arkadaşıma rahatsız olduğum konuyu nasıl dile getirmeli miyim

Mutlulukgunlugu

Bir mavilik aldı her yerimizi
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
333
404
53
Merhaba .Dün farkettiğim bir konuyu anlatmak istiyorum . Dert etmedim ama farkedince canım sıkılmadı da diyemem.

Yıllardır aynı yerde çalıştığım bir arkadaşımla ne zaman beraber yada toplu fotoğraf çektirsek kendisinin kötü çıktığı resimleri ya bize sildirtiyordu ya da paylaşmayın sakın diye ısrarla tembihliyordu . Ben de hic paylaşmadım tabi hem onunla hem gruplarla olan fotoğraflarımızı . Genelde kendimi , doğayı vs paylaşırım . Kendisiyle aşırı samimiyetimiz yok ama yaklaşık 7 8 yıldır ortak paylaşımlarımız oluyor yemek,düğün davetleri vs .

Dün sosyal medyada hikayeden fotoğraf paylaşmış . Ben de bayadır hikaye attığını görmemiştim dikkatimi cekti . Profiline girip baktım . Bi sürü hikaye paylaşmış ama bi zaman sonrasını ( 2 3 sene önce görmüştüm en son ) görmediğimi benden hikayelerini gizlediğini anladım yani olabilir herkese her paylaşımımızı göstermek istemeyebiliriz . Saygı duyuyorum.Ama bu hikayelerin çoğunda (benim içinde olduğum en az 10-15 tane kadar fotoğraf vardı ) olduğum fotoğraflar var ve inanın 1 tanesinde bile düzgün çıkmamışım . Misal grup halinde yada ikimiz oturmuşuz herkes yada sadece kendisi poz vermiş . ben de o sıra ya saçımı düzeltiyorum,ya konuşmuşum ağzım açık kalmış falan .Hepsinde bi tipsiz,yamuk yumuk, bi kötü çıkmışım sonra bi daha bakayım derken tekrar gizlemiş hikayeleri kendisinin kötü çıktığı resimleri ısrarla paylaştırmayan birinin sadece bana tam tersini yapması ve bunu 2 -3 sene sonra bunu görmüş olmam beni açıkçası rahatsız etti . Hic ortak arkadaşımız olmasa neyse ya kim tanıyor ki beni derdim ama ortak en az 30 -40 arkadaşımız var . Bana söyleyebilirdi yada sorabilirdi paylaşmadan önce . Sizce bu farkedişimi ve rahatsız olduğumu kendisine nasıl dile getirmeliyim ?

Ben olsam artık dinlemem çirkin olduğu bütün fotoları paylaşırım
Bi kere hic unutmuyorum . 3 arkadaş bir fotoğraf cekmiştik . Kendim çok güzel çıkmıştım o da ağzını oo şeklinde hafif aralamıştı . Yanında ikisine de gösterip paylaşacaktım o bana sakın paylaşma sakın demişti . Aptal gibi paylaşmamıştım ama o daha kötü hallerimi paylaşmış

Ben aslında onca zaman hikaye attığını ve benim görmediğimi tahmin ediyordum ama hani bize tembihlediği şeyi kendisinin yapmasına çok şaşırdım , üzüldüm biraz

Ben olsam "ya geçen eski hikayelerinde kendimi gördüm, paylaştığın zamanlarda ise görmemiştim. Yine bakmak için girdim aa bi de ne göreyim, göremiyorum " derim. Yaptığı şey coook bencilce
O kadar güzel çıkmıştım ki dönüp bi daha bakacaktım . Aaaa yok olmuş mu desem haha

Ben okurken çok sinirlendim.
Bu tarz şeyler gerçekten itici oluyor.
Bal gibi de farkında rahatsız olacağınızın ve o sebeple zaten hikayelerini gizlemiş.
Ben olsam dümdüz anlatırdım ‘bize böyle böyle demeyi biliyorsun ama geçen gün şunu gördüm ve hiç hoş değil bu yaptığın’ derdim..

Hani onun dediğini ben deseydim sonra onun kötü çıktıklarını paylaşıp ona gizleseydim.sonra o da bunu 2-3 sene sonra farketseydi eminim bana tepki gösterirdi . Ben dün farkettikten sonra geri dönüp bi daha bakıp ekran resmi alacaktım ki paylaşımları yine gizlemiş

Tan yanayken söyleyin. Sizi yalancı durumuna düşürmeye çalışırsa arşivi de açtıtabilitsiniz ama ekran resmî şart değil bence. İnkar edip sizi yalancı durumuna düşürecek kadar sahtekar değildir heralde…

farkettiğimde direkt öne çıkanlarda görünüyordu tüm hikayeler. Yani bana gizleyip de diğer gizlemediği tüm kişilere o fotoğraflarım hala görünüyor. Farkettiğimi anlayıp sileceğini de zannetmem , sizin dediğiniz gibi işi yokuşa sürerse aç beraber bakalım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…