- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Arkadaşımın iş yerindeki iki samimi olduğu iş arkadaşı (kadınlara x ve y diyelim), arkadaşımın arkasından iş çevirmişler. Arkadaşım ikisine de ayrı ayrı sırlarını anlatmış bu kadınlarla mesaj ile dertleşmiş.Birine anlattığını diğerine anlatmamış. Çünkü biri ile daha yakındı(x ile). Bu yakın olduğu arkadaş (x) ile arkadaşım konuşurken, yakın olmadığı kadın (y) hakkında konuşmuşlar. Mesajla konuşurlarken x, arkadaşımı aramış o kadınla görüşme o bana böyle yaptı şöyle yaptı diye kötülemiş. Arkadasim da şaşırmış telefonu kapatır kapatmaz, y nasıl böyle bir şey yapar onunla görüşmeyeceğim şeklinde mesaj yazmış. Arkadaşım kızmış ben y için üzülüyordum böyle olduğunu bilmezdim falan yazmış. Mesaj detaylarını fazla bilmiyorum bildigim kadarıyla yazdim
Zaman geçmiş x ile y buluşmuşlar ve birbirlerine arkadaşım ile olan konuşmaları okutmuşlar. Arkadaşıma cephe almışlar. Sırlarını işteki herkese anlatmışlar ve suan yapayalniz surekli düşünüyor. Arkadasim icin ne yapabilirim. Bu durum mobbing olarak geciyorsa nereye sikayet edebiliriz?
Zaman geçmiş x ile y buluşmuşlar ve birbirlerine arkadaşım ile olan konuşmaları okutmuşlar. Arkadaşıma cephe almışlar. Sırlarını işteki herkese anlatmışlar ve suan yapayalniz surekli düşünüyor. Arkadasim icin ne yapabilirim. Bu durum mobbing olarak geciyorsa nereye sikayet edebiliriz?