Arkadaşım:(

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.686
En iyi cevaplar
1
54.072
798
33
Arkadaşlar okulda yakın bir kız arkadaşım var.bugun sınıftaki beylerden birisi kız arkadaşımdan numaramı istemiş kız arkadaşım neden diye sormuş oda cevap vermemiş kızda benim numaramı vermiş cocugun asıl amacı benden ödevimi istemekti mesaj attım istedi bende durumu anlattım ama kız arkadaşıma çok bozuldum benim numaramı habersiz o cocuga vermesi bence çok ayıp bir davranıştı önce bana sorması gerekiyordu eğer onaylarsam vermeliydi siz ne düşünüyorsunuz çok mu abarttım sizce ?

Sınıftaki beylerden birisi???
Çok şeker :1:
Bence numaranı sana sormadan vermemeliydi.
Niyeti farklı olabilir,görüşmek istemediğin biri olabilir v.s
Önce onayını almalıydı bence.

Konu içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Arkadaşlar okulda yakın bir kız arkadaşım var.bugun sınıftaki beylerden birisi kız arkadaşımdan numaramı istemiş kız arkadaşım neden diye sormuş oda cevap vermemiş kızda benim numaramı vermiş cocugun asıl amacı benden ödevimi istemekti mesaj attım istedi bende durumu anlattım ama kız arkadaşıma çok bozuldum benim numaramı habersiz o cocuga vermesi bence çok ayıp bir davranıştı önce bana sorması gerekiyordu eğer onaylarsam vermeliydi siz ne düşünüyorsunuz çok mu abarttım sizce ?

Abarttıgını düşünmüyorum sayet böyle birşey olsa benimde canım sıkılırdı senin iznin olmadan hic kimseye telefon numaranı veremez

Son düzenleme:
Abartmıyorsun .
Doğru bir tepki seninkisi bana göre , onayını almalıydı.
Sonuçta senin numaranı veriyor kendi numarasını değil . Kendi başına böyle bir karar veremez senin adına.

ya verdiği insanda çok labali böyle hoşlanmıyorum onun davranışlarından erkek arkadaşımda bozuldu zaten kendime uygun arkadaş buldum diye sevinmiştim buda acayip çıktı üzüldüm :( birde keşke neden bana sormadan verdin deseydim onuda demedim off pişman oldum:))

Bence de vermemesi gerekirdi ama arkadaşının bi boş anına denk gelmiş olabilir mi acaba?

Bence de vermemesi gerekirdi ama arkadaşının bi boş anına denk gelmiş olabilir mi acaba?

bilmiyorumki canım ben msj aldım işte cevap verdim mesaja sonrada aklıma numaramı nerden aldı diye bir soru işareti geldi yakın arkadaşıma mesaj attım oda ben verdim dedi üzüldüm açıkcası tamam canım dedim mesaj atmadım bir daha nasıl sorulurki bu sevgilimde neden güveniyorsun arkadaşına dedi bende nasıl güvenmem dedim artık kime güvenicez o zaman dedim arkadaşımla arama mesafe koyucam sanırım sizce koymalımıyım yoksa güvenmeli miyim

Sınıftaki beylerden birisi???
Çok şeker :1:
Bence numaranı sana sormadan vermemeliydi.
Niyeti farklı olabilir,görüşmek istemediğin biri olabilir v.s
Önce onayını almalıydı bence.

valla ne diyecegimi bilemedim canım:)

bence de sormadan vermemesi gerekirdi ama arkadaşına çok yüklenme de boşluğuna gelmiş olabilir.

ayrıca aynı sınıfta olduğunuz için vermemek için bahane bulamamış da olabilir.

çocuk numarayı versen ne olucak falan dediyse.veremem arkadaşım rahatsız olur mu dicekti sonuçta aynı sınıftasınız alakasız bir insan değil ki. arkadaşını da anla bence.

canım zaten vermeseydi diye düşünmedim hiç keşke bana sorsaydı diye düşündüm nezaketen yani:)

Back
X