• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım....

Cileklipasta89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2017
16
5
1
Ya kızlar benim yakın arkadaşım var eşimin isyerinde çalışıyor.Arkadaşımla muhabbetimiz çok iyidir. Dertleşiriz o bana anlatır ben ona anlatırım.4 kız aynı evde kalıyorlar.diğer kızlarla da aram çok iyi.onlar bana gelir ben giderim.Ama son zamanlarda birşey oldu.ben kpss ye hazırlanıyorum. Ama yine de görüşmeye çalışıyoruz.Son zamanlarda bana karşı soğuk davranmaya başladı.yakın zamanda doğum günü vardı. Geçen yıl grupça kutladık ama ertesi gün kızlarla yemeğe gidip tekrar kutlamislar.instgramda da kızlardan biri "biz böyle iyiyiz kardeşiz biz kardeş "yazmisti.o zaman kırılmıştim.neden böyle birşey yaptıklarını düşünmüştüm.Bu sene hic sormadim kizlara bi plan yaptiniz mi diye ve onlarda bana birsey demediler.Doğum gununu kutlamak icin aradigimda kizlarla aksama yemek yiyecegiz dedi ve beni cagirmadi.Sonra bende bi durum guncellemesi yaptim ve hemen ardindan beni aradi.Kardeşim henuz birsey belli degildi gelmek istiyorsan sen de gel dedi."size iyi eglenceler ben egelnce havamda degilim" diyerek telefonu kapattım. Bu senede hediye almaya karar veremedik.açıkça konuştuk (ismine X diyelim karismasin) bak X biz hediye seçemedik senin istediğin birşey olsun alalım dedik. Tamam dedi( Doğum gününden önce konustuk) Dogum gununden iki uc gun sonra Avm ye gittik Avm de kızlardan birini benimle ilgili dedikodu yaparken yakalım ve benim duyduğumu ve gördüğümü görünce yüzü kızardı. Elimi omuzuna attım "Y benimle alakalı dedikodu yapıyordun ama yakalandın yakıştıramadım "dedim ve mağazaya girdik. Bugün geç de olsa ona pasta aldım ve iş yerinde doğum gününü kutladım. Sonra konuşurken pişman gibiydi utanmış gibi bir hal vardı. Ya işte esin izin verir mi bilemedik seni de çağırsak gelmek zorunda gibi hissedersin diye düşündük dedi .ki eşimin izin vereceğini biliyor.Arkadaşımı çok seviyorum kaybetmek istemiyorum ama bir türlü neden bu şekilde davrandığını anlayamıyorum.

Böylelerinden uzak durmak en güzeli.. Allah her şeyin hayırlısını versin..

Bi de gerçek bi arkadaş olsaydı dedikodunuzu dinlemezdi.. o terbiyesizliği yapana ağzının payını verip sustururdu..

Ona yapmıyordu dedikoduyu diğer arkadaşa yapıyordu. X arkadaşım benim yanımdaydı. Avm de personel indirimi vardı onun tanıdık vardı cevap çıkmadı sonra benim aklıma biri geldi onun kartını aldım geldim ve X arkadaşımın koluna girdim.Y de diğer arkadaşa "madem tanıdık var salak salak bizi neden oyalıyor o kadar yer aradım " dedi.

Back
X