• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımdan nasıl uzaklarışırım?

Esmeeralda

Kendin ol yeter!
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
137
0
26
İzmir
Kizlar biliyorsunuz daha öncede yazmistim benim unide cok takildigim yan-yana oturdugum erkek sinif arkadasim var ve ben ondan aralanmak istiyorum.Ama aralanmamiz cok uzun surmuyor ben aralaniyorum oysa yanima geliyor.Ondan aralanmak istemeyimin bir cok sebepleri var.

1.Cogu insan aramizda birseyler oldugunu zanediyor.Bazilari benim ona bazilari ise benim ona asildigimi dusunuyor.Ama yok oyle bisey ya.Oda bazen birsey mirildanir durur sonra ya hic umrumda degil ne dusundukleri der ama ben cok rahatsizim.

2.Sonra bu genelde benimle birde bir erkek arkadasi (arkadasinin ismi X diyelim) vardi onla takilirdi ben X-le kavgali olduk özel konulardan dolayi baya uzun zaman oluyor.O zamandan sonra X benlede ve onunlada(benle takildigi icin) iletisimini tamamen kesti.Ben X-i anliyorum eger o benle degilde X takilsaydi bende her ikisiyle arami keserdim. Iste durum böyle olunca arkadasim yine arada bu konuyla ilgilide mirildaniyor X benle konusmuyor fln diye sonra ay hic umrumda degil diyor ama bence yalan soyluyor ben bu durumdan hosnut degilim.

3.Bu cocuk bana guvenir ama ben bu cocuga hic guvenmem.Kendiside bunun farkinda bana guven diyor ama ben guvenmiyorum icime sigmayan seyler var.Kendisi iyi bir cocuk ama biraz zayif karakterli ben hic kimseden fln etkilenmem diyor ama X birsey söyledigi zaman baya etkileniyor,bir kac kez arkamdan bir is cevirdiklerinin benim hakkimda farkina varmisim.Ama X bunu istedigi zaman iyi davranarak kullaniyor ihtiyaci olmadigi zamansa bir tarafa atiyor.Kendisine bile soyledim Xin yaninda ama o zamanlar kavgali degildik Xle.Sadece tartisiyorduk oda Xin söylediklerini tekrarliyordu böyle zayiflikmi olur ya. Ben yuzune böyle söyleyince oda yok ya etkilenmiyorum sonrada etkilenmedigini gostermek icin benim tarafima gecti.Yok ya ben kendimi idare ederim ne kadar iyi olursa olsun pek guvenilmez biriyle takilmak istemiyorum.

Ama nasil aralansam bilmiyorum?Bana bir yol gösterin.

Son düzenleme:
yerini değiştir. kızlarla takıl. ama düşüncelerini duygularını belirt. niye insanlara bu kadar müsade veriyorsunuz anlamıyorum sizi zorlayan etmen ne ki onunla durmak için. herşeyde özgürsünüz. artık üniversiteye gitttiğinize göre kiminle konuşup konuşmayacağınızı siz belirleyin ona göre katı bir tavır sergileyin.insanların sizin hakkınızda farklı şeyler düşünmesi doğal çünkü ikiniz farklı cinsiyettensiniz. şimdi görüşmesseniz ayrıdınız derler:) insanların görüşlerine aldırış etmeyin.ne istiyorsanız onu hayata geçirin.

Kizlar biliyorsunuz daha öncede yazmistim benim unide cok takildigim yan-yana oturdugum erkek sinif arkadasim var ve ben ondan aralanmak istiyorum.Ama aralanmamiz cok uzun surmuyor ben aralaniyorum oysa yanima geliyor.Ondan aralanmak istemeyimin bir cok sebepleri var.

1.Cogu insan aramizda birseyler oldugunu zanediyor.Bazilari benim ona bazilari ise benim ona asildigimi dusunuyor.Ama yok oyle bisey ya.Oda bazen birsey mirildanir durur sonra ya hic umrumda degil ne dusundukleri der ama ben cok rahatsizim.

2.Sonra bu genelde benimle birde bir erkek arkadasi (arkadasinin ismi X diyelim) vardi onla takilirdi ben X-le kavgali olduk özel konulardan dolayi baya uzun zaman oluyor.O zamandan sonra X benlede ve onunlada(benle takildigi icin) iletisimini tamamen kesti.Ben X-i anliyorum eger o benle degilde X takilsaydi bende her ikisiyle arami keserdim. Iste durum böyle olunca arkadasim yine arada bu konuyla ilgilide mirildaniyor X benle konusmuyor fln diye sonra ay hic umrumda degil diyor ama bence yalan soyluyor ben bu durumdan hosnut degilim.

3.Bu cocuk bana guvenir ama ben bu cocuga hic guvenmem.Kendiside bunun farkinda bana guven diyor ama ben guvenmiyorum icime sigmayan seyler var.Kendisi iyi bir cocuk ama biraz zayif karakterli ben hic kimseden fln etkilenmem diyor ama X birsey söyledigi zaman baya etkileniyor,bir kac kez arkamdan bir is cevirdiklerinin benim hakkimda farkina varmisim.Ama X bunu istedigi zaman iyi davranarak kullaniyor ihtiyaci olmadigi zamansa bir tarafa atiyor.Kendisine bile soyledim Xin yaninda ama o zamanlar kavgali degildik Xle.Sadece tartisiyorduk oda Xin söylediklerini tekrarliyordu böyle zayiflikmi olur ya. Ben yuzune böyle söyleyince oda yok ya etkilenmiyorum sonrada etkilenmedigini gostermek icin benim tarafima gecti.Yok ya ben kendimi idare ederim ne kadar iyi olursa olsun pek guvenilmez biriyle takilmak istemiyorum.

