Arkadaşıma söylemeli miyim ?

inanmiyorum ya daha neler duyacaz! arkadasina anlatmakla en iyisini yapmissin hiç pisman olma, vicdanda yapma..iyiki arkadasin sana inanmis. ama artik bu saatten sonra arkadasini bir baskasiyla aldatirsa o pislik (sana mesaj atmaya cesaret edebiliyorsa o adam neler yapar, ki sana attigi mesajla bile aldatmis sayilir!) ozaman arkadasina 'kendi düsen aglamaz' diyebilirim anca..bikere affettiyse artik ben ne yaparsam yapayim o benden ayrilamaz düsüncesi var simdi o adamda (oda biliyordur kizin ondan ayrilamadigini baska sebeblerdende dolayi) :50:

Yaaa zaten bugune kadar cok kişiyle ona ihanet etti ama sevdiği için bırakamadı cnm neyapsın bide hiç olmucak zamanda olmuck şeyler yaşadı şimdi istesede girdiği yoldan dönemıyor.. nişanlanmasının üçüncü günunde böle bişeyi yaşaması onun içinde cok üzücü ki üstelık bu adam askerden yenı geldi kız okdr onu bekledi.. ama nafile LANET OLASI ERKEKLER....... biz kızları harcıyrlar resmen..

ne gibi bir özel mesele varki bu adamla devam etiriyor.. nisan tazeyse taze simdi sana teklif eden yarin öbür gün gözünü kirpmadan baska kadinlara gider.. evli olsa bile.. kiza yazik olur bende ayrilsin..

Bir şeyler yaşadı diye ölene kadar iğrenç karaktersiz bir adamı çekeceğine hiç evlenmesin daha iyi nasıl bir mantıkla kabullendi arkadaşınız acaba tehdit filan eder ailme söyler diye mi korktu nişanlısı yaşadıklarını?

Tabi ki söyle!!
Geç arkadaşının karşısına ister bana inan ister inanma böyle böyle oldu de..Ben seni kurtarmak adına arkadaşlık vazifemi yapıyorum,bu saatten sonra herşey senin elinde ister bana inan istersen sil farketmez ama ben eğer söylemezsem vicdan azabı çekecektim de...Mesajları silmen kötü olmuş ama umarım arkadaşın inanır sana..Onun adına üzüldüm..

Kızlar ben üstüme düşeni yaptım dostlugumuza yakışır şekilde ona gerceklerı anlattım şu saatten sora ister onunla olsun ister olmasın bu artık benim sorunum değil ona şunu söledim eğer beni sürekli arkamdan vurucak adamla evlenıcegıme.. dizimi kırar ailemın yanında kalırım daha iyi dedim ama sonucta kımsenın hayatınada kafana göre mudahale edemıosun.. sadce fikrini söluosun okdr.. yani şu saatten sora bnm haddim deil kendıne yazık ettiğinin farkına varsın sımdı yanlıs anlasılmkdan da korkuyorm bi laf edersem yanlıs anlar die.. yani bişe dıemıorum artık bnde.. sadece YAZIKKKKK :25::25::25::50:

Allahım ne kötü bir durum yaa. Peki arkadaşınız bu adamla devam ederse nasıl olcazk? Siz çok yakınmışsınız bir ömür bu adamla karşılaşmak durumunda kalacaksınız ister istemez. Siz de yarın öbür gün evlenseniz eşiniz demicek mi madem bu kadar yakın arkadaşın neden ailecek görüşmüyoruz diye? Hadi oturdunuz anlattınız durumu bu sefer siz ilişkinizde sorun yaşayacaksınız çünkü hiç bir erkek hazmedemez böyle mesajları. Bu adam nasıl bir mahluktur ki resmen sizin arkadaşlığınızı zedelemiş

bencede artik sen birsey deme, eger konusu geçerse nasihat edersin..ama eger bi baska arkadasinizda biliyorsa nisanlisinin karaktersizligini ozaman o arkadasinizin nasihatta bulunmasi belki daha iyi olur..benim merak ettigim seyde sen erkek arkadasina anlattinmi bu olayi? anlatmadiysan ilerde sormazmi neden hepberaber görüsmüyoruz diye (yukardaki arkadasinda dedigi gibi)?

