Arkadaşıma Akıl Verir Misiniz Akıllı KK Hanımları

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.573
108
Merhabalar sevgili hanımlar,burdaki bazı bayanlarla gerçek hayatta tanışık olmayı öyle çok isterdim ki. :KK200: Ben bu konuyu çok sevdiğim bi arkadaşım için açtım ben içinden pek çıkamadım ve siz KK’nın akıllı hanımlarına danışmaya karar verdim.
Arkadaşım devlet dairesinde çalışıyor 24 yaşında.1 yıllık bir ilişkisi var erkek arkadaşı ile farklı şehirdeler o da özel bir firmada çalışıyor.Ciddi düşünüyorlar fakat bazen ufak tefek anlaşmazlıklar yaşıyorlar.İlgisizlikte en büyük sorun.Arkadaşım gündüzleri çalışıyor akşamları yeğenine bakıyor.Erkek arkadaşına gün içinde pek fazla yazamadığı için ilgisiz ilan ediliyor.Sabah erkek arkadaşı ayrılmak istediğini söyleyen bi mesaj atmış.Mutlu olmadığını sürekli ilgisizlikten aynı sorunlardan sıkıldığını söylemiş.Son bir kez daha sakin kafayla konuşup daha dikkatli bi şekilde yola devam etmeye karar vermişler.Şimdi arkadaşımın sorununa gelecek olursak,erkek arkadaşı ile geçen yaz ayrıldıkları bi dönem olmuştu.Sonrasında barıştıklarında erkek ark ın instagramına bakıyor.Çocuğun üni den fazla samimi olmadığı bi kızla yazışmalarını görüyor.Kız bunun koyduğu her hikayeye cevap yazmış ...cim/...cım diye samimi konuşmuş yani bildiğiniz yürümüş.Barıştıklarında bu kızı engellemiş.Bugün girip bi bakıyor o kızı takibe almış.Hesap soruncada “Bu sabah senden ayrılınca ekledim.” diyor.Niye ekledin diye soruncada “Niye engellediğimi izah etmek için.” diyor. :işsiz: Bi de konuştun mu o kızla diye tartıştılar.Çocuk buna “kusura bakma ben sevgilimle barıştığım için seni engellemiştim.” diye yazıyor.Kız da “şimdi niye ekledin yoksa ayrıldınız mı?” diyor.O da ayrıldıklarını söylüyor.Çocuk kızı silmeyeceğini söylüyor arkadaşımda bu yüzden çıldırıyor.Siz olsanız nasıl bir yol izlerdiniz sevgili hanımlar?

Yav insanlar da bi' acayip oldu

Aşık olan insan ayrılır ayrılmaz hemen yedektekine koşma peşinde olur mu
Aynen katılıyorum ya daha iyisini bulana kadar en iyisi bu mantığı ile sanırım liste yapıyorlar.ayrılır ayrılmaz listenin ikinci sırasındakiyle devam.çok enteresan.
Ben olsam güveni kaybettiğim bir ilişkide durmam.durmadım da zamanında .durmadığım için hiç pişman olmadım ama ayrılmasaydım eminim bin kere pişman olmuştum

Böyle bir tipten kurtulduğu için şükretsin arkadaşın. Geri dönmemek üzere konuyu kapatıp yeni aşklara yelken açsın arkadaşın.

konu ne
arkadaşımın arkadaşının arkadaşı:))
bu ilişkide ben bir gelecek göremiyorum
işin doğrusu elimizde bir ilşki var mı onuda bilmiyorum

Açıklamasıda buymuş

Eklentiler

• EB29DBE4-9444-445A-B637-1CEA3969EE73.webp
    EB29DBE4-9444-445A-B637-1CEA3969EE73.webp
    52 KB · Görüntüleme: 67
Ayy hemem de aşk meşk. Ne sacma bir sebbeb. Ozmaan farzetsinki aynisini o yapsaydi hoş mu olurdu....

Ayrılırım net. Eskiden belki ugrasirdim yürütmek için, ama eşimi tanıdıktan sonra, yani gerçekten sağlam ve ciddi karakterli biriyle tanıştıktan sonra, böyle insanları arkadaş olarak bile barindirmam. Arkadaşınız bunu gerçekten eşi olacak kişiyi bulsa daha net anlar. Gerçek sevgiyi sadakati bulunca ne başka kızlar olur, nede ayrılıp barışmalar nede oyunlar. Arkadaşının durumu için empati yapamayan erkekten zaten hayır gelmez. Gördüğü üzere başka kızı da yedek tutuyor. Ayrılsın

Unicorn duvar kağıdını değişsin arkadaşınız adam gördükçe bu kız nasılsa hayal aleminde tek boynuzlu ata inanan bana inanmayacak mı sallayayım gitsin işte açıklama yaptım falan diyor da olabilir :KK76:
Sesli güldüm buna Allahta sizi güldürsün akşam akşam :)))))

Erkek arkadaşı ilgi istiyormuş ki haklı ama bir yıllık ilişkiymiş hep mi yeğenine bakıyordu arkadaşınız? Haftasonlarını değerlendirmiyorlar mı? Haftaiçi buluşmak isteseler yeğenine bakacak kimse yok mu?

Ayrı kaldıkları dönem Erkek arkadaşının hikayesine -cım -cim yazan kişiye verilen cevaplar nasıl? Kızın yazdıklarına laubali cevaplar mı vermiş? Ne kadar ayrı kaldılar?