Ama nasil aralansam bilmiyorum?Bana bir yol gösterin.

Aralanmak ne demek? Ona göre yorum yapıcam.

yerini değiştir. kızlarla takıl. ama düşüncelerini duygularını belirt. niye insanlara bu kadar müsade veriyorsunuz anlamıyorum sizi zorlayan etmen ne ki onunla durmak için. herşeyde özgürsünüz. artık üniversiteye gitttiğinize göre kiminle konuşup konuşmayacağınızı siz belirleyin ona göre katı bir tavır sergileyin.insanların sizin hakkınızda farklı şeyler düşünmesi doğal çünkü ikiniz farklı cinsiyettensiniz. şimdi görüşmesseniz ayrıdınız derler:) insanların görüşlerine aldırış etmeyin.ne istiyorsanız onu hayata geçirin.

Ay aynen oyle dicekler :-) Ama cocugun kiz arkadasi var ya o yuzden ozellikle benim ona asildigimi dusunuyorlar. Daha once ondan uzaklasmam lazim ki ben digerleriye takilabiliyim.Malesef yerimi degisemiyorum.En buyuk sorunda bu.Ögretmenlerimizin önceden belirledigi yerde belirledigi insanlarla oturmaliyiz.Bir kac ay önce ögretmene gittim söyledim yer degistirmek istedigimi ama oysa bana bunun icin bi sebebin olmali herkes yerinden memnun sen neden memnun degilsin?Kavga fln etmemissiniz yerinizi degistirdigimiz zaman bi sebep söylememiz gerek dedi.Cocuklada dogru durust konusamiyorum bu konuyu,ha basliyorum anlatmaya cocuk ya bosver o umrumda degil bu umrumda degil diyor.

Affedersiniz turkcede aralanmak sozu yok mu?Ben yurtdisinda yasadigim icin herseyi katip karistirmisim :-)

Aralanmak olarak pek yaygın olduğunu düşünmüyorum Türkiye'de. Hatta bu yaşıma geldim, ilk senden duydum.
Hatta TDK'dan baktım çok merak edip:) söylediğin doğru, fakat yaygın bi kelime değil zannımca :44:

Bu kadar çok düşünme, sana faydası olmayan insanları hayatına boş yere sokma.
Konuşma, yanına gitme zamanla aranıza mesafe girecektir zaten.

Ya aslina bakarsan bu cocuk bu kadar mirildaniyor ya Xin onla konusmadigini fln ben ondan uzaklassam Xle aralari duzelse diye dusunuyorum.Nerdeyse sinifin bir cok erkegi Xle takiliyor gitse onla takilsa siniftaki erkeklerlede iletisim kursa...Yalniz benle takil takil nereye kadar ? Gecen gun dicektim Xle takilsan iyi olmazmi diye ama okula gelmedigi icin diyemedim.Simdide 1 haftalik tatildeyiz.Dedim soruyum belki ondan uzaklasmam icin baska fikriniz fln olur.

Aralanmak olarak pek yaygın olduğunu düşünmüyorum Türkiye'de. Hatta bu yaşıma geldim, ilk senden duydum.
Hatta TDK'dan baktım çok merak edip:) söylediğin doğru, fakat yaygın bi kelime değil zannımca :44:

Bu kadar çok düşünme, sana faydası olmayan insanları hayatına boş yere sokma.
Konuşma, yanına gitme zamanla aranıza mesafe girecektir zaten.

Ya biz sinifta yan yana oturuyoruz konusmamak mumkun degil.

Son düzenleme:
hahaha:) nasıl bir üniversite bu. üniversitede bile yerini bile mi değiştiremiyorsun. erken gelen her zaman yeri kapar üniversitede. sınııfndan birisiyle anlaşarak yer değiştir o zaman yada danışmanınıza de ki hakkımda böyle böyle konuşulmaya başlandı bu da beni rahatsız ediyor yerimi değiştirmek istiyorum dersin olur biter. zorlayacak halleri yok ya. o kişi seni dinlemiyorsa merhaba demezsin selam vermezsin uzaklaşırsın. ama bence sen de niyet yok gibi geliyor. aşırı samimi olmanın sonu bu. zaten sevgilin varsa erkek arkadaşlarınla tanıştırma.onlardan bahsetme yeri ve zamanı geldiğinde toplulukta tanışırlar. ilişkilerin zedelenir. ortamdan ortama görebilirler ancak.

Aralanmak kelimesi biraz karistirdi kafami ama simdi anladim.:28: Bir erkekten uzaklasmak istiyorsan biraz ilgi goster kendisi kacacaktir. Sevmesen bu kadar dusunmezsin sanki. Ara vermek mi istiyorsun , tam bitsin mi istiyorsun.

Aralanmak kelimesi biraz karistirdi kafami ama simdi anladim.:28: Bir erkekten uzaklasmak istiyorsan biraz ilgi goster kendisi kacacaktir. Sevmesen bu kadar dusunmezsin sanki. Ara vermek mi istiyorsun , tam bitsin mi istiyorsun.
Hayir ya ben suan kimseyi sevmiyorum kimseylede cikmiyorum.Sadece bu cocukla artik takilmak istemiyorum.Ben fazla takildigim ve ya fazla birsey yaptigim zaman sikilirim hep yenilikten yanayim.Yeni cevreler girmek istiyorum.

Back
X