• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadasima nasil davrancagimi bilmiyorum

Canim her insan yanlis yapabilir,dogru ve ya yanlis kisiye herkese asik olabilir insan, askin gözü kördür.eger sen hayatinda bir kerede olsa sevdiysen bilirsin ki karsiliksiz yada birsekilde imkansiz olan asklar yada ayriliklar zordur.Insan kime asik olacagina karar veremiyor, onunla olunca dünyanin en mutlu insani, onsuz oluncada onsuz yapamiyor.kendini birazda olsa onun yerine koy, ben asla böyle birsey yapmazdim deme.insan hayatin ne getirecegini bilmiyor.bence sen daha fazla hic birsey söyleme ona, aksine onun yaninda ol bir süre sonra gözleri acilacak kendisi senin dogru söyledigini, bu iliskinin böyle yürüyemecegini anlicak.

Canim ben arkadasini savunmuyorum onun yaptigida iyi birsey demiyorum, fakat ben senin arkadasin olsam ben senden yani arkadasimdan her ne olursa olsun yanimda olmasini ve biraz da olsa anlayis göstermesini beklerdim.

Eger arkadasim bana anlayis göstermezdisede o beni degil ben onu cikardardim hayattimdan.sen benim arkadasim olabilirsin fakat bana napicagimi söyleyemezsin, evet belki cok yanlis birsey yapiyorum fakat ben onunla mutluyum kendimi onsuz düsünemiyorum seninde buna biraz da olsa saygi göstermeni beklerdim derdim.

birsey sorucam o adami gördün mü, sence arkadasini gercekten seviyormu yoksa gönül mü eglendiriyor? Peki cocuklari var mi? sorularima evap ver birsey söylicem.

Son düzenleme:
En iyisini yapmissin.Kendi onurunu dusunmeyeni sen mi dusuneceksin? Etrafini zararli otlardan ne kadar cok temizlersen o kadar saglikli olursun

Siz uyarinizi yapmissiniz.Gerisi onu baglar.Degismeyen tek sey degisimdir.O gun oyleydi,bugun size zarar veriyor.Baska dost bulunur yine onemli olan niteligi,kim oldugu degil.Siz ortada yasanmislik var diye uzuluyorsunuz ama o hak etmiyor.Bosverin

her şeyi yazmış arkadaş. :46: boşuna laf kalabalıgı yapmayayım.

ek: görüşmemekle kalmayın, ortak arkadaşlarınızın bulundugu yerde gayet mesafeli ve soğuk davranın ki ilerde birgün çamuru size de bulaşmasın.

Canim her insan yanlis yapabilir,dogru ve ya yanlis kisiye herkese asik olabilir insan, askin gözü kördür.eger sen hayatinda bir kerede olsa sevdiysen bilirsin ki karsiliksiz yada birsekilde imkansiz olan asklar yada ayriliklar zordur.Insan kime asik olacagina karar veremiyor, onunla olunca dünyanin en mutlu insani, onsuz oluncada onsuz yapamiyor.kendini birazda olsa onun yerine koy, ben asla böyle birsey yapmazdim deme.insan hayatin ne getirecegini bilmiyor.bence sen daha fazla hic birsey söyleme ona, aksine onun yaninda ol bir süre sonra gözleri acilacak kendisi senin dogru söyledigini, bu iliskinin böyle yürüyemecegini anlicak.

Canim ben arkadasini savunmuyorum onun yaptigida iyi birsey demiyorum, fakat ben senin arkadasin olsam ben senden yani arkadasimdan her ne olursa olsun yanimda olmasini ve biraz da olsa anlayis göstermesini beklerdim.

Eger arkadasim bana anlayis göstermezdisede o beni degil ben onu cikardardim hayattimdan.sen benim arkadasim olabilirsin fakat bana napicagimi söyleyemezsin, evet belki cok yanlis birsey yapiyorum fakat ben onunla mutluyum kendimi onsuz düsünemiyorum seninde buna biraz da olsa saygi göstermeni beklerdim derdim.

birsey sorucam o adami gördün mü, sence arkadasini gercekten seviyormu yoksa gönül mü eglendiriyor? Peki cocuklari var mi? sorularima evap ver birsey söylicem.

