Arkadaşımdan soğudum

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Merhaba. Bu yıl üniversitede tanıştığım ve yakın olduğum bir arkadaşım var. Ama son zamanlarda bazı haraketleri beni soğuttu. Sizce mesafe koymalı mıyım?
İki konuda soğudum. Birincisi, çok alıngan. Mesela ben bir keresinde mesajına geç cevap vermişim. Yemediğim sitem kalmadı. Bilinçli olarak yaptığım bir şey değildi, niye yapayım ki. Bunu belirttiğim ve özür dilediğim halde günlerce bu konuyu uzattı hatta sonraki günler mesajlarımı gördüğü halde çok geç cevap verdi. Nedenini sorduğumda da sen bana geç cevap vermiştin ya dedi.
İkincisi, biraz bencil gibi. Birinci dönem final için bir dersten notlarımı istedi verdim. Yaklaşık 30-40 sayfa. Verdim hepsini fotokopi çektirdi. İkinci dönem yine final için ben başka bir dersten ondan notlarını istedim. Cevap olarak: "Benim notlarım karışık kafan karışır" dedi. "Yok önemli değil karışmaz at bir bakayım" dedim. "Yok karışır boşver" yazmış. Ben de üstüne bir şey diyemedim artık. Evet ne düşünüyorsunuz?

Sizi kullanıyor farkında mısınız? Ben çok iyi bir not tutucuydum. Yüksek lisans yapıyorum şu an hala öyleyim, hasta olur gelemez yakın arkadaşımsa veririm ama sırf not için bana mesaj yazana ya da derse katılıp ben not tutarken telefonuyla ilgilenip benden not isteyene babamın oğlu olsa vermem not.
Ayrıca değil arkadaşınız, sevgiliniz, eşiniz olsa dahi anında cevap vermeye mecbur değilsiniz. Sizin kendinize ait bir hayatınız var, müsait olmayabilirsiniz. Bunun hesabını neden veriyor neden özür diliyorsunuz?
Sizi bu hayatta çok üzerler böyle giderseniz, benden söylemesi :KK12:

Merhaba. Bu yıl üniversitede tanıştığım ve yakın olduğum bir arkadaşım var. Ama son zamanlarda bazı haraketleri beni soğuttu. Sizce mesafe koymalı mıyım?
İki konuda soğudum. Birincisi, çok alıngan. Mesela ben bir keresinde mesajına geç cevap vermişim. Yemediğim sitem kalmadı. Bilinçli olarak yaptığım bir şey değildi, niye yapayım ki. Bunu belirttiğim ve özür dilediğim halde günlerce bu konuyu uzattı hatta sonraki günler mesajlarımı gördüğü halde çok geç cevap verdi. Nedenini sorduğumda da sen bana geç cevap vermiştin ya dedi.
İkincisi, biraz bencil gibi. Birinci dönem final için bir dersten notlarımı istedi verdim. Yaklaşık 30-40 sayfa. Verdim hepsini fotokopi çektirdi. İkinci dönem yine final için ben başka bir dersten ondan notlarını istedim. Cevap olarak: "Benim notlarım karışık kafan karışır" dedi. "Yok önemli değil karışmaz at bir bakayım" dedim. "Yok karışır boşver" yazmış. Ben de üstüne bir şey diyemedim artık. Evet ne düşünüyorsunuz?
böle bir arkadaşlığı bitir muhattap olma bence.

başılığı arkadaş diye okudum
okumaya başlayınca acaba sevgilisi mi dedim
tekrar başlığı okudum
yok canım bu arkadaş dediğin kişi çıkarcı bencil
iletişimi kes merhabayı kes resmen seni kendine rakip görüyor

Notlar altin suyuyla yazildi heralde baksana.sır gibi saklıyor.sanarsin derste özel bilgiler verildi bi bunda var ilginc.yani

Benimde vardı öyle bir tane arkadaşım. Lafta arkadaş ama... Yan yana otururduk sınava çalışamayınca kopya isterdim vermezdi sınav çıkışı bende bir şey yapamadım derdi sonuç açıklanınca 80 den aşağı almazdı ama o benden istese ben verirdim salak gibi. Ben şaka yapardım o sanki beni tanımıyormuş gibi ciddiye alıp laf sokmaya çalışırdı böyle gıcık bir tipti ne bileyim sonra bu işte bir terslik var dedim ve ilişkimi kestim. Uzak durmak gerek böylesinden. Buradakilerin de dediği gibi siz onu arkadaş olarak görüyorsunuz ama o sizi görmüyor sanırım çokta ciddiye almanıza değmez.

Hala soruyormusunuz.Çok mu lazım bu arkadaş size.Kendinizi başkalarına üzdürmeye trip yemeye çok mu meraklısiniz.Siz biraz bencil olun önce kendiniz

Back
X