Erkek arkadaşının engellemesi ve engeli kaldırması olayı garip ama ilişkilerini bilemeyiz. Kimisi biri sevgilisine canım falan yazsa kıyameti koparır ben koparmam. Belki çocuk sorun çıkaracağını düşündüğünden engellemiştir. Niyeti kötü olsa konuşmaları silerdi. Ama demek ki aklı kaymış ki (yedekte tutmuş) ayrıldıklarında yine eklemiş. Madem ayrılar arkadaşınız niye kızı sil diyor?

Oha ya. Ciddi misiniz. Kız arkadaşınız bu kalitesiz tiple bırakın ciddi düşünmeyi hemen ayrılıp hayatından çıkarmalı bence. Mide bulandırıcı yaptığı. Yedekte kız mı tutuyor.

Erkek arkadaşı ilgi istiyormuş ki haklı ama bir yıllık ilişkiymiş hep mi yeğenine bakıyordu arkadaşınız? Haftasonlarını değerlendirmiyorlar mı? Haftaiçi buluşmak isteseler yeğenine bakacak kimse yok mu? Ayrı kaldıkları dönem Erkek arkadaşının hikayesine -cım -cim yazan kişiye verilen cevaplar nasıl? Kızın yazdıklarına laubali cevaplar mı vermiş? Ne kadar ayrı kaldılar? Erkek arkadaşının engellemesi ve engeli kaldırması olayı garip ama ilişkilerini bilemeyiz. Kimisi biri sevgilisine canım falan yazsa kıyameti koparır ben koparmam. Belki çocuk sorun çıkaracağını düşündüğünden engellemiştir. Niyeti kötü olsa konuşmaları silerdi. Ama demek ki aklı kaymış ki ayrıldıklarında yine eklemiş. Madem ayrılar arkadaşınız niye kızı sil diyor?
Yeğeninin annesi yani yengesi ölmüş abiside çocuğu bırakıp gitmiş hiç arayıp sormuyomuş bile.akşama kadar annesi ilgileniyor o işten gelince kadın lokantada bulaşıkçılık yapıyor.bakacak kimse yok.bir de farklı şehirdeler sevgilisiyle.çocuk o kızla fazla samimi konuşmamış hala arkadaşımı seviyomuş kızada söylemiş zaten.şu an barışmışlar ama tek sorun o kızın ekli olması. :/

Yeğeninin annesi yani yengesi ölmüş abiside çocuğu bırakıp gitmiş hiç arayıp sormuyomuş bile.akşama kadar annesi ilgileniyor o işten gelince kadın lokantada bulaşıkçılık yapıyor.bakacak kimse yok.bir de farklı şehirdeler sevgilisiyle.çocuk o kızla fazla samimi konuşmamış hala arkadaşımı seviyomuş kızada söylemiş zaten.şu an barışmışlar ama tek sorun o kızın ekli olması. :/
Yeğene üzüldüm. Anne ve arkadaşınıza ayrı üzüldüm.
Hem uzak mesafe ilişkisi hem de ayrılıp barışmalar çok fazla. Uzak mesafe ilişkisini belirli bir yaştan sonra yürütmek zor gelir. Bırakın ayrılık yaşamayı, ayrılık lafı bu kadar sık dile getirilmez. İlişkiye zarar verir.
Erkek arkadaşına güveni zedelenmiş instagramdan yazışmalarını takip edebilir diyeceğim ama numaraları alınmış da olabilir. Bilemedim. Madem barışmışlar zorlamasın takip etsin bir süre.

Kişi kendinden bilir işi denir ya o sebeple baştaki yorumumu o kadar net yaptım.
Yazmayacaktım ama eski bir olayımı anlatayım madem :D

İlk erkek arkadaşım aşırı kıskanç biriydi ve bende aşırı salak ve saf. Telefonum meydan malı gibi ortada gezerdi. Öyle bir zamanda instagramımdan kafasına göre erkekleri engellemiş, okuldan görüştüğüm yani yokluğunu fark edebileceklerimi bırakmış.
Ayrıldıktan birkaç ay sonra instagrama “engellediklerini gör” diye bir güncelleme gelince o kısıma bakarken keşfettim bende bunu. Ve bu engelledikleri arasından sadece bir kişiye “ya kusura bakma erkek arkadaşım seni engellemiş” açıklamasında bulundum çünkü o kişi erkek arkadaşımdan önce hoşlandığım ama ilişki düşünmediğim için konuşmayı kestiğim biriydi. Ne oldu laf lafı açtı ve onunla sevgili olduk falan filan.
2 senelik bir mevzu ama o mesajı atarken sohbet başlatmak istediğimi çok net hatırlıyorum.

Arkadaşınız yelkenleri bu kadar kolay indirmesin derim.

Aslında bu konuya benzer bi olay daha yaşanmıştı.çocuğun çalıştığı yerde bi kız vardı.twitterında bu çocuğa yönelik şeyler yazıyordu arkadaşıma beğenmediği yönde laf atan tarzlarda falan arkadaşımda bu kıza mesaj atmış sen kime yazıyosun onları falan diye.o yazın küstüklerinde çocuk onunda engelini kaldırıp ekleyip kız arkadaşı adına özür dilemişti. :olamaz:

Back
X