arkadaşima üzülüyorum abartiyor muyum?

aashiqui

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
133
104
18
34
10 yıllık arkadaşım canım cigerim.
Lisedeyken birine aşıktı oğlan bunu bin kere aldatmış çoğu da kızın tanıdıkları ve oğlanın çocuğu bile olmuş öğrenince ayrildi yıkıldı boşluğa düştü
Anne babası ayrı arkadaşımın ve ilgi sevgi gormedi.
Hukuk fakültesi kazandi bitirdi su an hâkimlik sınavına hazırlanıyor
Kendisi 26yasinda ve su an biriyle beraber çocuk 18yaşında aralarında 8 yaş var . Cok dil döktüm o bizim kardeşimiz yaşında ama dinlemedi sevilmek istiyorum dedi. 1yildir beraberler . Çocuk aldatmaz ama çok yalan konuşuyor ergence kıskançlık peşinde .oğlan ortaokul mezunu lise okumamış babasının makarna fabrikası var orada çalışıyor
6agustosta nişanları var 2eylulde nikahları var
Çocuğun öyle yalanları var ki bebek bile inanmaz. Arkadaşıma fark etmiyor musun dedim tabiki goruyorum ama seviyorum hem ben ona bekaretini de verdim beni böcek gibi ezse de birakamam dedi. Çok üzüldüm duyalı 1hafta oldu 1haftadir zor uyuyorum

Hakimlik okumis biri bu... cehaletini alamamis okumasi. Ne yazik.
Herkes sevilmek ister ama "nefes alsin yeter" olayi olmus arkadasinda. Kusura bakmayin.

Herseyin bir oluru var 18 yasinda cocuk be... merak etmesin meslegine baadiginda yalanciktan seven bile cok olurdu. Cok acele etmis.
Ay neyse ya. Ne bilim ALLAH yardim etsin piskolojisi bozuk bence. Saglii dusunmedigi gibi saglikli harekette etmiyor.

Abartmıyorsunuz.
Tekrar konuşmayı deneyin, hak ettiği sevgiyi elbet bir gün bulacak. Davul bile dengi dengine.
Eğer dinlememekte ısrar ederse üstüne düşmeyin derim ben,kocaman kadınmış yani. Kendi hayatı sonuçta karışmak ne kadar doğru olur.. Sonra size karşı sinirlenebilir beni anlamıyor,mutluluğumla mutlu olmuyor vb diye :(

Kız ayrılık acısından ilk bulduğu adama değil çocuğa diyorum tutunmuş,umarım aklı başına gelir ve vazgeçer. ,senin yapabileceğin bir şey yok onun şuan gözleri kör,kulakları sağır.

Ve işin garibi oğlan arkadaşıma kök söktürüyor
Oğlan 1haftadir arkadaşlarıyla alacatida tatilde ama arkadaşım çarşıya gidince kavga çıkıyor zaruri bi ihtiyacı olmadıkça sokak sokak gezemezmiş

phahahahaha kahkaha attım. böcek gibi ezse bile bırakmam ne demek. ayrıca ÇOCUK 18 yaşında. tovbe estagfurulhahhfh ay yazamadım saskınlıktan

26 yaşında hakim olacak bi kadın 18 yaşında yalan söyleyen ergen ortaokul mezunu bi çocukla evlenmeyi düşünüyor. Arkadaşınız kafayı yemiş. Bence onu evlilikten vazgeçirmeye çalışmak yerine bi psikoloğa gitmesi için ikna etmelisiniz, sonrası çözülür diye tahmin ediyorum.

Senin bir mesleğin var insanlarla içli dışlı olmak zorundasin eve kapatamazsin kendini diyorum sevgisinden kaybetme korkusundan yapıyor diyo. Kızı çalışmamaya ikna etmeye çalıştı arkadaşım hayır çocukluk hayalim dedi karşı koydu ama yarın birgün calistirmayacak o bi kesin

böyle insanlar bizim hakkımızı hukuğumuzu korumasın ya başka da diyecek bir şeyim yok o sübyancı arkadaşınla konuşma

18 yaşındaki biriyle evlenmesine sana gelmeden ailesi bi şey demiyo mu anlamadım. O yaştaki çocuktan koca mı olur yahu. :oha:

Ne gunlere kaldik yarabbi biz birde indan.hakim.diye hayirmi bekliycez yoohhhh artihhhhh :kızgın:

Lise terk dedikleri muhabbet.
Arkadaşıma gelince
Normalde o kadar zeki biri ki. Ve o kadar saf temiz bi kalbi var herkesin yardımına koşar. Bu kiz böyle bi saçmalığa dusmez dersiniz.
Ailesi de gerçekten ilgisiz hukuk okuyunca biraz biraz yüzüne bakmaya başladılar
Oğlanla tanışınca çok efendi sevdik demişler
Yalan olduğuna dair yazanlar
İnanın öyle bi şey yapacak olsam kendimle alakalı bi senaryo yazardım daha ilginc olurdu
Ben arkadaşıma üzülüyorum cani gönülden.
O onunla öyle ya da böyle mutlu sen karışma diyorum kendime ama 1haftadir daha bi taktım ne bileyim belki de ilişkiye girmese katlanmicakti bu kadar diyorum

Lise terk dedikleri muhabbet.
Arkadaşıma gelince
Normalde o kadar zeki biri ki. Ve o kadar saf temiz bi kalbi var herkesin yardımına koşar. Bu kiz böyle bi saçmalığa dusmez dersiniz.
Ailesi de gerçekten ilgisiz hukuk okuyunca biraz biraz yüzüne bakmaya başladılar
Oğlanla tanışınca çok efendi sevdik demişler
Yalan olduğuna dair yazanlar
İnanın öyle bi şey yapacak olsam kendimle alakalı bi senaryo yazardım daha ilginc olurdu
Ben arkadaşıma üzülüyorum cani gönülden.
O onunla öyle ya da böyle mutlu sen karışma diyorum kendime ama 1haftadir daha bi taktım ne bileyim belki de ilişkiye girmese katlanmicakti bu kadar diyorum

Sırf ilişkiye girdiği için evleniyorsa bırak evlensin zaten. Uğraşma fazla. Belli ki sen ne yaparsan yap ne dersen de fikri değişmeyecek. Bir iki seneye boşanır.

Evlensin ve diplomasini mutfagina assin birak uzulme. Kendini ucurumdan atmaya kararli bir kisiye yapabilecegin tek yardim tekme atarak isini kolaylastirmaktir. Cunku seni dinlemeyecek ve sen kotu olacaksin hatta kiskanc.

Bence sinirlenmeden her zaman yaptığını bir dost olarak doğru bulmadığınızı, kendisinin çok daha iyi şeylere layık olduğunu, buna inandığınızı ancak sonuçta onun hayatı olduğu için kendisine saygı duyduğunuzu tekrar edin.

Sürekli itiraz ederseniz bu sefer aranıza mesafe koyabilir ya da daha da kötüsü mutsuz olursa falan suçlu siz olabilirsiniz. Zaten azıcık gururu ve aklı varsa er ya da geç anlar yaptığı yanlışı yok anlamazsa da hayat onun hayatı yapacak bir şey yok...

Back
X