Doğuma Hazırlık arkadaşıma bakın doktorlar cinsiyet için ne demş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

CANSUDE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
271
0
116
Malatya
geçen hafta 12 haftalıklken gittiği baya iyi bir doktor ultrasonda bakıp yüzde 51 erkek çıkıntı var ama 2 haftaya netleşir demiş dün gittiği başka bi doktor kıza benziyo demiş oda çok üzülüp daha iyi bir doktordan randevu alıp gitmiş bu arada 13 haftalık oda çıkıntı var erkeğe benziyo demiş ama bizimki çok mereklı sabredemiyo bir kızı var inşallah rabbim ona nasip etsin bide oğlu olsun çok istiyo yanlış cevplar yazıp üzmeyelim tabiki kızını çok seviyo ve evlat ayrımı yapmıyo ama oda değişik duyguyu tatmamk istiyo şimdi size soruyo çıkıntı var denilirse genelde ne oluyor cinsiyet.hepinize teşekkür ediyo ilgilendiğiniz için.

geçen hafta 12 haftalıklken gittiği baya iyi bir doktor ultrasonda bakıp yüzde 51 erkek çıkıntı var ama 2 haftaya netleşir demiş dün gittiği başka bi doktor kıza benziyo demiş oda çok üzülüp daha iyi bir doktordan randevu alıp gitmiş bu arada 13 haftalık oda çıkıntı var erkeğe benziyo demiş ama bizimki çok mereklı sabredemiyo bir kızı var inşallah rabbim ona nasip etsin bide oğlu olsun çok istiyo yanlış cevplar yazıp üzmeyelim tabiki kızını çok seviyo ve evlat ayrımı yapmıyo ama oda değişik duyguyu tatmamk istiyo şimdi size soruyo çıkıntı var denilirse genelde ne oluyor cinsiyet.hepinize teşekkür ediyo ilgilendiğiniz için.

valla kızımda 16 haftalıkken doktor direk kız dedi
ondan önce ne cinsiyetini sordum nede kendi lafını etti
doktorlarda kesin bişey dememiş zaten bence sabretsin birazcık daha

merhaba valla bende 13 haftalıkken doktor pipi var gıbı sankı dedı ama daha kucuk 2-3 haftaya netelsır dedı bende bu cts baska bı doktora gıtcem 16 haftam artık netlesmıstır ıns görürüz benımde bı oglum var bende kız ıstıyorum ama hayırlısı saglıklı oncelıkle tabı sneın arkadasında benım gıbı bıraz beklesın bence ama cıkıntı var dedıys ebuyuk ıhtımal erkektır:34:

bende 12 haftlıkkken ( geçen hafta ) aynısını söyledi.erkeğe benziyor.çıkıntı var dedi.ben biraz netten baktım.10 haftalıkken çıkıntı vardı.bende 12 haftada normale döner yorumunu yaptım.hayırlısı.allah herkesin gönlüne göre versin.

bende 12 haftalıkken gittiğimde erkeğe benziyor dedi. sonra 14.haftada bir daha aynı şeyi söledi ama bende tam emin olamıyorum. belki 16 haftalık kontrolde söyler kesin birşey bakalım hayırlısı

16 haftadan önce söylemeyi pek uygun görmüyor dr.lar.

çünkü 12 haftalıkken kızında erkeğinde çıkıntı şeklinde olduğu için yanılma olduğunu okumuştum biyerde.

kızlarınki 12.haftadan sonra içeri girmeye başlıyormuş.en iyisi hayal kırıklığına uğramamak için beklemek.

bana ilk hamillğimde 16.haftada idi hatta dr.erkeğe benziyor gibi demişti sonraki ay kız olduğu anlaşıldı.

bende bu hamileliğimde 5.aya kadar bekledim cinsiyetini öğrenmek için bunda gittiğim her kontrolde erkek denildi.

merhaba valla bende 13 haftalıkken doktor pipi var gıbı sankı dedı ama daha kucuk 2-3 haftaya netelsır dedı bende bu cts baska bı doktora gıtcem 16 haftam artık netlesmıstır ıns görürüz benımde bı oglum var bende kız ıstıyorum ama hayırlısı saglıklı oncelıkle tabı sneın arkadasında benım gıbı bıraz beklesın bence ama cıkıntı var dedıys ebuyuk ıhtımal erkektır:34:

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah arkadaşım ama bizede haber vermeyi unutma...

valla en komiği bence benim bebişim geçen hafta kontrole gittik 14 haftalıktı tam doktor baktı baktı sonra dedi ki alttan bacak arasına bakınca kız gibi duruyor önden bakınca erkek gibi orda minik bir çıkıntı var dedi :)))))) eşim öyle şaşırdı ki yüz ifadesini görmeniz lazım o ne demek yaw ya kız ya erkektir dedi :))))) doktorum tam net göremiyorum daha çok küçük bu dönemde iki cinsiyetinde genital organları birbirine çok benziyormuş 2 hafta sonra tekrar gidecez o zaman kesin söylerim dedi :) bekliyoruz sabırla benim içime en başından beri erkek doğuyor babamızda erkek diyor ama hayırlısı bakalım sürekli tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum ama bu seneki hamilelerin bebişleri kız olan tatlı yiyor tuzlu yiyeninki erkekmiş yan komuşm hamile kız bebiş ve sürekli tatlı yediğini söylüyor ilginç annemde bende tatlı erkek kardeşimde ekşi yediğini söylemişti belki ona benziyorumdur bakalım göbüşümün şekline bakan da erkek diyor arkadan bakılınca hamile değilim gibi göbüşüm önde sivri ve aşağı doğru inş. yardımcı olabilmişimdir netleşince ilann edicemmmm ve deli gibi alışveriş yapıcam kuzumaaaa Alllah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn

Rabbim öncelikle hayırlı evlat nasip etsin... Bizim ilk bebeğimiz ve eşimde bende kız olması için can atıyoduk çok şükür kızımız olacak dün bende gayet net bi şekilde gördüm kuşunu:) Büyüdü yavrum artık maşallah...
Cinsiyeti baştan beri bilmek mümkün öncedende konusu vardı ilk ultrasonda boş keseyi görüyosunuz ya o kese yuvarlak yapılıysa kızdır uzun yapılıysa erkektir bunu dr.umda onayladı ve asla yanılan görmedim %90 emin olabilirsiniz. Ben bunu kuzenim ve arkadaşlarından öğrendim hatta bi arkadaşının bi kız bi erkek ikizleri var onunda keseleri farklıymış. Arkadaşın ilk ultrasonuna bakarsa cinsiyet konusunda biraz fikir yürütebilir. Çok erken haftalardasınız şimdi önemli olan sağlıkla gelişmesi henüz allah korusun düşme riskini bile atlatmamışsınız bu kadar takılmayın derim herşey kader kısmet kimisi kız kimisi erkek için çabalıyor kimiside çok şanslı oluyor verdiğim örnekteki gibi bi kız bi erkek ikizleri oluyor inşallah gönlünüze göredir...
Ben hem tatlı istedim hem ekşi ilk 2 ay tatlı çok yedim ama 2 aydan 4 aya tam aşerme zamanları acılı ekşili yedim etsiz çiğköfte olmuştu içim dışım:) Şimdi ne bulursam onu yiyorum. Hiç kusmadım rahatsızanmadım ama arkadaşımında kız olcak o sürekli kustu kilo verdi herkesin hamileliği farklı oluyo. Göbek şeklide cinsiyeti çok belli ediyo ama yeni yeni büyüdüğü zamanlarda değil sona doğru gerçek şekli belli oluyo biraz sabredin ve dr dr gezip böyle emin olamamaktansa zamanı gelince kesin olarak öğrenin sonuçta erkek değilsede aldırcak değilsiniz heralde ben 19.haftada öğrendim daha önce dr.um hiçbişe demedi bende çok üstünde durmadım.

ben 12 haftalıkken gitmiştim dr. hiç tereddüt etmeden erkek dedi ve yanılmadı :)
dün tekrar kontrole gittiğimizde erkek olduğunu söylemişmiydim dedi...

10+5 günlükken yüzde 70 kız demişti doktorum, bir kızım var Allah bagışlarsa, bu hafta başındaki kontrolümüzde yüzde 90 erkek dedi, kız fikrinede alışmıştık ama itiraf edeyim buna da çok sevindik:) İnşallah bebişimiz tekrar degişmez:)) Rabbim herkesin gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla...

sonuç ne zaman belli olacak.

Back
X