Arkadaşıma yaptığım doğum günü sürprizim ve tepkisi

Yani doğum günüyle ilgili kötü bir hatırası varsa ya da kutlanmasından hoşlanmıyorsa uygun bir dille bunu ifade etmeliydi bence. Sonuçta evinize gelip gidiyormuş ve yakınmışsınız birbirinize.
Demek ki senin arkadaşlığını hakedecek birisi değil. Etrafında seni mutsuz eden insanları barındırma canım. Böyleleri insanın hayat neşesini bile elinden alır. Bak yok yere canın sıkılmış. Kıyamam.
Öyle valla canım benim çok haklısın.

Arkadaşınız ayıp etmiş ama belki duygularını fazla belli eden biridir :)
Doğum günü kutlamam, bir arkadaşım annesini de ayaklandırıp böyle bir süpriz yapsa çok tercih etmem. Bir kere böyle bir zahmetin altında ezilirim.
Hem kadına zahmet olmasın, hem böyle arkadaş ailesi ile iç içe durumlardan hoşlanmam, hem ev ortamında kutlamadan.
Bir kahve bir pasta yeter diyenlerdenim.
Ama bozuntuya vermem o ayrı.
Üstüne hediye unutmak, ikramları geri çevirmek vs büyük kabalık.
Benc bir sorun nedenini.
Hoşlanmıyorum derse de en azından nezaketi elden bırakmayabilirdin der, uzak durursunuz.
Evet belki ezilmiş olabilir ama en azından kabalık etmemesi lazımdı,anneme bile teşekkür etmedi,biz çok şaşırdık gerçekten annemde şok oldu

• Ne kadar ayıp bişey o kadar emek vermişsiniz. İnsan emeğe biraz saygı gösterip sıcak davranır.
  • İnsanları anlamak mümkün deil aynısını bana yapılsa mutluluktan havalara uçarım sanırım biri benim için emek vermiş düşünmüş yorulmuş zahmete girmiş diye.
  • Kesinlikle mesafenin koyun öyle bir insan sizin dostluğunuzu asla haketmiyorum.
Valla bende çok mutlu olurdum ve oluyorumda böyle şeylerden,çok haklısınız

Merhaba Kızlar
Hemen konuma geçiyorum.Benim 2 senelik yeni yeni samimi oldugum arkadaşım var.Ben ailemle yaşıyorum,o tek başına yaşıyor.Dogum günü için ona sürpriz yapmak istedim bizim evde,balonlar aldım şişirdim ki balon patlamasından aşırı korkarım fobi gibi bişey,çocuklugumdan gelen.Neyse evi süsledim,annemle pastalar börekler yaptık,hediyede aldım.Ama arkadaşım bu sürprizime öyle soguk tepki verdi ki hatta hediyeyi begenmedi bence tepkisi öyleydi.Annem bile böyle şeyleri takmayan kadın üzüldü çok o kadar ugraştık yaptıgına bak diye.

Hatta dedim ki yanına pasta börek koyayım evde ugraşma bugün yemek yapmaya dedim,azarlar gibi nereye koyucam onları burdan evime gitmiyorum dedi.Bende öyle sinir olup üzüldüm ki anlatamam.

Neden böyle yaptı bilmiyorum,hediyesini kullanmadı bile,böyle şeylerin lafı olmaz ama bütçemi biraz zorlayıp almıştım.Çok üzüldüm kırıldım.

Bir arkadaşım “doğum günüm yaklaşıyor. Bana sakın şu kişiye yaptığınız gibi sürpriz yapmayın. Hayatta en sevmediğim şey sürprizdir. Çok kızarım. Biri sürpriz yapınca kaçıp gitmek istiyorum” demişti. Neden demiştik, nedenini o da bilmiyordu. Sürpriz yapmadan, çok sakin sakin kutlamıştık.

Böyle yazınca bayağı garip gibi geliyor ama biz normal karşılamıştık.

Belki sizin arkadaşınız da böyledir ve belki de böyle hazırlık yapacağınıza ihtimal vermediği için önceden uyarmamıştır.

Belki canı birşeye sıkkındır,neden böyle yaptın ben çok kırıldım diye sor bakalım. Tatmin edici cevap alırsan devam edersin yok alamazsan başka arkadaş mı yok?

Ailesinden uzakta burda yalnız diye sevinsin mutlu olsun istedim.Bide yine sık sık görüştügüm biri,ben deger verince böyle karşımdakini mutlu etmek istiyorum,deger verdigim biriydi
Normalde ilişkiniz nasıldır? Bende düşündüm acaba zoruna mı gitti ailenle birlikte böyle yapman belki ailesinden hiç görmedi ve yarasına tuz serpmiş oldun istemeden. Yoksa anlam veremedim hani insan başka bir plan yapmış olsa bile yalandan sevinmiş gibi yapar . Yarası olabilir gerçekten

Bir arkadaşım “doğum günüm yaklaşıyor. Bana sakın şu kişiye yaptığınız gibi sürpriz yapmayın. Hayatta en sevmediğim şey sürprizdir. Çok kızarım. Biri sürpriz yapınca kaçıp gitmek istiyorum” demişti. Neden demiştik, nedenini o da bilmiyordu. Sürpriz yapmadan, çok sakin sakin kutlamıştık.

Böyle yazınca bayağı garip gibi geliyor ama biz normal karşılamıştık.

Belki sizin arkadaşınız da böyledir ve belki de böyle hazırlık yapacağınıza ihtimal vermediği için önceden uyarmamıştır.
Böyle bir düşüncesi olsa anlardım diye düşünüyorum,hatta dedi bana tahmin etmiştim kutlayacagını ama bugün beklemiyordum bile dedi,düşündükçe aklıma geliyor dedikleri,şoka girdim çünkü

Normalde ilişkiniz nasıldır? Bende düşündüm acaba zoruna mı gitti ailenle birlikte böyle yapman belki ailesinden hiç görmedi ve yarasına tuz serpmiş oldun istemeden. Yoksa anlam veremedim hani insan başka bir plan yapmış olsa bile yalandan sevinmiş gibi yapar . Yarası olabilir gerçekten
Normalde gayet iyiyiz,ailesi kutluyor diye biliyorum,yani bir sıkıntı var gibi bahsi geçmedi,evet malesef bari yalandan sevinseydi

O kadar merak ettim ki neden böyle bi nankörlük ettiğini.. ben aşırı mutlu olurdum arkadaşım annesiyle böyle bi süpriz yapsın uçardım herhalde..

Mutluluğunu belli edememiştir belki olamaz mı

O kadar merak ettim ki neden böyle bi nankörlük ettiğini.. ben aşırı mutlu olurdum arkadaşım annesiyle böyle bi süpriz yapsın uçardım herhalde..

Mutluluğunu belli edememiştir belki olamaz mı
En başta bende öyle düşündüm ama sonra hediyeyi begenmemiş gibi davranması ki begenmedi bence,çünkü ben begenmesem bile nezaketen çok güzel diyebilirim,yemin ederim hiç bişey demedi ya teşekkür etmek yok zahmet ettin demek yok,düşündükçe şaşırıyorum,en nefret ettigin biri bile böyle bişey yapsa nezaketen teşekkür edersin

Back
X