Ama tabi beş saat konuşmuyorumYaa valla bende bazen öyle yapıyorum. Çok sevdiğim bi arkadaşım var, bayaaa detay veriyorum. Fikrini almak istiyorum, anlatırkende objektif olabilmesi için detay veriyorumvalla kötü niyetim yok
Hatta ona bazen birazda sen anlat, bak ben çok konuştum diyorum, benim hep aynı diyo, bana soruyo.. Bi bakmışım yine ben konuşuyorum
Duman sinyali ile iletişim kurun.Bunu anlamasını istiyorum ama direkt olarak da söyleyemem. Nasıl anlamasını sağlayabilirim acaba..
Bazen olabilir. Benim de yaptığım oluyor, ama çok nadir.Yaa valla bende bazen öyle yapıyorum. Çok sevdiğim bi arkadaşım var, bayaaa detay veriyorum. Fikrini almak istiyorum, anlatırkende objektif olabilmesi için detay veriyorumvalla kötü niyetim yok
Hatta ona bazen birazda sen anlat, bak ben çok konuştum diyorum, benim hep aynı diyo, bana soruyo.. Bi bakmışım yine ben konuşuyorum
Aynen, önemli bir konuysa böyleBazen olabilir. Benim de yaptığım oluyor, ama çok nadir.Yani önemli bir şey olur fikrini almak isterim evet ben de detaylı anlatırım. Ama her gün her gün arayıp tüm olup biteni anlatması saçma değil mi. Gereksiz geliyor bana.
Uzatmıyorum sadece kırmamak için dinliyorum.4-5 saat nedir? Ben en yakın arkadaşımla bile o kadar konuşmuyorum. Bence siz de uzatıyorsunuz, yoksa hiç kimse kendi kendine 4-5 saat konuşamaz herhalde
Kesinlikle haklısınız. Direkt söylemesem de katlanmayacağım artıkBen de bu tip insanlara asla tahammül edemiyorum. Hani ciddi bir konu olur fikir almak için detaylı bir şekilde anlatır bu gayet normal ama ilişkisiyle ilgili her detayı anlatması çok itici. Ben böyle kişilerle direkt iletişimi kesiyorum. Ne kadar iyi biri olursa olsun katlanmak zorunda değilsiniz bence
Evet anlamaz bence de . Düşünüyorum da gerçekten zaman ayırmak konusunda, neden ona günümün 3-4 saatini ayırayım diyorum. Bu sürede kendim için bir sürü şey yapmak varken. Doğrudan söylemem belki şimdilik ama anlamasını sağlayacağım dolaylı yoldanBenim de böyle çok yakın olduğum bir arkadaşım vardı. Aynısı hem de mesajlara kadar tek tek okurdu. Biraz sabrettim, yönlendirmeye ve fark ettirmeye çalıştım ama anlamadı ya da işine gelmedi. Ben de sildim. İlişkimizi tamamen sonlandırdım. Hayat böyle insanlara zaman ayırmak için çok kısa.
Direkt söylemezseniz anlamaz muhtemelen. Hem fark etse de bunun normal olduğunu düşünebilir. Yani kendi iletişim şeklinde bir tuhaflık olduğunu anlasa şimdiye çoktan anlardı. Tek yakın arkadaşınız da değil sonuçta bilemiyorum ben olsam silerdim (ki öyle de yaptım.).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?