• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasima fikire ihtiyacim var

Sizede bsy anlatilmiyor alalalaa 😅😅😅😅
Ya kiza ben ne diyim ben kendimde sasirdim haa.
Yardim istedi sadece, hata yapmis iste. Cocugu azdirmis baya bence bu opusmekle. Hatayi oglandada aramiyorum.

En iyisi ben karismimi kizlar?

Sekerim sen ne yapabilirsin , ne diyebilirsin ki? Pip senin degil, opusen kisi sen degilsin.

Ikinci olarak ben arkadasini cozemedim, senden ne yardimi bekliyor, ne demeni bekliyor, nasil bir yorum bekliyor?? Ben burda yardim edilecek bir sey gormedim , olmus bitmis bir olayin neresine yardim edebilirsin?

Bence karisma, karissan ne olacak ki? Oglan dedigin kadar azdiysa, mazallah sen de araya gitme?:24:

nerden bilelim canım seviyor mu sevmiyor mu ...
erkekler sadece sevdikleri değer verdikleriyle cinselliği yaşamaz ama buda bir gerçek ..
arkadaşın pşmansa yaşamasın böyle şeyler . herşeyi yap et sonra bakire geçin çok yanlış oldu olucak yaşasaydı herşeyi en azından dürüst olurdu . madem bekarete önem veriyorsunuz hiç birşey yaşamayın önem vermiyorsanızda yaşayın pişman olmayın ..

Belki seviyordur belki sevmiyordur oğlanı da kızı da tanımadan bunu nasıl anlayabiliriz. Erkekler ille sevmiyolarsa mı cinsellik düşünürler. Kız rahatsız olduysa o an söylerdi. Ayrıca birden de olmamıştır o iş. Çocuk bir tepkisini ölçmüştür. Kız devam ettiyse çocuk da rahat davranmıştır. Aralarındaki cinsellik seni ne ilgilendirir. Çocuğun karakterini bilemem ama kız pek normal değil. Böyle şeyler arkadaşlara anlatılmaz. Mahrem denen bir şey var ya.

Sen ne diyebilirsin ki arkadasina? "hayatinizdan memnunsaniz bana diycek bisey düsmez" diyin cikin isin icinden. Hem bunu size niye anlatti hem siz bunu niye bize acikladiniz anlamis degilim...

Ben böyle bir şeyi kimsenin kimseye anlatcagina ihtimal vermiyorum..

Eğer sizin basiniza geldiyse ve fikir istiyorsanız bence acik olun.. Çünkü anlattiginiz şeye yapacak bir şey yok...

ben iğrendim şahsen
ama arkadaşın devam ettiğine göre onun için sorun değil demek ki
zaten öncesinde baya birşeyler olmuştur birdenbire olmamıştır bence

bu arada arkadaşın sana bunu nasıl anlatmış şaşırdım mahrem diye birşey var
yani kendi başına geldiyse söyle arkadaşım filan demeye gerek yok

Son düzenleme:
Kendi basima gelse niye kendi adima anlatmim?! Burda zaten kim tanir beni? Ne saklim sizden?

Arkadasim sadece dediki ayrilmak istiyorum galiba sevgilimden diye. Bende niye dedim soylemedi zaten. Baya israrla anlati iste yasadiklarini. Kizi ben 20 senedir taniyorum zaten icli disliyiz..

Ayrilimi diye fikir almak istedi bende.
Bende bilmiyorum dedim.. Sonucta ikisi yasadilar bunlari zorla bsy olmamis..

Seviyor mu sevmiyor mu konusunu nasıl cinselliğe bağlıyorsunuz anlamıyorum. Bayan karşısındaki onu seviyorsa hisseder zaten. Allah ım akıl ver . Kız şeyini gördü erkek seviyor mu ya da cinselliği yaşasam bana daha çok bağlanır mı? Arkadaşlar seven insan cinselliği yaşa ya da yaşama seni her halükarda sever..

Sisi sen kendini neden bu kadar sorumlu hissediyorsun ki olaya karsi???hem karissan nasil karisacaksin ki??o noktaya gelene kadar seni mi karistirmis da simdi figuran sirasi sana geldi.bence onun derdi seven erkek dokumaz klisesi.yoksa sevdiginden emin olsa hayatindan cok sikayetci oldugunu sanmiyorum.

Valla alan memnun satan memnun diycem şimdi olmayacak :51: Sevmekle ne alakası var o zaman kız arkadaşınız da öpüşmeye devam ettiği için oğlanı sevmiyor

Back
X