- 16 Temmuz 2018
- 161
- 297
- 18
- 35
- Konu Sahibi dandiktavsan
-
'' Bu yaştan sonra daha iyisini bulacağını sanmıyorum. Üstelik İrfan'ın iki tane evi (yazlık-kışlık) , arabası var. Bir evi de kirada. Kira geliri var. Yahu adam diş doktoru ! Ay valla sen iflah olmazsın. Kızı ve eski eşiyle görüşmüyor sildi onları daha ne istiyorsun ? ''Şükriye ye bi tane çakmak istedim
'' Bu yaştan sonra daha iyisini bulacağını sanmıyorum. Üstelik İrfan'ın iki tane evi (yazlık-kışlık) , arabası var. Bir evi de kirada. Kira geliri var. Yahu adam diş doktoru ! Ay valla sen iflah olmazsın. Kızı ve eski eşiyle görüşmüyor sildi onları daha ne istiyorsun ? ''
bu şekilde yazmış bu sabah
Ben boşandığım için seçim hakkına sahip değilim. Önüme geleni kabul etmeliyim. Çok üzüldüm.
Taksi bile bulamadım. Ters cevaplar verdim. Agresif olarak görüldüm, bir türlü merkeze nasıl ineceğimi bulamadım. Merkeze varmadan zaten yolda indim metroya binip eve gittim.Anlamadığım şey neden bu kadar tepkisiz kaldın o masada?
Pardon ne oluyor burada şu an? Umarım bi tanıştırma buluşması değildir çünkü Şükriye erkek arkadaşım olduğunu bilen bilinçli bir insan yani en azından ben öyle umuyorum? Diyemedin mi?
Otobüs metro olmasın binip bi taksiye metroya kadar gitseydin o adamın arabasına bineceğine.
Şükriye ise kurtulduğun bir arkadaş tanesi sadece.
Pasif davrandığımı kabul ediyorum. Şoka girdim kitlenip kaldım tuhaf oldum .Şiştim okurken. Arkadaşınız büyük ayıp etmiş. Ama siz niye bu kadar taviz verdiniz? Cafede niyetini anladığınızda benim erkek arkadaşım var ben gidiyorum diyerek taksiye binip gitseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?