• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşıma aşık oldum

biberiye33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
27
0
86
Ankara
meraba..ilk önce bu benim arkadaşımın hesabı onu söyliyim yanlış anlaşılma olmasın :)
benim 1 tane çok samimi erkek arkadaşım var kanka dicem ama ben kanka lafını sevmiyorum.onunla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez şimdi aramıza bi kişi daha geldi ahmetin arkadaşı(arkadaşım) 1 yıl beraber okuduk.ama çocuk çok sessiz sakin bi tip.ahmetin arkadaşı olunca benimde arkadaşım oldu.ama ben onun gözlerinin içine bile bakamıyorum.ahmetle dişe diş tartışan ben o na gelince sus pus oluyorum.ama artık yetti yani artık gidip söylemeyi düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım?ilk ahmete mi söylesem?zaten bişey beklediğim için açılmayı düşünmüyorum sevildiğini bilsin istiyorum.lütfen bana yardım edin kızlar.açılsam benim hakkımda ne düşünür?yorumu ne olur?..........

Uye olmanız 2 dakıkanızı alır en fazla.

Sız sıteyı cıddıye alın uye olup kendı hesabınızı kullanın...

Bızlerde sızın samımıyetınıze guvenelım...
sengözlerimebaksanab

Uye olmanız 2 dakıkanızı alır en fazla.

Sız sıteyı cıddıye alın uye olup kendı hesabınızı kullanın...

Bızlerde sızın samımıyetınıze guvenelım...
sengözlerimebaksanab

ben üyeyim zaten ama şifremi unuttum.kendi bilgisayarımdan girdiğimde hesabım açılıyo ama arkadaşımın bilgisayarını kullanıyorum.kendi şifremi hatırlasam bu pc.den girerdim hatırlamadığım için böyle oldu malesef

meraba..ilk önce bu benim arkadaşımın hesabı onu söyliyim yanlış anlaşılma olmasın :)
benim 1 tane çok samimi erkek arkadaşım var kanka dicem ama ben kanka lafını sevmiyorum.onunla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez şimdi aramıza bi kişi daha geldi ahmetin arkadaşı(arkadaşım) 1 yıl beraber okuduk.ama çocuk çok sessiz sakin bi tip.ahmetin arkadaşı olunca benimde arkadaşım oldu.ama ben onun gözlerinin içine bile bakamıyorum.ahmetle dişe diş tartışan ben o na gelince sus pus oluyorum.ama artık yetti yani artık gidip söylemeyi düşünüyorum.sizce ne yapmalıyım?ilk ahmete mi söylesem?zaten bişey beklediğim için açılmayı düşünmüyorum sevildiğini bilsin istiyorum.lütfen bana yardım edin kızlar.açılsam benim hakkımda ne düşünür?yorumu ne olur?..........

ahmet'i karıştırma

direk söyle ilgiliyeaklinialirimsmile

ne düşünürse düşünsün ayol sen söyle ve kurtulgamyoncuiremsu

Bence onun hareketlerine göre karar vermen daha mantıklı. Zaten ondada warsa bişeyler belli eder mutlaka ama sadece arkadaş olarak göruosa söylemenin bi anlamı yok bence ama sen bilirsin yinede

canım arkadaşı olarak görüyosa seni söylemeni tavsiye etmem çünkü benim başıma geldi söyledim ve konuşuyoruz aramızda illa aşkmı olması gerekiyo diye bi cevap aldım

Back
X