Arkadasima fikire ihtiyacim var

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Selam kizlar
Dun arkadasim bana baya seyler anlatti sasirdim baya..
Bunun bir seneye yakin bir ciktigi biri var.
Erkek arkadasiyla opusunce, sevgilisi p... Cikarmis masturbasion yapmis kizin yaninda. Kizda uyuz opusmeye devam etmis taa ki o bosalasiya kadar.

Ben dunden yana dusunup durdum ne diyebilirim ki kiza?? Kafama cok takildi inanin.. Bu erkek kizi seviyormu sizce gercekten? Yaptigi dogru degil.

Neden doğru değilmiş?
Herkesin kendi hayatı kime ne?
Bence adam yaptığı değil de mahremini arkadaşına anlatan kız iğrenç.

Cocukluk arkadasim, yoksa bana ne derdim.. Bsy diyemedim wala kiza shoktan. Dusunup durdum. Yanlis bir insanla mi birlikte acaba diyorum.. Kiz cok kibar hanim efendi biri bunlari yasiyacak biri degil aslinda..

gülecem gülemiyorum

bunu size ne diye anlattı yanı yardım et mi dedi ne dedi...

seviyor mu sevmiyor mu bunu bilemeyiz.

adam şeyini çıkarmışta durduk yere değil bence ikisi öyle istemisler

kızda neden anlattı anlamdım

Cocukluk arkadasim, yoksa bana ne derdim.. Bsy diyemedim wala kiza shoktan. Dusunup durdum. Yanlis bir insanla mi birlikte acaba diyorum.. Kiz cok kibar hanim efendi biri bunlari yasiyacak biri degil aslinda..

Kibar ve hanımefendi olunca cinsellik yaşanmıyor mu acaba?
Vay terbiyesiz ben!

işte klasik soruyu sormak için.
yani temiz duygularla olsaydı çocuk o hareketi yapar mıydı? "seven erkek dokunamaya kıyar mı" mantığından
bunu arkadaşına teyit ettirmek istemiş sanırım. arkadaşı yetmemiş bir konu açalım kk kadınlarına soralım bakalım seviyor mu sevmiyor mu demişler

Eeee pişmansa yapmasın bir daha!
Adam gazozuna ilaç mı katıyormuş?

ınsan sevmedıgıyle öpüşemez,içi almaz..

arkadasınız sızden ne demenızı bekliyor?

sonrasında sız bızden ne bekliyorsunuz?

alan memnun satan memnun..sıze ne,bıze ne..

daha neler duyacağız bakalım ,yapmış yapacağını üstüne birde sana anlatmış pes

Okur okumaz zaten nedense, olayın aslında konu sahibinin başına gelmiş olabileceğini düşündüm.
Hani olur ya bazen anlatılamayacak şeyler 3. şahıs gibi aktarılır :44:

Sizede bsy anlatilmiyor alalalaa 😅😅😅😅
Ya kiza ben ne diyim ben kendimde sasirdim haa.
Yardim istedi sadece, hata yapmis iste. Cocugu azdirmis baya bence bu opusmekle. Hatayi oglandada aramiyorum.

En iyisi ben karismimi kizlar?

Okur okumaz zaten nedense, olayın aslında konu sahibinin başına gelmiş olabileceğini düşündüm.
Hani olur ya bazen anlatılamayacak şeyler 3. şahıs gibi aktarılır :44:

Benim basima nasil gelsin ki sevgilim askerde :) eski konularimdan bakabilirsiniz

Karış karış :) cocugu kenara çek ' penisini pantolonunda tut' de hatta nasıl öpüşmeleri gerek onlarıda anlat :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…