- 6 Temmuz 2023
- 6.335
- 25.290
- 468
- Konu Sahibi suigenerisim
Kız sitedesin dolanıyorsun, arkadaşınla ne yaptın ne zaman anlatacaksın anlat sonra konuyu kapatalım ben çok meraklıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bi soruda gelmesini bekliyorum demiştiKız sitedesin dolanıyorsun, arkadaşınla ne yaptın ne zaman anlatacaksın anlat sonra konuyu kapatalım ben çok meraklıyım![]()
YalannnBaşka bi soruda gelmesini bekliyorum demişti![]()
Yani gelecek, vasiyeti ezdi geçtiBaşka bi soruda gelmesini bekliyorum demişti![]()
Belki kız gelecek akşam kovalayacak, bilemedim şimdiYani gelecek, vasiyeti ezdi geçti![]()
Hahwhbsusvs daha gelmedi gelse de ağirlarim
Bilmem abla omu da sen düşün dahaVasiyet ne olacak kız![]()
Kocamda gözün var demiş oluyor. Olaya bakBen bekar olsam ve yatıya gittiğim evli arkadaşım bekar olduğum için olmaz dese çok kırılırım ve bütün bağımı keserim.
Aynen öyle çok ayıpKocamda gözün var demiş oluyor. Olaya bak
Sanki evliler ahlaksızlık yapıyorlar gibi…Kocamda gözün var demiş oluyor. Olaya bak
Babanızla dedenizin zamanında yediği hurmalar şimdi sizi tırmalıyor anladığım kadarıyla. Anneyle anneanne de bi şeyler karıştırmış olabilir tabii. Kişi kendinden bilir işi neticedeselam kızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?
Arkadaşınıza söyleyin sizinle iletişimi kessin.selam kızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?