- 11 Nisan 2025
- 195
- 309
- 18
- Konu Sahibi Yumusaksurat
Şaka mı ya insan öyle dedikten sonra bile altta kalmamak için çıkarır öder yani, resmen sizi kullanmış. Terbiyesiz kadın. Görüşmeyin bir daha.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha dun dolandiriciya denk geldik Burasi nasil bir yer herkes Wattpadd hikayesi mi yaziyor tek tek her konu acana bakacak miyiz ayy bu da fake cikti desenizene saçmalıyorsunuz
kocanızı yatağınızda bastığınız konunuzda hepimiz size ağıt yakmışız çocuğum yok demişsiniz
hala da kocanızla devam etmişsiniz
kocam çalıştırmıyor demişsiniz bu konuda 10 yıldır aynı yerde çalışıyoruz diyorsunuz
ee bunlar çelişki değil mi
Bir de bu insanla hâlâ normal arkadaş kalma derdindesiniz.Kendinize saygınız yok ki ...böyle insanlara bir den fazla şans verme eğilimindesiniz.Evladınızın rızkını elin çocuklarına çakal birine yedirin bize ne.Buradaki kadınların hiç biri değil o kadınla kahve içmek selam bile vermez çünkü bizler iki kere bile bile aynı yerden sokulmayacak kadar akıllıyız ....Hayır teklif dahi etmedi. Ortak olduğunu tekrar hatırlatmalıydın ben öyle düşünmedim dedi. Hatırlatsan belki gelmezdim felan dedi. Ayrıca konuşmada özellikle maddi olarak zor bir dönemden geçtiğimi, bu ödemelerinde beni zorladığını söyledim. Şahsen ben olsam gider borç eder yine verirdim arkadaşıma ama hiç oralı olmadı. Ne diyebilirim ki
Hatirlatsan belki gelmezdim ne ya, kendi gittigi tatilin parasini odemesi gerektigini mi hatirlatacakmissiniz?Hayır teklif dahi etmedi. Ortak olduğunu tekrar hatırlatmalıydın ben öyle düşünmedim dedi. Hatırlatsan belki gelmezdim felan dedi. Ayrıca konuşmada özellikle maddi olarak zor bir dönemden geçtiğimi, bu ödemelerinde beni zorladığını söyledim. Şahsen ben olsam gider borç eder yine verirdim arkadaşıma ama hiç oralı olmadı. Ne diyebilirim ki
Kuzum bu gamsızlık değil, başka bir şey....Allah'ım şu gamsizliktan banada ver ...aminnnn.
13 bin felandı sadece karta vurduklarım.Ne kadara mal oldu bu tatil size ?
Lütfen bunu dememiş olsunsizin eve bizden cok para giriyor neden taksi parasini sen odemiyorsun dedi
Lütfen bunu dememiş olsun
Benim evime senin ihtiyaçlarını gidereyim diye mi fazla para giriyor. La havle cidden sabır sınıyorlar.
Siz çift maaşsınız mevzusuna döndü. Ben çift maaşım evet çünkü sabah siz yatarken ben kar kış demiyor o sıcacık yatağı bırakıp çalışmaya gidiyorum. İt gibi çalışırken kazandığımın hesabını da kimseye veremem
Valla ben bi 50 bekliyordum yalan yok13 bin felandı sadece karta vurduklarım.
Sizin adınıza çok sevindim. Daha da iyi kazançlarınız olur inşallah.Dedi malesef ikimiz de muhendisiz ama benim doktoram var + yonetici pozisyonundayim. Esim de doktor ama klinikte degil, o da global bir ilac sirketinde yonetici olarak calisiyor ve esimle beraber kendi islerimiz harici bir is kurduk gecen sene cok da iyi gidiyor. Dediginiz gibi surekli calisiyoruz. Bunlari kurmus kafasinda herhalde ne diyeyimTabii ki asla bir daha disari cikmadim kendisiyle surekli teklif ettigi halde, kimsenin hayat standartinin sponsoru olamam.