- 17 Mayıs 2007
- 467
- 133
- 648
Eski bir arkadaşım var yani uzun yıllardır arkadaşız.Farklı şehirlerdeyiz aynı şehirlerde bulunduğumuzda buluşmaya çalışırız bazen bu yılda bire bile düşer ama aramızdaki bağ hiç kopmaz, arada mesajlaşırız çok sık olmasa da konuşuruz bu arkadaşlık benim çabamla yürüyor diyemem Allahı var o da çaba sarfeder, ama hoşlanmadığım bir takım davranışlar içerisinde ki yıllardır da kendi kendime üstelemedim üstünde durmadım diyelim. Bu arkadaş sosyal medyayı çok sevmeyen hatta eleştiren bir arkadaştı tı diyorum çünkü sosyal medya ya hızlı bir giriş yaptı neyse bunu da anlatacağım. hatta eleştirme kısmı da bana gerçekçi gelmiiyor insan ordan doğumgünü kutlasa ne olur ya da ordan haberleşse ne olur birbirine vakit ayırıp aramadıktan sonra görüşmedikten sonra derdi.Özellikle isntagram açalım sana çocuğunun fotolarını görürüz ordan takip ederiz çok hızlı büyüüyorlar her zaman da göremiyoruz dediğimde isteyen gelir görür demişliği de vardır. ve bizim yine eski arkadaşlarımızdan oluşan bir watsup grubumuz vardı hatta kendi kurmuştu sanırım amma velakin kış döneminde bir mesajla artık watsup gruplarında yer almak istemediğini belirterek gruptan çıktı hatta bunu yazdı direkt çıktı dur noldu diyemedik tabi sonra özelden yazdık falan ama olan bitenden bu şekilde haberdar olmak istemediğini vaktinin değerli olduğunu falan söyledi ki yoğun çalışıyor gerçekten.
Geçen ay bu arkadaşım ürün pazarlayan bir oluşuma dahil oldu ve beni de aradı üye yapmak istedi önce ama istekli değilim ve ben kimseye şunu al bunu al diye ısrarcı yapıda olacak bir insan değilim satış yapamam dedim bana göre değil. o zaman sana ürün satayım valla bırakmam tarzında yaklaştı bakayım dedim kataloğa. ki hiç ihtiyacım yok ve bu ay da sıkışığım. söyledim ucundan da .
bu arkadaşımın satış için sosyal medyaya giriş yaptını öğrendim ekledi zaten beni de hai şu eleştirdiği instagrama. babasının hayrına açmadı tabi bozuldum biraz ki hakkım yok biliyorum ama insanların bu kadar kendini düşünmesi çıkarları için doğrularını değiştirmesi ve bunda hiçbirşey yokmuş gibi davranması beni acayip delirtiyor? haksız mıyım? ve bu arkadaşım şu koşarak kaçtığı watsup grubu açmış beni de eklemiş küçük küçük gruplar açmış sanırım ekliyır sürekli. Bu arkadşım benden sipraiş bekliyor arada hatırlatıyor üstüne bir de bu aylık şu kadarlık birşey alırsan süper olur tarzı cümeleler kuruyor. ben sessizim bu konuda ve ay bitimi geldi inatla da vermedim sipraiş şimdi ben bu arkadaşın yaptığının çok da doğru bir şey olmadığını ona nasıl anlatabilirim siz olsanız ne yapardınız ve nasıl cümleler seçmeliyim kendimi etkisiz hissediyorum.
Geçen ay bu arkadaşım ürün pazarlayan bir oluşuma dahil oldu ve beni de aradı üye yapmak istedi önce ama istekli değilim ve ben kimseye şunu al bunu al diye ısrarcı yapıda olacak bir insan değilim satış yapamam dedim bana göre değil. o zaman sana ürün satayım valla bırakmam tarzında yaklaştı bakayım dedim kataloğa. ki hiç ihtiyacım yok ve bu ay da sıkışığım. söyledim ucundan da .
bu arkadaşımın satış için sosyal medyaya giriş yaptını öğrendim ekledi zaten beni de hai şu eleştirdiği instagrama. babasının hayrına açmadı tabi bozuldum biraz ki hakkım yok biliyorum ama insanların bu kadar kendini düşünmesi çıkarları için doğrularını değiştirmesi ve bunda hiçbirşey yokmuş gibi davranması beni acayip delirtiyor? haksız mıyım? ve bu arkadaşım şu koşarak kaçtığı watsup grubu açmış beni de eklemiş küçük küçük gruplar açmış sanırım ekliyır sürekli. Bu arkadşım benden sipraiş bekliyor arada hatırlatıyor üstüne bir de bu aylık şu kadarlık birşey alırsan süper olur tarzı cümeleler kuruyor. ben sessizim bu konuda ve ay bitimi geldi inatla da vermedim sipraiş şimdi ben bu arkadaşın yaptığının çok da doğru bir şey olmadığını ona nasıl anlatabilirim siz olsanız ne yapardınız ve nasıl cümleler seçmeliyim kendimi etkisiz hissediyorum.