arkadaşım ...

okyanustakibulut01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2017
4.009
5.385
73
merhaba ...bir arkadaşım var bana dostum derdi ... iyi niyetli bir insandır başta beni onemsiyor diye yanina gidiyordum...ben sıkıntılarımı anlatiyordum o da basta dinledi sonra boşver deyip kendi dertlerini en ince ayrintisina kadar anlatiyordu ... mesela disardayiz derki 100 lira neki kendini ezdirmeyi sevmez gerekirse yalan soyler sonra magazaya gidiyoruz kazak 60tl pahali diye basliyor soylenmeye ..ben bunaliyorum diyorum o biz yazin gezmeye gidecegiz diyor ...ben ailemle sıkıntiliyim diyorum o diyor ben kardesimle iyiyim .. bu insan beni onemsiyor mu sizce ? simdi bebegi oldu eskisi gibi gorusmuyoruz beni cagiriyor evine gitmiyorum ... onemsemese beni evine cagirirmi ? ozledim gel ne zamandir konusmuyorz dedi..sizinde fikirlerinizi istiyorum ...evine gidince ben niye buraya geldimki beni dinlemiyor diyorum

Kesinlikle ayırdığınız zamana yazık cinsten...

bende oyle diyorum ama diger kisilerin yaninda beni savunur laf ettirmez ...issizim diye aciyor bana ondan cagiriyor gibime geliyor... 1ay oldu en son gorusmemiz 1 kere ne yapyrsn diye aradim isi vardi sonra ararim dedi aramadi ...sonra sen beni niye aramiyorsun dedi

Sürekli dert yanan insanlarla ilişkimi kesiyorum. Zaten mutlu olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz, olan enerjiyide gelip alıyorlar.

Bebekli bi kadın oturup dert dinleyemez. Onun dertleride sizi açmaz. Gitmeyin bence.

ben dert dinliyorum ki iste o benimkine bosver diyoryani ben surekli kendini ovmesini dinliyorum ... o beni taklit ediyor bana şunu dediler bunu dediler diye övunur.sonra bir baskasi geliyor ona da ayni seyleri soyluyor ona da ovunuyor ...herseyi kendisini bagliyor biri benle konusuyorsa onun yuzunden ...o olmasa benle konusmayacaklarini dusunuyor

Anlatmayın işte sizde. Benmerkezci yaşıyor demek ki hayatını. Boşver, geçer gibi tesellileri duymak anlattığına değmiyor. Üstelik karşındaki seni dinlemiyor bile. En iyi çözüm kendi bulduğun çözüm.

işte bende o yuzden gitmiyorum ama ariyor ...acaba benmi yanlis dusunuyorum diye sorayim dedim

off bunlardan sizde demi var .
Kouşmayın birşey anlatmayın . Benımkı arkdaş değil çalıştğım yerde görmeye mecburum yanı .
Fazla muahttap olmuyorum . Bakıyom bişeyler anlatıyo hıı hıı hıı diyorum . Bi süre sonra susuyo .
Yarın bakıyorum yıne aynı

iste ben gitmek istemiyorum ariyor gel diye ..

Aklıma bir arkadaşım geldi siz böyle anlatınca.aynı idi.bir sıkıntısı olduğunda beni çağırırdı.dinleyen taraf olduğum için galiba.yurtta otururduk gece 2 ye kadar sadece konuşurdu.yani ille çok değer veriyor diye değil sizin gibi dinleyen bulamadığı için de olabilir

belkide ...baslarda beni dinliyor dedim ama baktimki konuyu hep kendine getiriyor ...ordaki herkes beni begendi diyor gelinden bile guzelim dediler diyor sonra biri geliyor onada ayni seyi anlatiyor...arada ovunme yeter diyorum ama kiskaniyor beni şeklende dusunmesin diye fazla birseyde diyemiyorum

Her insandan her şeyi beklememek lazım. Bu arkadaşınız da ayda yılda bir görüştüğünüz ama gerektiğinde sırtınızı dayayabileceğiniz (size laf ettirmemesi çok güzel bir özellik mesela) biri olsun. Herkes herkesle sık sık görüşmek zorunda değil.

Boylelerine siz ne derseniz de kendi açısından uyduracak bir şeyleri mutlaka olur.zaman geçirmek hoşunuza gidiyorsa gidin görüşün.ben yine de severim o dediğim arkadaşı.alıştığım için onun istediği şekilde konuşuyorum,teselli ediyorum.ama derdimi anlatmaya çalışmıyorum

ben beklemiyorum ki sadece sogudum bazi tavirlarindan benmi yanlis dusunuyorum diye sordum ... gene konusuyorum da evine gitmiyorum artik ..

bende zaten konusuyorum ama sogudum galiba hareketlerinden

Bu arkadasiniz bence sizi dert dinletmek ve ego tatmini yapmak icin cagiriyor.Siz fazla onemsemiyorsaniz gidin tabi sikligi da ona gore ayarlayin.Birinin cok taktigi birseyi digeri takmayabilir ondan soyledim.Bu yaptiklarinin yaninda size katkisi var mi bu da onemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…