Arkadaşima kirildim

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.552
13.453
248
Merhaba,
Bugun canim çok sıkkın buraya yazarsam belki rahatlarim diye dusundum.benim liseden bir arkadasim var.ikimizde ogretmeniz benim esim ogretmen onun eşi de 2 yillik avukat yeni goreve basladi.
Bunlari anlatiyorum cunku konuyla baglantisi var.bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.gecenlerde gorustuk ve konuyu maddi konulara getirdi.neymis avukatlar cok iyi kazanirmis,iyiki ogretmen birini almamis surunurmus falan filan.bende cok uzuldum ama o an bisey soylemedim.kac gundur moralim cok bozuk allaha sukur maddi durumumuz iyi evimiz arabamiz var istedigimizi yapabiliyoruz.o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Sizce gercekten hersey para mi?

Kendını ezilmiş gibi hissetmene gerek yok, ama arkadasın cok ayıp etmıs.
Yerinde olsam neyın var dıye sorana kadar onu aramaz sormaz, sorunca da kurdugu cumlelere dikkat etmesini soylerdım.
Ha bunu dedıgınde asla ozur dilemeyecek, ben sana demedim dıyıp aklınla dalga gececek senın ama olsun.. Sen ıcınde kalmasın, soyle.

Kendını ezilmiş gibi hissetmene gerek yok, ama arkadasın cok ayıp etmıs.
Yerinde olsam neyın var dıye sorana kadar onu aramaz sormaz, sorunca da kurdugu cumlelere dikkat etmesini soylerdım.
Ha bunu dedıgınde asla ozur dilemeyecek, ben sana demedim dıyıp aklınla dalga gececek senın ama olsun.. Sen ıcınde kalmasın, soyle.
Eskiden beri boyleydi tek dusundugu sey paraydi yillar gecti hala ayni.

amacınız paraysa herşey paradır, amacınız huzursa herşey huzurdur, bu böyle gider. hayattan beklentileriniz farklı demekki arkadaşınızla. huzurunuzu bozan biri madem görüşmeyin. benimde böyle "doktor karısı" bir arkadaşım var (kendi kendini böyle tanımlıyor). çok eskiye dayanan hukukumuz var, çok zor günleri birlikte yaşadık o yüzden kesip atamıyorum ilişkimizi ama görüşmeleri çok sınırlandırdım. napalım değiştiremiyoruz ya kabul edeceğiz ya güle güle diyeceğiz

Onun size iyi ki öğretmenle evlenmedim avukatlar çok kazanıyor demesi sizin olur da buradakiler evet avukatlar çok kazanır dememesi içim 2 yıllık avukat diye belirtmeniz 😏

Hayır anlamadığım rahatsız olduğunuz insanlarla neden görüşüyosunuz ve onların laflarıyla kendinizi ezik hissediyorsunuz?

Ya şöyle gereksiz insanlara da, söylediklerine de takılmayın Allah aşkına. Havaya bak ya sanarsın cumhurbaşkanının avukatı kocası. Ayrıca alın teri ile ekmek parası kazanılan hiçbir meslek küçümsenemez. Tam bir münasebetsizlik abidesi kadın bence kesinlikle takılmayın. Bırakın o kendi kendine oynasın .

Eskiden beri boyleydi tek dusundugu sey paraydi yillar gecti hala ayni.
Istedıgı seyı sevip takabilir ama sana cumle kurarken haddını bilecek.
Yarın derdi olsa paranın omzu yok.. gıdıp yatarak anlatamaz, dost lazım.
İnsan kıymeti bilmek zorunda, bırkez izah et. dedıgım gıbı zaten kabul etmeyecek sana demedim filan dıyıp senın aklınla alay edecek ama olsun, sen derdini dile getirmiş olacaksın
Baktın onun ustune gene aynı devam ediyor, verirsin yolu gider
Kimse senin ekmegını suyunu vermiyor oksijende degıller.
İnsan gibi duran kalsın hayatında, durmayana kapıyı goster

Ben bu tür insanlara nasıl tahammül ediliyor anlayamıyorum. Hiç hoşlanmama rağmen bazı insanları karşılık olarak ezeceksiniz. Mesela ikimizinde tatil zamanları aynı rahatlıkla geziyoruz eğleniyoruz vs. Ayy canım avukatlık da zor sana zaman da ayıramıyordur falan deyin işte 😈

Onun size iyi ki öğretmenle evlenmedim avukatlar çok kazanıyor demesi sizin olur da buradakiler evet avukatlar çok kazanır dememesi içim 2 yıllık avukat diye belirtmeniz 😏

Hayır anlamadığım rahatsız olduğunuz insanlarla neden görüşüyosunuz ve onların laflarıyla kendinizi ezik hissediyorsunuz?
Yeni evlendi hayirli olsuna gittim cok sık gorusmedigimiz soyledim zaten.ayrica kimseden şu cok kazanir gibi bisey duymayi beklemiyorum.konumuz kimin cok kazandigi degil

Merhaba,
Bugun canim çok sıkkın buraya yazarsam belki rahatlarim diye dusundum.benim liseden bir arkadasim var.ikimizde ogretmeniz benim esim ogretmen onun eşi de 2 yillik avukat yeni goreve basladi.
Bunlari anlatiyorum cunku konuyla baglantisi var.bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.gecenlerde gorustuk ve konuyu maddi konulara getirdi.neymis avukatlar cok iyi kazanirmis,iyiki ogretmen birini almamis surunurmus falan filan.bende cok uzuldum ama o an bisey soylemedim.kac gundur moralim cok bozuk allaha sukur maddi durumumuz iyi evimiz arabamiz var istedigimizi yapabiliyoruz.o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Sizce gercekten hersey para mi?
Kuyruğu dik tutuyor özel sektör belki ama çok kazanıyoruz biz diyor yani güya. La bi yürü git derdim ben olsam devlet bacım devlet ne varsa devlette var 🤪

Arkadaşınızın sizi hedef alıp bunları söylemesi o kadar belli ki..
Insanlar neyden hava atacaklarını şaşırmışlar. Hayatını maddiyat üzerine kurmuş kendini üstün gören insanlardan hiç haz etmiyorum. Kime göre neye göre doğru bir seçim yapmış? Susmasaydınız laf soksaydınız çok iyi olurdu. Böylelerine hadlerini bildirmek gerek.
Hiç üzülmeyin içinize oturmasın. Siz de güzel bir yaşamımızın olduğunu biliyorsunuz sonuçta. Böyle insanlar anca egolarını tatmin etmeye çalışırlar kendilerini küçük düşürdüğünün farkında olmadan.

Üzülmenize gerek yok sizin durumunuzda olmak isteyen ve olamayan onlarca kişi var bence hayatınızın tadını çıkarın o arkadaşınız da siizi uzuyorsa görüşmeyin. Belli ki eşiyle hava atmak istemis.
Ben halime binlerce kez sukur ediyorum.baska zaman olsa sacmaliyor der gecerdim ama duygusal bi anima denk geldi sanirim o yuzden cok taktim

Back
X