arkadaşım

ahromeo

Ne biçim Romeo'sun sen :/
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
507
528
103
30
Benden 3 yaş küçük cok yakin bir cocukluk arkadasim var . Ama kendisi biraz daha 18 in ilk demlerinde olduğu için garip davraniyor . Sürekli mal gerizekali kezban gibi laflar kullanir normalde bende pek takmam . ama bu aralar sanki bana bir garezi varmis gibi garip konusmalara giriyo . Mesela birisi birini anlatiyo cirkin/guzel . Ahromeodan guzeldir kesin felan diyo .sallamiyorum surekli dogru soyle ahromeo mu guzel omu gibi seyler . Ama genel tarzi boyle oldugu icin takmiyorum . bugun bana kuzenini gormeye gelceklerini soyledi ve cok abartili tasli sirti acik bir elbise fotografi atti bende dedim ki soz mu olcak yoksa gormeyemi gelcekler sanki biraz abarti degilmi dedim . Etnik yapidan dolayi boyle soyledim kesinlikle aciklikla yada tarzla ilgli bir yorumum yok yasadigimiz yer ve onun kuzeninin aileside hani oyle bir ortam yok zaten diyeyim. bu soyledigime cevap olarak ya malmisin taklit mi yapiyosun tabiki giymycem diye bi laf soyledi . biseye sinirim bozuk degildi adetimde yaklasmamisti bende sinirlendim saka yaptigini her zaman boyle konustugunu soyledi her zaman boyle konusulurmu insanlara hakaret etmeye yermi ariyosun gibi seyler soyledim . Çünkü laklak yapmiyoduk insan gibi sormustum abarti degilmi diye . Sizce olayi cok mu buyuttum ? Gercekten kizilcak bir durum var mi? eger size ayni statude boyle birsey yazsa ne cevap verirdiniz ? Aceba 3 yasta olsa karakter farki yada nesil farkindan dolayi artik tahammul edemiyo olabilirmiyim ?

Benden 3 yaş küçük cok yakin bir cocukluk arkadasim var . Ama kendisi biraz daha 18 in ilk demlerinde olduğu için garip davraniyor . Sürekli mal gerizekali kezban gibi laflar kullanir normalde bende pek takmam . ama bu aralar sanki bana bir garezi varmis gibi garip konusmalara giriyo . Mesela birisi birini anlatiyo cirkin/guzel . Ahromeodan guzeldir kesin felan diyo .sallamiyorum surekli dogru soyle ahromeo mu guzel omu gibi seyler . Ama genel tarzi boyle oldugu icin takmiyorum . bugun bana kuzenini gormeye gelceklerini soyledi ve cok abartili tasli sirti acik bir elbise fotografi atti bende dedim ki soz mu olcak yoksa gormeyemi gelcekler sanki biraz abarti degilmi dedim . Etnik yapidan dolayi boyle soyledim kesinlikle aciklikla yada tarzla ilgli bir yorumum yok yasadigimiz yer ve onun kuzeninin aileside hani oyle bir ortam yok zaten diyeyim. bu soyledigime cevap olarak ya malmisin taklit mi yapiyosun tabiki giymycem diye bi laf soyledi . biseye sinirim bozuk degildi adetimde yaklasmamisti bende sinirlendim saka yaptigini her zaman boyle konustugunu soyledi her zaman boyle konusulurmu insanlara hakaret etmeye yermi ariyosun gibi seyler soyledim . Çünkü laklak yapmiyoduk insan gibi sormustum abarti degilmi diye . Sizce olayi cok mu buyuttum ? Gercekten kizilcak bir durum var mi? eger size ayni statude boyle birsey yazsa ne cevap verirdiniz ? Aceba 3 yasta olsa karakter farki yada nesil farkindan dolayi artik tahammul edemiyo olabilirmiyim ?
Abartmamışsın canım, kuzenin 18inde artık reşit ve söylediklerinin yaptıklarının sorumluluğunu almak zorunda. Arada kaç yaş olursa olsun kimseyle böyle konuşmaya hakkı yok. En baştan tavır koyup engel olmalıydınız aslında.

Ben de bi zamanlar 18 imin ilk demlerindeydim. Hiç böyle bi üslubum, böyle bi tavrım olmadı. Yaşla bi alakası yok. Bunun karakteri bu. 30 yaşında da yine şimdiki gibi sinir bozucu çekilmez biri olacak. Yerinde olsam mesafe koyar yavaş yavaş uzaklaşırdım. Böyle tipler dostluk kurulası, kötü gün dostu tipler değil.

