- 28 Ekim 2012
- 507
- 528
- 103
- 30
Benden 3 yaş küçük cok yakin bir cocukluk arkadasim var . Ama kendisi biraz daha 18 in ilk demlerinde olduğu için garip davraniyor . Sürekli mal gerizekali kezban gibi laflar kullanir normalde bende pek takmam . ama bu aralar sanki bana bir garezi varmis gibi garip konusmalara giriyo . Mesela birisi birini anlatiyo cirkin/guzel . Ahromeodan guzeldir kesin felan diyo .sallamiyorum surekli dogru soyle ahromeo mu guzel omu gibi seyler . Ama genel tarzi boyle oldugu icin takmiyorum . bugun bana kuzenini gormeye gelceklerini soyledi ve cok abartili tasli sirti acik bir elbise fotografi atti bende dedim ki soz mu olcak yoksa gormeyemi gelcekler sanki biraz abarti degilmi dedim . Etnik yapidan dolayi boyle soyledim kesinlikle aciklikla yada tarzla ilgli bir yorumum yok yasadigimiz yer ve onun kuzeninin aileside hani oyle bir ortam yok zaten diyeyim. bu soyledigime cevap olarak ya malmisin taklit mi yapiyosun tabiki giymycem diye bi laf soyledi . biseye sinirim bozuk degildi adetimde yaklasmamisti bende sinirlendim saka yaptigini her zaman boyle konustugunu soyledi her zaman boyle konusulurmu insanlara hakaret etmeye yermi ariyosun gibi seyler soyledim . Çünkü laklak yapmiyoduk insan gibi sormustum abarti degilmi diye . Sizce olayi cok mu buyuttum ? Gercekten kizilcak bir durum var mi? eger size ayni statude boyle birsey yazsa ne cevap verirdiniz ? Aceba 3 yasta olsa karakter farki yada nesil farkindan dolayi artik tahammul edemiyo olabilirmiyim ?