sahip. Siz kadınların cinsellik konuşmasına mı takıldınız ?

İsteyen bel altı konuşur isteyen bel üstü .. ha cinsellik konuştu diye de insanlar namussuz olmuyor. Tıpkı sizin şu yorumu yapınca namuslu mükemmel bir insan etkisi yaratmadığınız gibi...
Sen kimle Nasıl istersen öyle konuş ne saldırıyorsun. Bana çok rastlamadı diyorum yalan mı söylüyorum. Senin üzerinde ne etkisi yarattığım çok da mühim değil bir çabam da yok

Sen arkadaş değil dost istiyorsun lakin bu yaştan sonra dost kazanılmaz kahve muhabbetleri de fena değil bence takıl eşinin iş arkadaşlarının eşleriyle

30 küsür yaşında bir kadın olarak edindiğim tecrübeye istinaden söylüyorum eğer birinin arkadaşı yoksa sorun o kişidedir. İlkokul arkadaşımla hala görüşüyorum. Lise- Üniversite - İş hayatı derken dost diyebileceğim kişiler hayatımda var. Hatta bu forumda tanıştığım, 7 yıldır konuştuğum, evinde yatıya kaldığım arkadaşlarım bile var. Arkadaşlık asla kuramamış sohbetini sevdiğim bir kaç kişiyle ısrarla görüşmeye devam ediyordum ama sonra görüşme karşıdaki kişiden kaynaklı kopuyor. Arkadaşlık dostluk özveri gerektiren, sevdiği huyların yanında sevemeyeceğin şeylere de katlanman gereken bir ilişki türü. Herkesle bel altı konuşulmaz misal ilkokul arkadaşımla asla konuşmam ama üniversiteden ev arkadaşımla konuşurum. İlişkideki iletişimi belirleyen de sizsiniz. Özeleştiri yapıp ona göre davranmanız gerekiyor.

Back
X