arkadasima nasil yardim edebilirim ?

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
123
32
Bu sefer sorun kendim degil arkadasim ona nasil yardim edebilicegimi bilmiyorum. Kiz arkadasim 21 yasinda ve sevgilisi var. Fakat birlikte olduklarini kimse bilmiyor. Arkadasimin sevgilisine x diyelim.

X arkadasima bize misafir gelicek demis onlarla oturacagim demis. Fakat bara gitmis. O bara gittigi arkadaslarindan birisi yesim adinda bir kiza gidip konusmus. X kisi seni begeniyor fln diye. Konu öyle kapanmis. Sabah yesim x'e teklif göndermis. Bunu kiz arkadasim görmüs ve kiza tanisiyormuyuz diye mesaj atmis. X bunu görünce bagirmis neden yaziyorsun diye yesimi faceden engellemis ama kiz arkadasim engeli kaldirarak yazmaya devam etmis. Sonra x daha cok kizarak sifreyi degistitip faceyi dondurmus arkadasim yazamasin diye.

Arkadasim bana yazdi yesime yaz telefon nrsini iste konusmaliyim onunla diye. Kizdan nrsini alip kiz arkadasima verdim. Yesim, kiz arkadasima aksam x kisi ve arkadaslari barda olduklarini anlatmis. Ve aksam xin arkadasi ona x seni begeniyor dedigini anlatmis. Ama xi tanimadigi icin faceden ilk önce ekledigini söylemis. Kiz arkadasim sok olmus ve kizda inanmiyorsan sana ses kayidi gönderirim demis ve xin arkadasinla konusurken ses kaydi göndermis.

Kiz arkadasim sevgilisine dogruyu söyle diye saatlerce baski yapmis ve sonunda. Söyle bir aciklama yapmis : kimse sevgilim oldugunu bilmiyor o yüzden beni o kizla tanistirmak istediler demis. Ama bunlari sen nerden biliosun demis. Kiz arkadasimda yesimle konusdugunu söylemis. X sinirlenmis nasil konusursun diye bagirmis özür dilemek yerine. Sonradan x gidip yesime özür dilerim böyle bir durum yasadigin icin yazmis whatsappden. Ve yasadigi durum kiz arkadasimin yesimi arayip sormasi ve tüm yalaninin ortaya cikmasi. Tabikide yesim bunu kiz arkadasima göndermis al bak bana yazdi diye. Simdi kiz arkadasim napacagini bilmiyor. Kiz saskin uzun oldu kusura bakmayin. Allah razi olsun.

Son düzenleme:
Bir de ne yapacağını mı düşünüyor. Nolmuş yani kimse onunla sevgili olduğunu bilmiyorsa? İstemiyorum ben kimseyi diyebilirdi eğer hayatında birinin olduğunu söylemek istemiyorsa. Ayrıca x gitmiş hala kızla konuşmuş hala neyin hesabını soruyor senin bu arkadaş? Ne malum x'in beni bu kızla tanıştırın demediği? Her ayrıntıyı düşünün sonra saf yerine konmasın. Üzücü bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…