Arkadaşima kirildim

o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.

Bu da ayrı bir tuhaf. Siz kendinizi bilmiyor musunuz ? Türkiye şartlarında eviniz var arabanız var eşiniz de sizde benim için çok çok çok güzel bir mesleğe sahipsin aylık belli sabit geliriniz de mevcut Allah bin bereket versin. Neden birilerinin lafını kafaya takıyorsunuz Arkadaşınız Ooo 2 öğretmen maaşı alıyorsunuz sizinde durum çok iyi deseydi hoşunuza mı gidecekti boşverin kim ne derse desin insanları dediklerine göre hayatımızı şekillendirmemiz mümkün değil maalesef

Merhaba,
Bugun canim çok sıkkın buraya yazarsam belki rahatlarim diye dusundum.benim liseden bir arkadasim var.ikimizde ogretmeniz benim esim ogretmen onun eşi de 2 yillik avukat yeni goreve basladi.
Bunlari anlatiyorum cunku konuyla baglantisi var.bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.gecenlerde gorustuk ve konuyu maddi konulara getirdi.neymis avukatlar cok iyi kazanirmis,iyiki ogretmen birini almamis surunurmus falan filan.bende cok uzuldum ama o an bisey soylemedim.kac gundur moralim cok bozuk allaha sukur maddi durumumuz iyi evimiz arabamiz var istedigimizi yapabiliyoruz.o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Sizce gercekten hersey para mi?
Yani sizin bunu dert etmeniz zaten çok saçma da. Elini attığın yerden avukat fışkırıyor
.Özel üniversiteler sayesinde

keza mühendis ve öğretmende bol miktarda mezun ediyoruz ama hiç birinin istihdamı garanti değil. Relax olun. Ülkece fakiriz gittikçe de fakirleşiyoruz...

Arkadaşınız da siz de öğretmen olduğunuza emin misiniz? Eğitimci insanların (meslektaşlarımın) böyle saçma sapan şeylere odaklanması, parayla hava atması, buraya konu açacak kadar bunları dert etmesi.. Kusura bakmayın da ben ikinize de saygı duyamıyorum. Çocuklardan farkınız yok 🤦‍♀️

Merhaba,
Bugun canim çok sıkkın buraya yazarsam belki rahatlarim diye dusundum.benim liseden bir arkadasim var.ikimizde ogretmeniz benim esim ogretmen onun eşi de 2 yillik avukat yeni goreve basladi.
Bunlari anlatiyorum cunku konuyla baglantisi var.bu arkadasim kendini begenen her ortamda butun ilginin onda olmasini isteyen biri bu sebeple olabildigince az gorusuyorum kendisiyle.gecenlerde gorustuk ve konuyu maddi konulara getirdi.neymis avukatlar cok iyi kazanirmis,iyiki ogretmen birini almamis surunurmus falan filan.bende cok uzuldum ama o an bisey soylemedim.kac gundur moralim cok bozuk allaha sukur maddi durumumuz iyi evimiz arabamiz var istedigimizi yapabiliyoruz.o boyle soyleyince kafamdan atamiyorum bi turlu kendimi ezilmis hissediyorum.normalde olsa takmazdim ama nedense cok icime oturdu.
Ay tâkmayin.muhtemelen size karşı kendisini ezik hissettiği bir durum vardır.Allah herşeyin hayırlısını versin

Merhaba,
Felaket tellallığı yapmak istemem ama parayı çok seven arkadaşın bununla sınanacaktır,
Halen maddiyata bağımlı ve üst seviyede buna değer veren arkadaşınla duygusal olarak farklısın ama arkadaşlığını onunla bitirme gayretinde olmaman şaşırttı beni,

o an kesinlikle cevabını verirdim.Bazı kadınlar sürekli eşlerinden bahsederler,çünkü kendileriyle ilgili bahsedebilecekleri hiçbir şey yok,acınası haller derdim.

Amma kompleksli insanlar var ya. Dert etmeyin.

Benim en samimi arkadaşlarımdan biri de karı koca avukat, biz de karı koca öğretmeniz. Mutlaka bizden çok kazanıyorlar. Bilemiyorum tabii de net, söylemez ima dahi etmez görgüsüz değil çünkü. Ben arabalarımızın segment farkından bile anlayabildiğim için diyorum. Gayet normal görüşüyoruz yani.
Böyle şeyler içinde bastırdığı ezikliğin ispatı adeta.
Hiç üzülme lütfen.
Ayrıca öğretmen var öğretmen var. Ben de öğretmenim eşim de öğretmen ama o matematikçi olduğundan özel dersten dahi beni ikiye katlar koyar yani🤓 İşlerinizin nereden açılacağı da belli olmaz.
Bu hazımsız insanla görüşmeyin ama

Back
X