• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşıma ne diyeyim?

Bana laf sokmuş bende amin demişim Margaret Hale Margaret Hale 🥹
1719320676078.webp

selam kızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?
Babanızla dedenizin zamanında yediği hurmalar şimdi sizi tırmalıyor anladığım kadarıyla. Anneyle anneanne de bi şeyler karıştırmış olabilir tabii. Kişi kendinden bilir işi neticede:ıslık:

Bence sevdiğiniz bir arkadaşınızsa gelebilir ve çok uzun olmamak sürece sizde kalabilir. Bunda ne varki, erkek bir bekar misafir olsa çekinmenizi anlarım. Farklı korkularınız varsa o çok daha ayrı bir durum. Kız arkadaşınız seviyesiz davranacak ve eşinizde ondan etkilenebilir korkunuz varsa bu çok daha vahim. Neticede herşey olacağına varır. Siz bugün engelleseniz bile yapacak olan ya da içinde olan illaki yapar.

Ben geç evlendim iki samimi arkadasim vardi ikisi de evliydi çok kalmışımdır onlarda.Ben ailemle oturdugum için sık kalmaya giderdim çağırırlardı.Böyle birşey hissetsem kendime hakaret kabul eder ve silerdim.Ne çirkin bir düşünce güvenmediğiniz insanlarla arkadaş olmayın daha da ötesi arkadaşınıza o gözle bakacagını düşündüğünüz adamları çocuģunuzun babası yapmayın.

selam kızlar ben yaklaşık 9 aylık evliyim. çok sevdiğim bir arkadaşım bize geleceğini söyledi( farklı bir şehirde yaşıyor) bende tabiki gel dedim ki gelmesini çok isterim. ancak arkadaşım yatıya gelip gelmeyeceğini söylemedi. bizde de aile geleneği olarak ( annem ve anneannemin vasiyeti) eve yakın tanıdık dışında bekar misafiri yatıya kabul etmiyoruz. sizce arkadaşım yatıya geleceğini söylerse ne demeliyim? onu kırmak istemiyorum. bir de evde bekar arkadaşı misafir etme konusundaki düşünceleriniz neler?
Arkadaşınıza söyleyin sizinle iletişimi kessin.

Back
X