Ramazan ayinin son gunleri yakin bir arkadasim memleketi Yunanistana gitti. Ben de kendi memleketime gittim ama arkadasim sadece wifi olan yerlerde bana ulasabiliyordu cunku hatti Turkiyeden alinmis.
Neyse ne zaman gelceksiniz dedim en gec carsambaya geliriz dedi (bu carsamba diye bahsettigim gun gecen haftaki carsamba oluyor) zaten daha da fazla kalamazlar cunku Turkiye vatandasligina gecmek icin yurtdisinda gecirebilecekleri sayili gunleri var. 13 gunu kalmisti ayin 28inde konustugumuzda.
O gunden beri haber alamiyorum arkadasimdan. Mesajlarim iletilmiyordu ilk baslarda demek ki wifi bulamamis dedim. Ama simdiye gelmis olmalari lazimdi koskoca 10 gun gecti. Bir kac gun once aradim telefonu kapaliydi. Sonra bi gun falan sonra tekrar aradim caliyordu ama ben hemen kapattim, yani aradigimi gormus olmasi lazim ve bana donmus olmaliydi. Bugun tekrar aradim caldi caldi aradiginiz kisiye ulasilamiyor dedi.
Hala Yunanistanda olsalar diycem ama gunleri bitmek uzere hepsini simdi harcamis olcaklar ki bi dahaki bayrama da gun kalmia olmasi lazim. Geri donmus olsa niye haber vermedi, aramadi ya da ben aradigimda acmadi.
Eger donduyse ve bana soylemediyse cok kirilirim cunku planlarimiz vardi. Hala donmemis olmasi da mantiksiz.
Sizce ben mi fazla panik oldum?