- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
Kesinlikle ayırdığınız zamana yazık cinsten...
Sürekli dert yanan insanlarla ilişkimi kesiyorum. Zaten mutlu olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, olan enerjiyide gelip alıyorlar.
Bebekli bi kadın oturup dert dinleyemez. Onun dertleride sizi açmaz. Gitmeyin bence.
Anlatmayın işte sizde. Benmerkezci yaşıyor demek ki hayatını. Boşver, geçer gibi tesellileri duymak anlattığına değmiyor. Üstelik karşındaki seni dinlemiyor bile. En iyi çözüm kendi bulduğun çözüm.ben dert dinliyorum ki iste o benimkine bosver diyoryani ben surekli kendini ovmesini dinliyorum ... o beni taklit ediyor bana şunu dediler bunu dediler diye övunur.sonra bir baskasi geliyor ona da ayni seyleri soyluyor ona da ovunuyor ...herseyi kendisini bagliyor biri benle konusuyorsa onun yuzunden ...o olmasa benle konusmayacaklarini dusunuyor
Anlatmayın işte sizde. Benmerkezci yaşıyor demek ki hayatını. Boşver, geçer gibi tesellileri duymak anlattığına değmiyor. Üstelik karşındaki seni dinlemiyor bile. En iyi çözüm kendi bulduğun çözüm.
off bunlardan sizde demi var .
Kouşmayın birşey anlatmayın . Benımkı arkdaş değil çalıştğım yerde görmeye mecburum yanı .
Fazla muahttap olmuyorum . Bakıyom bişeyler anlatıyo hıı hıı hıı diyorum . Bi süre sonra susuyo .
Yarın bakıyorum yıne aynı
Yaslar kac acaba davranislarda ergenlik sezdim arkadasinizin
Aklıma bir arkadaşım geldi siz böyle anlatınca.aynı idi.bir sıkıntısı olduğunda beni çağırırdı.dinleyen taraf olduğum için galiba.yurtta otururduk gece 2 ye kadar sadece konuşurdu.yani ille çok değer veriyor diye değil sizin gibi dinleyen bulamadığı için de olabilir
bende oyle diyorum ama diger kisilerin yaninda beni savunur laf ettirmez ...issizim diye aciyor bana ondan cagiriyor gibime geliyor... 1ay oldu en son gorusmemiz 1 kere ne yapyrsn diye aradim isi vardi sonra ararim dedi aramadi ...sonra sen beni niye aramiyorsun dedi
Boylelerine siz ne derseniz de kendi açısından uyduracak bir şeyleri mutlaka olur.zaman geçirmek hoşunuza gidiyorsa gidin görüşün.ben yine de severim o dediğim arkadaşı.alıştığım için onun istediği şekilde konuşuyorum,teselli ediyorum.ama derdimi anlatmaya çalışmıyorumbelkide ...baslarda beni dinliyor dedim ama baktimki konuyu hep kendine getiriyor ...ordaki herkes beni begendi diyor gelinden bile guzelim dediler diyor sonra biri geliyor onada ayni seyi anlatiyor...arada ovunme yeter diyorum ama kiskaniyor beni şeklende dusunmesin diye fazla birseyde diyemiyorum
Her insandan her şeyi beklememek lazım. Bu arkadaşınız da ayda yılda bir görüştüğünüz ama gerektiğinde sırtınızı dayayabileceğiniz (size laf ettirmemesi çok güzel bir özellik mesela) biri olsun. Herkes herkesle sık sık görüşmek zorunda değil.
Boylelerine siz ne derseniz de kendi açısından uyduracak bir şeyleri mutlaka olur.zaman geçirmek hoşunuza gidiyorsa gidin görüşün.ben yine de severim o dediğim arkadaşı.alıştığım için onun istediği şekilde konuşuyorum,teselli ediyorum.ama derdimi anlatmaya çalışmıyorum
Bir süre mesafe koyun.siz de canınız istediği zaman görüşün ya da görüşmeyın.nasıl alınmaz arkadaşınız geri yanına gitmek istediğinizde yok da demezbende zaten konusuyorum ama sogudum galiba hareketlerinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?