Merhaba kizlar , iki arkadas var ufak bir puruz cikti birlikte toplanmaz olduk. Bunlardan X isimli arkadasim beni de aramadi epey zamandir .6 ay olacak .Ben iki defa bize davet ettim gelmedi.Ortak bulusmalara da cagirdik gelmedi bana da demedi diger arkadas icin gelmek istemiyorum diye. Bir kere karsilastik isyerinde cok yogunum canim sikkin buralarda falan dedi .Bende gayet sicak davrandim neden arayip sormuyorsun diye triplere girmedim. Ama o arkadas olmasa da goruselim bir ara dedim tamam dedi ama bir teklif gelmedi ondan yana. Sonra bugunde pazartesi konser var beraber gidelim mi demis. Bende tamam olur dedim . Hatta isyerindeydi esimle gorustu teldeyken o da olur gidin ben kizimiza bakarim demis. Ama hemen sonra esimin uvey dayisinin yogun bakimda oldugu aklima geldi. .Sonrasinda kayinvalidemle konustuk organ yetmezligi de baslamis, doktor artik son zamanlari demis. Allah gecinden versinde bir durum olursa memlekete gitmek gerekebilir .Buda konser gunuyle cakisabilir gidersek kaliriz 4 5 gun cunku ,7 saat mesafedeyiz oraya. Bileti alincada iptal edilmiyor az da degil ucreti birsey olmaz diyebileyim. Sonradan sikinti cikmasin ben gelmeyim en iyisi dedim. Bana cevap yazmamis hala
Son düzenleme: