Zaten çok sesi çıkan bir insan değilim . Hakkimi da kolay kolay savunanam pısırığım yani . Bide hemen üzülürüm . Şimdi bile diyorumki keşke sinirlenmedne sakince bi yolla uyarsaydım . sanki oyle bi uslüpla yazinca kalp kirmisim gibi oldu . Eğer muhabbet açilirsa soylemeyi dusunuyorum. Dost aci soyler diye baslayip gittigin yol yol degil simdi birde universteye gidiceksin senin butun donemin mi boyle bilmiyorum ama hic arkadasın olmaz boyle davranirsan felan diyecegim .18 yas demek büyüdüm istedigimi yaparim istedigimi konusurum ben boyleyim demek icin cok erken . Bence davranislarinin biraz daha olgunlasmasi lazim .aramizda cok az bir yas farki var ondan mi bilmiyorum ama bana hareketlerin 18 yasinda bir kiza gore cok yeni ergenlige girmis biri gibi gelmeye basladi . diger arkadaslarinla istedigin gibi konus ona bisey diyemem ama senin icin soyluyorum bu sekilde davranirsan asla hayatinda ciddi bi arkadasligin olmaz . Çünkü hoslanilcak birsey degil bu ... bu sekilde uyaricam bakalim benle konusursa .