Hayır ayrılmadı ayrılamaz işte özel mevzuları var :( ya benım ona karşı asla böle yakınlık durumum olmadı napıon cnm yazardı ıyım hakan sen napıosn derdm hanı asla ona yanlıs bi msj atmadım.. ama sanırım karsındaki yanlıssa senın yaptgın doruları takmadan.. yanlış yapabilio.. insanlar böle ya nedıyım anlattım ama ayrıllllamıyo ayrılamaz işte :((( Başını yaktı ne diyimmm

ne yani bişi yasadı diye ömür boyu aldatılmayı kabulmu edecek oh adamda biliyor tabi kız ayrılamaz neler yapıyor kusura bakma ama arkadasınada kızdım yasadıysa yasadı yuzugu cıkarıp fırlatmasınıda bilecek kendini ezdirmekten baska bişi yapmazsa kadınlar erkeklerde yüz bulur tabi öyle soguk davranayım cektireyimle yola gelmiyor erkekler

nasıl bir zihniyettir bu yaaa...
daha önce aldatmış.nişanının 3. günü en yakın arkadaşına sarkmış.
hala ayrılamam dıyo pes yani.
evlenince neler yapacak kimbilir.
kucağında çocukla ağlıcak.o zamanmı ayrılacak
bu dahamı iyi..Allah akıl fikir versin böylelerine ne diyim....

bence arkadasına artık bu konuyla ilgil tek bişey dahi söleme.. yazık zaten yaralanmış kız bari bu arada dogru bir karar verir sen etkili olma..

nasıl bir zihniyettir bu yaaa...
daha önce aldatmış.nişanının 3. günü en yakın arkadaşına sarkmış.
hala ayrılamam dıyo pes yani.
evlenince neler yapacak kimbilir.
kucağında çocukla ağlıcak.o zamanmı ayrılacak
bu dahamı iyi..Allah akıl fikir versin böylelerine ne diyim....

Hay Allah'ım..
Özel meselesi varmış..
Öyle bile olsa bu adamla evlenilir mi?
Bu kız yarın evine arkadaşı, komşusu hatta kızkardeşi gelse bu yaşananları düşünecek..
Kimden ya da kimlerden darbe yer, orası mechul
Adilik potansiyeli her erkekte mevcut ama, bu adam aşmış.
İnsanın kendini ateşe atması böyle bişey işte

Kızlar hepiniz çok doğru şeyler söyluyorsunuz bende sizinle aynı düşüncedeyim ve erkek arkadasına bahsettinmi die soran arkadaslarada şunu söliim aslında sölemek ıstıyorum ama bana kızar.. ztn kendısınden hiç hoşlanmazdı msj atmasından rhtsızlık duyardı bende arkdsmın yaarn öburgun düğünü olur.. belki bzde ozamana kadr evlenırız hanı kız cagrdgnda bır kahvenın kırk yıl hatrı var mısalii giderim ama smdı buna anlatrsam bırak hatrı hem kıza yapıcgnı yapar hem o pislik adama hemde bana kızarrrrr.... korkuyorum ondan! sucum yok ama işte. ben sana rhtsz oluorm dedm der.. buyuzden bide basıma kaksın ıstemıorum!! ve zaten kız arkdsıma söledimm aslaaaa evıne gelmemi bekleme die. oda ne desin haklısın dedi şimdi sanırım oda nişanlısının bana karsı bır duygusu oldugunu tahmın edıyor herseyı kabullenıor yeterkii blşmayalım die öle işte kızlar....

ben olsam bende zor söylerdim erkek arkadasima ama onun basina buna benzer bi olay gelse ve bana anlatmazsa çok kizarim.. yaa ne zor bi durum..anlatmayacaksanda kesinlikle emin olacaksin onun kulagina gitmeyeceginden, yoksa sana olan güveni yikilir :18:

arkadaşına tabiki söylemelisin ben olsam en yakın arkadaşım dediğin sen mesaj at bakalım cevap atacakmı diye nişanlısını benimle sınamasına bile tepki verirdim. adam yanıt verio işte kzıda saf mı anlamıyormu..... bana cvp vermeyen adam arkadaşıma veriyorsa vardır o işte bi bulantı....
bu arada birde ben bu kadar ucuz muyum demeyin bir daha hiç bir erkeğe....

