• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşıma yardım

napmali

• beklemeli mi

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
123
bi kız arkadaşım uyeligim var diye rica etti lütfen yardımcı oluun

ŞİMDİ BEN YAĞIZ DIYE BI COCUKLA FLORT EDIYODUM AMA ASLINDA EMRE DIYE BI COCUGU SEVIYODUM, YAĞIZ BANA BENDEN HOSLANDIGINI SOYLEDI, BENDE ONA EMREYI SEVDIGIMI SOYLEDIM BU KONU UZERINE 5 6 SAAT KAVGA ETTIK VE KÜSTÜK. 2 GÜN GECTIKTEN SONRA BARISTIK ILK BAŞTA SOGUKTUK AMA SIMDI YINE ESKISI GIBIYIZ FAKAT SORUN SU BEN EMREYI UNUTTUM VE SU AN YAĞIZA BISEYLER HISSEDIYORUM VE BUNU YAĞIZA WHATSAPPDAN MESAJ YOLUYLA DILE GETIRDIM AMA HENÜZ ONLINE OLMADI...
SIZCE BENI RED EDERSE NAPMALIYIM?

Son düzenleme:
Önce bi biraz daha açık ve ayrıntılı yazın lütfen. Yanlış şeyapmayalım.

Ben ona senden hoşlanmıyorum dedik sonra kavga ettik, sonra barıştık eskisi gibiyiz, şimdi ben hoşlanıyorum ama online olmadı.

Çocuğa da bu Türkçeyle yazdıysanız kuvvetle muhtemel anlamayacak ve reddedecek..Kaderinize razı olun.

anlamadım kaç çocuk var ortada birden fazla olduğu kesinde:confused:

Ben ona senden hoşlanmıyorum dedik sonra kavga ettik, sonra barıştık eskisi gibiyiz, şimdi ben hoşlanıyorum ama online olmadı.

Çocuğa da bu Türkçeyle yazdıysanız kuvvetle muhtemel anlamayacak ve reddedecek..Kaderinize razı olun.
duzelttik rahatladin mi?

Insallah cocugada burdaki gibi yazmamissindir ..

Bu türkceyle hic birsey anlamamistir.

iki işi aynı anda yapabildigimiz için bize kız deniyo erkeklerden farkimiz da bu zaten

Hahaha erkekler iki işi aynı anda yapamıyor muymuş??? :D

Ders çalışın ders.... lütfen... bu yaşta iki erkek arasında kalmayın.. iki ders arasında kalın...

bi kız arkadaşım uyeligim var diye rica etti lütfen yardımcı oluun

ŞİMDİ BEN YAĞIZ DIYE BI COCUKLA FLORT EDIYODUM AMA ASLINDA EMRE DIYE BI COCUGU SEVIYODUM, YAĞIZ BANA BENDEN HOSLANDIGINI SOYLEDI, BENDE ONA EMREYI SEVDIGIMI SOYLEDIM BU KONU UZERINE 5 6 SAAT KAVGA ETTIK VE KÜSTÜK. 2 GÜN GECTIKTEN SONRA BARISTIK ILK BAŞTA SOGUKTUK AMA SIMDI YINE ESKISI GIBIYIZ FAKAT SORUN SU BEN EMREYI UNUTTUM VE SU AN YAĞIZA BISEYLER HISSEDIYORUM VE BUNU YAĞIZA WHATSAPPDAN MESAJ YOLUYLA DILE GETIRDIM AMA HENÜZ ONLINE OLMADI...
SIZCE BENI RED EDERSE NAPMALIYIM?
Buyuk harfle yazmak bagirmak anlamina gelir:KK14:

Back
X