Arkadaşıma söylemeli miyim ?

Erkek arkadaşınıza anlattığınız iyi olmuş aranızda gizli saklı olmamalı bence. Zamanla da büyük ihtimal o kız arkadaşınızla olan ilişkiniz zayıflayacaktır o iğrenç adam onun etrafında olduğu sürece eskisi gibi olamazsınız kız arkadaşınızla.

Yazııkk diyorum sadece !!
Birseyler yasadıgı icin bu adama gebe hissediyor kendini..
Vallahi ailemin yanında oturacak olsam, bir daha hic evlenemeyecek bile olsam,
Gene de evlenmezdim bu adamla hayatını mahvedecek..
Birsey yapamıyoruz burdan saydırmaktan baska..
Allah herkese akıl fikir versin sizde tabiki arkadasınızla dısarıda görüsürsünüz ama evine gitmek bencede delilik olur..

Son düzenleme:
Erkek arkadaşınıza anlattığınız iyi olmuş aranızda gizli saklı olmamalı bence. Zamanla da büyük ihtimal o kız arkadaşınızla olan ilişkiniz zayıflayacaktır o iğrenç adam onun etrafında olduğu sürece eskisi gibi olamazsınız kız arkadaşınızla.

Her noktasına virgülüne katılıyorum. Erkek arkadaşınız kızmasa bile o kızla ilişkinizin eskisi gibi olması mümkün değil. Kıskanacak sizi nişanlısı size ilgi duyduğu için ve bundan ötürü çok canınızı yakacaktı muhtemelen. Bence de görüşmeyin zaten öyle insanlarla.

Kız arkadaşınızı da yargılamış gibi olmayayım ama bu kadar güvenilmez bir adamla neyine güvenipte bir şeyler yaşıyor hadi yaşadı diyelim bunun sorumluluğunu da sonucunu da düşünmeli bence böyle karaktersiz bir adamla ömür mü geçer anlamıyorum bu düşüncede olan kızları bir şey yaşandı diye illa ömür boyu ona tabi olmak zorunda mısın böyle bir evlilğim olcağına ömür boyu hiç evlenmem daha iyi yani.

terbiyesiz yaa..ay çok sinir odlum..cinsel anlamda ihtiyacını karşılayacakmışsın ve seni denmeiş hee...o lafları ağzına alıpta sana nasıl söylemiş..heee tamam gel yapalım demenimi bekledi ..keşke silmeseydin mesajları.ben olsam silmeyip arkadaşıma gösterirdim..gerçi bu terbiyesiz kendini aklamk için kuyruk salldı falan der ama..

Back
X