Abartmamışsın canım, kuzenin 18inde artık reşit ve söylediklerinin yaptıklarının sorumluluğunu almak zorunda. Arada kaç yaş olursa olsun kimseyle böyle konuşmaya hakkı yok. En baştan tavır koyup engel olmalıydınız aslında.
kuzenim değil arkadaşım . Yani o oyle biri oldugu icin ve yeni nesilin cogu bu sekilde oldugu icin suan tavir koymaya hak goremedim kendimde . Sonucta arkadaslarimizi oldugu gibi seviyoruz bende onu oyle seviyorum ama konu uzadi ve uzatmayalim tamam diyip kapadik bir dahada konusmadik . ozur dilemesi gereken ben miyim bilmiyorum ablama konusmalari okuttum adetin mi yaklasti o normaldede boyle konusuyo ne kadar buyutmussun gibi seyler soyledi . Bende insan gibi bir soru sordum insan gibi cevap vermeliydi dedim . ama aklimda soru isareti kaldi yakin bir arkadasa boyle sert cikismamalimiydim bilemedim . yorumunuz icin tesekkurler

belli ki ozguven sorunu var sizi kiskaniyor .en nefret ettigim insan tipi kendini bir halt sanip olmayan ozguvenini arttirmak icin insanlari asagilayanlar.siz neden bu duruma izin veriyorsunuz boyle bir insanla arkadaslik yapmaktansa hic arkadasiniz olmasin daha iyi

Ben de bi zamanlar 18 imin ilk demlerindeydim. Hiç böyle bi üslubum, böyle bi tavrım olmadı. Yaşla bi alakası yok. Bunun karakteri bu. 30 yaşında da yine şimdiki gibi sinir bozucu çekilmez biri olacak. Yerinde olsam mesafe koyar yavaş yavaş uzaklaşırdım. Böyle tipler dostluk kurulası, kötü gün dostu tipler değil.
Ama onun samimi oldugu arkadaslariyla hep boyle konustgnu neden aniden cikistigmi anlamadigni felan soyledi . Yani diger arkadaslari onu oyle kabullenmis demekki dedim ben mi kotu bir arkadasim diye dusundum ister istemez:/

Ben samimiyetin küfür etmekle doğru orantılı olduğunu düşünen bir insan değilim ha insan hali sinirlenince küfür etmenin baya bi faydası var onu tartışmıyorum :) ama ikili ilişkilerde gereksiz samimiyetle laçka tabir kullanılması, argo kelimeler beni de rahatsız ediyor. Allahın ergeniyle de bu yüzden kavga edilmez zira bugün yaptıklarını yarın yapmıyorlar ayrı dünyada yaşıyorlar yeni nesil baya bi farklı ama kesinlikle mesafeli davranın rahatsızsanız ne münasebet ne demek mal yani yüz verdik ayıya geldi s..tı halıya diye bi laf var ben de argo bi tabir kullandım ama bu sefer konuyu anlatıyor diye mazur görün :))

Bugune kadar tepki vermemissiniz o da aranizdaki iletisim seklinin bu oldugunu dusunmus. Uyardiginiz halde devam ediyo olsaydi size haklisiniz derdim.

belli ki ozguven sorunu var sizi kiskaniyor .en nefret ettigim insan tipi kendini bir halt sanip olmayan ozguvenini arttirmak icin insanlari asagilayanlar.siz neden bu duruma izin veriyorsunuz boyle bir insanla arkadaslik yapmaktansa hic arkadasiniz olmasin daha iyi[/QUOTE
Aslinda genelde beni baskalarinin yaninda biraz asagilar gibi yapar ama tekken benim en iyi sirdasimdir beni cok iyi dinler ve anlar bende onu dinlerim . cozemedim artik gecen gun ablam varken hep ablamin yaninda bana salakmisin felan diyodu bisey soylerken . ablam gitti hadi kahve icelim felan dedi oturduk konustuk sohbet ettik hic salakmisin felan demiyo . Bu arkadasimin psikolojik bi sorunuysa ona sirtmi donemem sonucta degil mi hem uzuluyorum hemde kizginim:(

bence bir sure sir falan vermeyin siz sevdiginiz icin konduramiyorsunuz ama cok bilirim boyle olanlari sonra fesatligindan bir bakarsiniz butun sirlariniz milletin dilinde

