- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Aynen katılıyorum ya daha iyisini bulana kadar en iyisi bu mantığı ile sanırım liste yapıyorlar.ayrılır ayrılmaz listenin ikinci sırasındakiyle devam.çok enteresan.Yav insanlar da bi' acayip oldu
Aşık olan insan ayrılır ayrılmaz hemen yedektekine koşma peşinde olur mu
Unicorn duvar kağıdını değişsin arkadaşınız adam gördükçe bu kız nasılsa hayal aleminde tek boynuzlu ata inanan bana inanmayacak mı sallayayım gitsin işte açıklama yaptım falan diyor da olabilirAçıklamasıda buymuş
Sesli güldüm buna Allahta sizi güldürsün akşam akşam :)))))Unicorn duvar kağıdını değişsin arkadaşınız adam gördükçe bu kız nasılsa hayal aleminde tek boynuzlu ata inanan bana inanmayacak mı sallayayım gitsin işte açıklama yaptım falan diyor da olabilir
Yeğeninin annesi yani yengesi ölmüş abiside çocuğu bırakıp gitmiş hiç arayıp sormuyomuş bile.akşama kadar annesi ilgileniyor o işten gelince kadın lokantada bulaşıkçılık yapıyor.bakacak kimse yok.bir de farklı şehirdeler sevgilisiyle.çocuk o kızla fazla samimi konuşmamış hala arkadaşımı seviyomuş kızada söylemiş zaten.şu an barışmışlar ama tek sorun o kızın ekli olması. :/Erkek arkadaşı ilgi istiyormuş ki haklı ama bir yıllık ilişkiymiş hep mi yeğenine bakıyordu arkadaşınız? Haftasonlarını değerlendirmiyorlar mı? Haftaiçi buluşmak isteseler yeğenine bakacak kimse yok mu? Ayrı kaldıkları dönem Erkek arkadaşının hikayesine -cım -cim yazan kişiye verilen cevaplar nasıl? Kızın yazdıklarına laubali cevaplar mı vermiş? Ne kadar ayrı kaldılar? Erkek arkadaşının engellemesi ve engeli kaldırması olayı garip ama ilişkilerini bilemeyiz. Kimisi biri sevgilisine canım falan yazsa kıyameti koparır ben koparmam. Belki çocuk sorun çıkaracağını düşündüğünden engellemiştir. Niyeti kötü olsa konuşmaları silerdi. Ama demek ki aklı kaymış ki ayrıldıklarında yine eklemiş. Madem ayrılar arkadaşınız niye kızı sil diyor?
Açıklamasıda buymuş
Yeğene üzüldüm. Anne ve arkadaşınıza ayrı üzüldüm.Yeğeninin annesi yani yengesi ölmüş abiside çocuğu bırakıp gitmiş hiç arayıp sormuyomuş bile.akşama kadar annesi ilgileniyor o işten gelince kadın lokantada bulaşıkçılık yapıyor.bakacak kimse yok.bir de farklı şehirdeler sevgilisiyle.çocuk o kızla fazla samimi konuşmamış hala arkadaşımı seviyomuş kızada söylemiş zaten.şu an barışmışlar ama tek sorun o kızın ekli olması. :/
Yeğeninin annesi yani yengesi ölmüş abiside çocuğu bırakıp gitmiş hiç arayıp sormuyomuş bile.akşama kadar annesi ilgileniyor o işten gelince kadın lokantada bulaşıkçılık yapıyor.bakacak kimse yok.bir de farklı şehirdeler sevgilisiyle.çocuk o kızla fazla samimi konuşmamış hala arkadaşımı seviyomuş kızada söylemiş zaten.şu an barışmışlar ama tek sorun o kızın ekli olması. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?