bak hayatım kesinlikle söyleme onun terbiyesizliğini görmezler seni suçlarlar çünkü bu gibi konularda hep bayanlar suçlanır ve sen kendini aklayamazsın ne yazık ki .Bence arkadaşınada güvenme işin içinde oda olabilir insanlar bi tuhaf olmuş güvenme

arkadaşım napimm sölesem bida hiç bir arkdsmla görüştürtmez zaten onun gözunde herkes bana asılıyo öle düşünuyo bu olayı anlatrsam bana kızar ve asla bundan sora arkdslarmla görüşmeme izin vermez evet o saklasa üzülürdm ama napim :( ayrıca.. ben ucuz biri değilimm bunu biliyorum ama demekki başkaları bana o gözle bakıor sanırım kmseyı kırmıyorum herkese iyi davranıyorum die sanırım.. hani ne istersk yapar gibi düşünmüşş oda sanırım öle kızlar! yaa artık ınsanları anlıyamıorum :(

Son düzenleme:
Bence de uygun bir dille yavaş yavaş anlat erkek arkadaşına. Ben ilişkimizin en başından beri nişanlıma bana asılan, süzen, etrafımda dolanmaya çabalayan tüm erkekleri anlattım. İlk olaydan itibaren de dedim ki "Bak sana bişey anlatıcam ama ne beni suçlayacaksın ne de gidip bişey yapacaksın" o da kabul edince anlattım sonra da ekledim "bunu sana anlatıyorum çünkü olaylar bu aşamadayken bil ki olur da bu insan sapıtırsa neden ilk baştan söylemedin diye bana kızma" ilk zamanlar çok sinirleniyordu ama ben bu kadar açık sözlü olduğum için olayların sadece benim anlattıklarımla sınırlı olduğunu biliyor ve olay çıkartmıyordu. Ben bu dürüstlüğümle onun güvenini daha çok kazandım hatta öyle ki mesela bunca yıldır daha bir kez bile bana "şununla görüşme, şuraya gitme" diye karışmamıştır ya da es kaza gideceğim bi yeri ya da yaptığım bi planı sonradan öğrense "benim niye haberim yok" ya da "neden izin almadın" dememiştir. Oysa çevremdeki tüm çiftler nerdeyse otobüse bile binerken birbilerine hesap veriyor. Anlayacağın ben açık sözlülüğümün ve dürüstlüğüm karşılığını aldım ama ilişkisi bozulmasın diye karşısındaki insandan birşeyleri saklayan tüm tanıdıklarımın da ilişkileri ne yazık ki o sakladıkları şeylerden ötürü bitti. Karar senin tabi...

Son düzenleme:
Bence de uygun bir dille yavaş yavaş anlat erkek arkadaşına. Ben ilişkimizin en başından beri nişanlıma bana asılan, süzen, etrafımda dolanmaya çabalayan tüm erkekleri anlattım. İlk olaydan itibaren de dedim ki "Bak sana bişey anlatıcam ama ne beni suçlayacaksın ne de gidip bişey yapacaksın" o da kabul edince anlattım sonra da ekledim "bunu sana anlatıyorum çünkü olaylar bu aşamadayken bil ki olur da bu insan sapıtırsa neden ilk baştan söylemedin diye bana kızma" ilk zamanlar çok sinirleniyordu ama ben bu kadar açık sözlü olduğum için olayların sadece benim anlattıklarımla sınırlı olduğunu biliyor ve olay çıkartmıyordu. Ben bu dürüstlüğümle onun güvenini daha çok kazandım hatta öyle ki mesela bunca yıldır daha bir kez bile bana "şununla görüşme, şuraya gitme" diye karışmamıştır ya da es kaza gideceğim bi yeri ya da yaptığım bi planı sonradan öğrense "benim niye haberim yok" ya da "neden izin almadın" dememiştir. Oysa çevremdeki tüm çiftler nerdeyse otobüse bile binerken birbilerine hesap veriyor. Anlayacağın ben açık sözlülüğümün ve dürüstlüğüm karşılığını aldım ama ilişkisi bozulmasın diye karşısındaki insandan birşeyleri saklayan tüm tanıdıklarımın da ilişkileri ne yazık ki o sakladıkları şeylerden ötürü bitti. Karar senin tabi...

Haklısın canım ne güzel hep böle kalın bende dün anlattım ama tepkili oldu biraz o kız arkdsmla bile görüşmemi yasakladı hatta o cocugun adresini falan istedi vermedimm yani böle ama kendimi rahatlamışş hissedıorum hepinize tşk ederimm

Back
X