Arkadaşım yüzünden sinirlerim altüst

yoksa umrumda değil.ben zaten görüşmüyorum kendisi arıyor.şunu yapalımmı ihtiyacı olduğunda.ama ailesinden korkuyorum.

Son düzenleme:
cnm belli olmaz yani ailesi gıcık birşey.telefonda hıçkıra hıçkıra ağğladı.babası hastaneye falan götüreyimmi falan demiş.ödüm koptu.bana eziyet olurlar diye.:47:

cocuk degil ya,hem ne diye o kadar agliyor hem o istemiyor aramanizi derdi neymis acaba :26:
korkma canim ne olacak yani:25::25:

senin bu arkadas tek cocuk galiba ailesi bu kadar uzerine gittigine gore birde kac yaslarindasiniz acaba,
bahsettigin arkadas ilk okul bire filan gidiyor herhalde :1::1:

21 yaşındayız ikimizde canım.çocuk gibi zaten .yok 6 kardeş :1:

ailesi arkadasinin ozel hayatina ne karisiyor yani kapina dayanipta vay sen bizim kizi nasil aglatirsin diecek halleri yok,
kocaman kiz savunmasiz degilki kendi agzi yokmu korkma cnm ya ama bak 6 kardes bide anne baba eder 8 ailece dovmesinler seni:1::1:

ailesi arkadasinin ozel hayatina ne karisiyor yani kapina dayanipta vay sen bizim kizi nasil aglatirsin diecek halleri yok,
kocaman kiz savunmasiz degilki kendi agzi yokmu korkma cnm ya ama bak 6 kardes bide anne baba eder 8 ailece dovmesinler seni:1::1:

yani ayıp olacak ama öyle insanlar gerçekten.inşallah öyle birşey olmaz:1: sağol desteğin için .:16:

Boşver,gidenin arkasından su dökülür.Hakikatli bir insan arkandan konuşmazdı
Demekki yüzü kalmadı artık senle konuşmaya

Hiç takma

Back
X