- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
İş yerindeki herkes kötü davranıyormuş. Arkasından konusuyorlarmisArkadasiniza ders olsun bi daha iş yerindeki kimseye guvenmesin.her yerde var boyle olaylar en iyisi kimsenin arkasindan konusmamak.ayrica bunun mobbinge girecegini zannetmiyorum
Detaylarını tam anlatmadı sadece çok üzüldüğünden bahsetti ve arkamdan iş çevirdiler dedi. Tabi arkalarından konuşmamalıydı o konuda yanlış yaptığını soyledimBirilerinin arkasından konusurken daha dikkatli olmasini önerebilirsin.
İş değişikliği yapmasını ben de önerdim başka türlü unutulacak gibi durmuyorKonu çok karışık, matematik denklemi gibi olmuş. Anladığım kadarıyla dedikleriniz mobing değil. Arkadaşınızın sosyal hayatını düzgün yönetememesi. Bu saatten sonra düzelmez. Herkesle mesafe koyup devam edecek yada iş değişikliği yapacak.
Tam olarak şöyle düşünüyorum, arkadan konuşmayı baslattigi için ilk iş çeviren kendisi.. o baslatmis.. x ve y de neyapsın dayamis tribiDetaylarını tam anlatmadı sadece çok üzüldüğünden bahsetti ve arkamdan iş çevirdiler dedi. Tabi arkalarından konuşmamalıydı o konuda yanlış yaptığını soyledim
Tam olarak şöyle düşünüyorum, arkadan konuşmayı baslattigi için ilk iş çeviren kendisi.. o baslatmis.. x ve y de neyapsın dayamis tribizamanla bukadar yogun hissetmiycektir, ilerisi icinde ona bir ders olmustur.. mobing böyle birsey degil buarada , bu bildiğin dişiyakarış..
Siz de dikkatli davranın pek güvenilir değil. Kimsenin özelini de duymak istemem kendi özelimi de kimseye anlatmam, özellikle iş ilişkisi içindeysem mesafe koyarım. İş dışında görüşmeyi sevmem. Zamanla arkadaşlık ilerler de güven oluşursa yakınlık kurarım. O da öyle yapsın. Kimseyle muhattap olmasın, resmî dursun. Nasılsa unuturlar başka şey çıkar yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?