- 10 Eylül 2020
- 244
- 283
Askerlikten once kafam rahat olsun tarzi bi ayrilik degildi. Biz ayrildik martta ama konusuyoduk mayisa kadar hatta atandi kendi sehrine sordum askerlik ne zaman falan bilmiyorum demisti. Ağustosta gitmis askere benden sonra karar vermis yani onla ilgili bi durum degil.Evet ulaştı bundan önce de 6 aylık bir ayrılık dönemi olmuştu benim yine kimseye şans vermediğim kimseye yan gözle bile bakmadığım. O dönem yeni işe başlamıştım. Meğer beni stalkluyormus. İse başladığımı hayatımın değişmeye başladığını görünce kıskançlıktan deliye dönmüş bir şekilde yazdı hem de. Hiç görüşmüyorduk düşün.
Eski erkek arkadaşın muhtemelen askere giderken kafası rahat olsun diye ayrılmış olabilir ama oraya gidince işler değişiyormus yalnızlıktan her önüne gelenle konuşuyorlarmis. Şu an askerde dimi hala?
Dönmesini beklememeni tavsiye ederim. Bu tarz bir ayrılıktan sonra ağzıyla kuş da tutsa senin içine sinmeyecek çünkü. İstediğin şey içinin rahatlamasi bir nevi intikam, bunu da zaman bir şekilde aldırıyor emin ol buna. Ben hiçbir şey yapmadan Allah öyle bir duruma getirdi onu, beni yüzüstü bırakan o olduğu halde, yalvaran yakaran o, reddeden ben oldum. Son ayrıldığımız böyle bitmişti içim çok rahat etti o yüzden. Sonrasında da girişimleri oldu. Seni çok seviyorum diye sms attı bir gece ama cevap vermedim. Hem de o gece uzun zaman aradan sonra onu çok özleyip sabaha kadar mesajlarımızı okuduğum geceydi. Sabah bir uyandım mesajını gördüm. Sanki hissetmiş gibi gece üzüldüğümü. Ama yine de dik durdum o mesaja cevap vermedim.
Simdi hayatımda başka biri var. Çok şükür seviliyorum değer görüyorum. Ona kör kütük aşık olduğum gibi değil ama daha sağlıklı, daha normal bir şey yaşıyorum. Annesi arada yazıyor ama annesiyle ondan bağımsız bir iletişimimiz var kadın asla konusunu açmıyor, beni ondan bağımsız olarak çok sevdiği için arada özel günlerde yazıyor o kadar.
Yukarda bahsettim aslinda planladigimiz sehire geldi ama yapamadi evine dondu gorusemedik onun o ara bissuru sorunu oldu ve sonucunda bitti o bitirdi gibi havada kalan konusmalar bi tuhafdik.
Ama bu donus istegini yasamaniz guzel ben yine onu yargilamiyorum affedeyim diye degil yuzyuze ayrilmadik korona girdi araya baska biseyler girdi onun icin tuhaf bi ayrilik oldu tekrar konusmak isterdim gecen kuzeni mesaj atti ayrıldığımız donem nasil oldugunu sordum ailecek sikıntili donem.gecirdiler dedi bizden bagimsiz biseyler oldugunu dusunuyodum tahmini ve oyleymis,boyle ice donuk birisi gururludurda ama bende bunu tatmak istiyorum 2 sene gecirdik ama cok zor birisi yaparmi bilmiyorum.. ilk 1 yilimizdaki gibi olsaydi belki yapardi ama 2. Yilimizda daha farkli biri olmustu bence