Bugune kadar tepki vermemissiniz o da aranizdaki iletisim seklinin bu oldugunu dusunmus. Uyardiginiz halde devam ediyo olsaydi size haklisiniz derdim.
Biliyor musunuz sizin daha once ki konularda mesajlarinizi gormustum . bu konuyu yazarken de kesin o onu hakli bulur gibi bi dusunce gecmisti icimden :DYa soyle bir durum var insanlari degistirmeye calismak yada ozelikle arkadaslarima nasihat verir gibi uyarida bulunmak bana gore birsey degil . Aramizin soguyacagini dusunrum hep cunku yaninda rahat olamayan bi arkadas mutluda olmaz . bu yuzden rahatsiz oldugumu soylemedim ama duymamizliktan geldim diyebiliriz. Ama ben kesinlikle oyle laflar kullanan biri olmadim yani karsiligini almaz guler gecerm hep . Bugun boyle birseyxsoyleyince sinirlenmemin sebebinin biz hic ciddi bisey konusamiycaz mi yada neden surekli bana boyle yapiyor diye patlama noktasina geldim galiba bilmiyorum . Birde rahatsiz olsam bile biraz depresif bir arkadasm kendisi ve yakin zamanda bi arkadasi ona cok ergensin butun erkeklere sarkiyodun gibi laflar etti uzerinede biyere davet edip annemle babamda olcak bizimle beni ezmeye calisma gelirsen gbi seyler soyledi arkadasim cok uzulmustu .Tekrar ben boyle bi konuyla karsisina gecersem dahada uzulur diye dusundum

bence bir sure sir falan vermeyin siz sevdiginiz icin konduramiyorsunuz ama cok bilirim boyle olanlari sonra fesatligindan bir bakarsiniz butun sirlariniz milletin dilinde
Zaten biz bugun o konusmadan sonra tekrar konusmadik . Ne yapmaliyim biz bidaha nasil gorusucez bilmiyorum:/

Ne kadar kibarsınız ya da ben bir kadına göre çok kabayım,size yazılan mesaja kafamda şöyle ufak bir cevap verdim ve arkadaşınız ağlıyordu mesajım yüzünden :)
Onun anladığı dilden cevap vermediğinize şükretmeli bence

kuzenim değil arkadaşım . Yani o oyle biri oldugu icin ve yeni nesilin cogu bu sekilde oldugu icin suan tavir koymaya hak goremedim kendimde . Sonucta arkadaslarimizi oldugu gibi seviyoruz bende onu oyle seviyorum ama konu uzadi ve uzatmayalim tamam diyip kapadik bir dahada konusmadik . ozur dilemesi gereken ben miyim bilmiyorum ablama konusmalari okuttum adetin mi yaklasti o normaldede boyle konusuyo ne kadar buyutmussun gibi seyler soyledi . Bende insan gibi bir soru sordum insan gibi cevap vermeliydi dedim . ama aklimda soru isareti kaldi yakin bir arkadasa boyle sert cikismamalimiydim bilemedim . yorumunuz icin tesekkurler

Yok canım gayet haklisin. Huyu böyle diye her sinir bozucu hareketini çekmek zorunda değilsin tabiki.

Zaten biz bugun o konusmadan sonra tekrar konusmadik . Ne yapmaliyim biz bidaha nasil gorusucez bilmiyorum:/
ya en azindan size karsi boyle olmamasi gerektigini fark eder baskalari icin onemli olmayabilir ama size karsi dikkatli olur.tabi sizi onemsiyorsa baktiniz duzeldi aynen arkadasliginiza devam edersiniz

Ne kadar kibarsınız ya da ben bir kadına göre çok kabayım,size yazılan mesaja kafamda şöyle ufak bir cevap verdim ve arkadaşınız ağlıyordu mesajım yüzünden :)
Onun anladığı dilden cevap vermediğinize şükretmeli bence
isin garip yanı ona istedgm kadar kaba cevap vereyim vermedimde kendisinin baskalariyla konusmalarindan biliyorum. o direk random atar :)

ya en azindan size karsi boyle olmamasi gerektigini fark eder baskalari icin onemli olmayabilir ama size karsi dikkatli olur.tabi sizi onemsiyorsa baktiniz duzeldi aynen arkadasliginiza devam edersiniz
peki mesaj mi bekliyim yoksa siradan bir konuyla mesaj mi atayim

bence siz hic msj atmayin aramayin onun birseyler yapmasini bekleyin soguk davranirsaniz anlar hatasini
Ya konusmazsa görusmeyelim felan derse cok uzulurum zaten en son mesajindada saka yaptigim icin ozur dilerim ahromeo gibi bisey dedi

Back
X