Arkadaşım yüzünden sinirlerim altüst

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
34
Eskişehir
arkadaşlar moralim sıfır.benim bir arkadaşım var.bugün mesaj attı.ve bir arkadaşımda var.bizde onunda baya sıkıfıkıyız.ikisiyle de liseden arkadaşız.bu arkadaşım benim samimi olduğum arkadaşa bişeyler demiş.bugün mesajda benim dedikodumu yapmış.ama arkadaşım söylemiyor.ikimizede diyorki birdaha görüşmeyelim.arkadaşım değilsiniz.ve beni biraz önce aradı.ağlıyor.o bilmemne kız bana ağır mesaj attı.diye baya panik halinde konuşuyor benimle.biz birşeyde yapmadık neden böyle oldu anlamadım.size sorum ben ne yapmalıyım.küsen arkadaşımın arkasından gitmelimiyim.:47:

Son düzenleme:
canim sinirden karisik yazmissin galiba ben anlamadim,kim kusmus kim mesaj atmis :26:

dedikodunuzu yapan arkadaşınız ne söylemiş olabilir ki
işin aslını öğrenmeye çalışın
belli ki söylediği şey arkadaşınızn canını sıkmış
böyle yalanlar söyleyebilir mi? onu en iyi siz tanırsınız

canim sinirden karisik yazmissin galiba ben anlamadim,kim kusmus kim mesaj atmis :26:

cnm kusura bakma ya bu arkadaşım benim samimi olduğum arkadaşa msajda dedikodumu yapmış.buda dedikodu sevmem falan demiş.hakkımda konuşmak istememiş yani.bu arkadaşım beni aradı.ağlıyor.bana ağır mesaj attı diye.bu kadar yani anlamadım ki:47:

dedikodunuzu yapan arkadaşınız ne söylemiş olabilir ki
işin aslını öğrenmeye çalışın
belli ki söylediği şey arkadaşınızn canını sıkmış
böyle yalanlar söyleyebilir mi? onu en iyi siz tanırsınız

söylemiyorki arkadaşım.çok sıkıdır ağızı.dmekki kötü birşey demiş.bu bana küsen arkadaşım hep bişeye ihtiyacı olduğunda arar.yarın biryere gidelim dedi ben hayır dedim.bundanmı oldu acaba.

cnm kusura bakma ya bu arkadaşım benim samimi olduğum arkadaşa msajda dedikodumu yapmış.buda dedikodu sevmem falan demiş.hakkımda konuşmak istememiş yani.bu arkadaşım beni aradı.ağlıyor.bana ağır mesaj attı diye.bu kadar yani anlamadım ki:47:

ben yine anlamadım.

slm canım ben senin yerinde olsam her ikisi ile birlikte aynı anda görüşürdüm sonucta ortada bi gercek var ki o da yalan yanlıs dedikodu yapan biri.neyse derdi sor acık dille ne diyor bakalım.gercekten samimi iseniz bunu yap derim için içini yiyecegine sor bakalım ne diye sana küsmüş diğeri ne demiş senin hakkında.. kolay gelsin :44:

ben yine anlamadım.

ya kısaca işi düştüğünde beni arayan arkadaşım samimi arkadaşıma dedikodumu yapmış.oda dedikodu sevmem.arkasında konuşma falan demiş.samimi arkadaşımda söylemiyor ne dediğini.ex arkadaşımda beni arıyor ve bitti ikinizde arkadaşım değilsiniz diyor.bu yani.

yani diger arkadas senin samimi oldugun arkadasina mesaj atmis agir,
sanada mi mesaj atti benimle konusmayin diye :26:

ya kısaca işi düştüğünde beni arayan arkadaşım samimi arkadaşıma dedikodumu yapmış.oda dedikodu sevmem.arkasında konuşma falan demiş.samimi arkadaşımda söylemiyor ne dediğini.ex arkadaşımda beni arıyor ve bitti ikinizde arkadaşım değilsiniz diyor.bu yani.

iyi iste zaten isi düsünce ariyormus yani iyi bir arkadasin degil niye üzülüyorsun :44:

iyi bosver niye kafana takiyorun ex arkadasi,
seni istemeyeni sen hic isteme bosver...

şimdi anladım gibi
boşver ya, o işi düştüğünde arayan arkadaşın arkadaşlığımız bitti dersede çokta tın, büyük kayıp değil senin için yani..

slm canım ben senin yerinde olsam her ikisi ile birlikte aynı anda görüşürdüm sonucta ortada bi gercek var ki o da yalan yanlıs dedikodu yapan biri.neyse derdi sor acık dille ne diyor bakalım.gercekten samimi iseniz bunu yap derim için içini yiyecegine sor bakalım ne diye sana küsmüş diğeri ne demiş senin hakkında.. kolay gelsin :44:

ama işte söylemiyoor küsen arkadaşım.kabul ediyor gibi geldi bana.kaç kere sordum.söylemedi.

yani diger arkadas senin samimi oldugun arkadasina mesaj atmis agir,
sanada mi mesaj atti benimle konusmayin diye :26:

evet canım.

balkaymakim .!.:
iyi iste zaten isi düsünce ariyormus yani iyi bir arkadasin degil niye üzülüyorsun

cnm öylede baya psikopat gibi ağladı.ailesi falan başıma dert olur diye korkuyorum

tweety_yteewt .!.:
iyi bosver niye kafana takiyorun ex arkadasi,
seni istemeyeni sen hic isteme bosver...

işte başıma dert olur dye korkuyorum canım ya

Carrie .!.:
şimdi anladım gibi
boşver ya, o işi düştüğünde arayan arkadaşın arkadaşlığımız bitti dersede çokta tın, büyük kayıp değil senin için yani.

doğru yani kayıp değilde korktum işte ağladı falan ya ailesi benim üstüme gelir diye

evet canım.

cnm öylede baya psikopat gibi ağladı.ailesi falan başıma dert olur diye korkuyorum

işte başıma dert olur dye korkuyorum canım ya

doğru yani kayıp değilde korktum işte ağladı falan ya ailesi benim üstüme gelir diye

niye dert olsun ki :26::26::26::26:

Back
X