- 13 Haziran 2017
- 333
- 404
- 53
- Konu Sahibi Mutlulukgunlugu
-
Bi kere hic unutmuyorum . 3 arkadaş bir fotoğraf cekmiştik . Kendim çok güzel çıkmıştım o da ağzını oo şeklinde hafif aralamıştı . Yanında ikisine de gösterip paylaşacaktım o bana sakın paylaşma sakın demişti . Aptal gibi paylaşmamıştım ama o daha kötü hallerimi paylaşmışBen olsam artık dinlemem çirkin olduğu bütün fotoları paylaşırım
Ben aslında onca zaman hikaye attığını ve benim görmediğimi tahmin ediyordum ama hani bize tembihlediği şeyi kendisinin yapmasına çok şaşırdım , üzüldüm birazSize gizlediğine göre zaten rahatsız olacağınizın farkında. Nasıl kendisi paylaşılmaması konusunda taleple geliyorsa sizde istemediğinizi belirtebilir ve ortak arkadaşlardan kontrolünü yapabilirsiniz , ısrarcı olursa o zaman arşive başvurabilirsiniz
Soracağım şu bayramı bi geçirelimAçık açık sorarım ,gizliyorsun, paylaşıyorsun bana söylemiyorsun amacın ne?...
O kadar güzel çıkmıştım ki dönüp bi daha bakacaktım . Aaaa yok olmuş mu desem hahaBen olsam "ya geçen eski hikayelerinde kendimi gördüm, paylaştığın zamanlarda ise görmemiştim. Yine bakmak için girdim aa bi de ne göreyim, göremiyorum" derim. Yaptığı şey coook bencilce
Harika benceO kadar güzel çıkmıştım ki dönüp bi daha bakacaktım . Aaaa yok olmuş mu desem haha
Yok çekinmiyorum kesin konuşacağım da tepkimi gösterirken kırıcı da olmak istemiyorumDirek konuşurum hiç çekinmem.
İstediğiniz kadar kırabilirsiniz benceYok çekinmiyorum kesin konuşacağım da tepkimi gösterirken kırıcı da olmak istemiyorum
Hani onun dediğini ben deseydim sonra onun kötü çıktıklarını paylaşıp ona gizleseydim.sonra o da bunu 2-3 sene sonra farketseydi eminim bana tepki gösterirdi . Ben dün farkettikten sonra geri dönüp bi daha bakıp ekran resmi alacaktım ki paylaşımları yine gizlemişBen okurken çok sinirlendim.
Bu tarz şeyler gerçekten itici oluyor.
Bal gibi de farkında rahatsız olacağınızın ve o sebeple zaten hikayelerini gizlemiş.
Ben olsam dümdüz anlatırdım ‘bize böyle böyle demeyi biliyorsun ama geçen gün şunu gördüm ve hiç hoş değil bu yaptığın’ derdim.
Ben olsam özellikle onu etiket yapar hikaye yada normal foto paylaşırımYok çekinmiyorum kesin konuşacağım da tepkimi gösterirken kırıcı da olmak istemiyorum
Tan yanayken söyleyin. Sizi yalancı durumuna düşürmeye çalışırsa arşivi de açtıtabilitsiniz ama ekran resmî şart değil bence. İnkar edip sizi yalancı durumuna düşürecek kadar sahtekar değildir heralde…Hani onun dediğini ben deseydim sonra onun kötü çıktıklarını paylaşıp ona gizleseydim.sonra o da bunu 2-3 sene sonra farketseydi eminim bana tepki gösterirdi . Ben dün farkettikten sonra geri dönüp bi daha bakıp ekran resmi alacaktım ki paylaşımları yine gizlemiş
farkettiğimde direkt öne çıkanlarda görünüyordu tüm hikayeler. Yani bana gizleyip de diğer gizlemediği tüm kişilere o fotoğraflarım hala görünüyor. Farkettiğimi anlayıp sileceğini de zannetmem , sizin dediğiniz gibi işi yokuşa sürerse aç beraber bakalım derimTan yanayken söyleyin. Sizi yalancı durumuna düşürmeye çalışırsa arşivi de açtıtabilitsiniz ama ekran resmî şart değil bence. İnkar edip sizi yalancı durumuna düşürecek kadar sahtekar değildir heralde…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?