adam evli çocuğu var kiza ev açmış onunla yasiyor adam bosanma davasi acmis

Ayni seyi o zaman cok yakin arkadasim olan kuzenimle yasadim...
Konustum, kavga ettim, kustum, baristim, anlamaya calistim vs. vs.
Sonunda da sogudum ondan cunku artik bana yalan soylemeye baslamisti...
Yillarca konusmadik...
Sonra duzeldi ama, iste ne kadar olursa...
Demek istedigim her seyi deneyin, sonucta arkadasisiniz...
Ama yok olmuyorsa, ya saygi duyun, ki ben bunu yapamadim...
Ya da koparin iliskinizi...
Ustelik onu bunu gectim de, bir ogretmenin imam nikahiyla takilmasi, ben birsey demiyorum, diyemiyorum...
aynen canim yani sonucta arkadaşlarımız da bizi aydınlatir biraz cok soylememe ragmen birak diye dinlemedi hic

aynı şeyi yaşamış biri olarak, yaptığınızı doğru buluyorum,
en yakın arkadaşım, böyle birşey yaşamıştı, yüzlerce binlerce kez onu uyardım,
ama o gerçekleri gördüğü halde sırf para meraklısı olduğundan bu sevdadan vazgeçmedi, yanlışları gördüğü halde onunla olmayı tercih etti,
ben de tüm iletişimimi kestim, çünkü artık ona katlanamamaya başlamıştım..

Yuva yıkanın yuvası olmaz.Adamın çocuğununda ahı kalmaz çıkar mutlaka.Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın.Yeryüzünde bekar erkek yokmuş gibi evli insanların yuvalarını yıkıyorlar,erkeklere zaten yorum bile yapamıyorum.Tavır koyduğunuz çok iyi olmuş.

Arkana bakmadan uzaklaş :34:

Yuva yıkanın yuvası olmaz.Adamın çocuğununda ahı kalmaz çıkar mutlaka.Allah böyle insanları bildiği gibi yapsın.Yeryüzünde bekar erkek yokmuş gibi evli insanların yuvalarını yıkıyorlar,erkeklere zaten yorum bile yapamıyorum.Tavır koyduğunuz çok iyi olmuş.

canim bunlar bosanma surecinde tanistilar hatta anlatti bana ama durumun bu denli ilerledigini bilmiyorum tanışmış adam davalarinin esiyle olduğunu söylemiş cocugu da var kadin bosanmiyor diye imam nikahli evlendik diyor ben olmasam o kadina donerdi diyor han bosanmis olsa bir nebze anlayacagim durumu ask diyeceğim ama ask diye bu tarz seyleri ben pek kabullenemiyorum adamin ailesi de kuzi oyle kabul etmis metres gibi tovbe yarabbim bi de imam nikahi diyorlar kizin ailesinin haberi bile yok ki bu durumda ne nikahi anlamadim...

aynı şeyi yaşamış biri olarak, yaptığınızı doğru buluyorum,
en yakın arkadaşım, böyle birşey yaşamıştı, yüzlerce binlerce kez onu uyardım,
ama o gerçekleri gördüğü halde sırf para meraklısı olduğundan bu sevdadan vazgeçmedi, yanlışları gördüğü halde onunla olmayı tercih etti,
ben de tüm iletişimimi kestim, çünkü artık ona katlanamamaya başlamıştım..

yani canim arkadas birazda bizi yansitmali dimi ben bunun nasil evine falan gideyim görüşmeye devam edeyim erkek arkadasim hoşlanmıyor bana yaptiklari sakalardan falan

Allahım sen çocuklarımızı böyle karaktersiz öğretmenlerden koru :31:

bende ogretmenim ve kizlarla hep konusurum okuyun geleceginizi kurtarin koca meraklisi olmayin kucuk yasta evlilige falan cok karsi geldim gorev yaptığım bolgede herseyin zamani gelince guzel oldugunj ahlaki degerlerin cok onemli olduğunu defalarca soyledrim acikcasi bu arkadasimi tanırdim olaylari bu noktaya getirecegini hic düşünmemiştim

yani canim arkadas birazda bizi yansitmali dimi ben bunun nasil evine falan gideyim görüşmeye devam edeyim erkek arkadasim hoşlanmıyor bana yaptiklari sakalardan falan

kesinlikle, o anlamak istemiyorsa yapacak birşey yok malesef
herkes kendine yakışanı yapar
ben 1 sene boyunca uğraştım, vazgeçiremedim, halbuki bu onun karakteriymiş
önce aşık gözü görmüyo yanında olayım dedim, ama sonra baktım ki kendi keyfinde...

kesinlikle, o anlamak istemiyorsa yapacak birşey yok malesef
herkes kendine yakışanı yapar
ben 1 sene boyunca uğraştım, vazgeçiremedim, halbuki bu onun karakteriymiş
önce aşık gözü görmüyo yanında olayım dedim, ama sonra baktım ki kendi keyfinde...

haklisin ben bile kabullenenedim cocugunu düşünüyorum aklıma geliyor

Back
X