Arkadaşımı aldatmış pislik

Arkadaşının ağzını ara. Başkası hakkında duymuş gibi. Sen olsan söyler miydin de.

Ben böyle bir durumu arkadaşımın bana kesinlikle anlatmasını isterdim ki daha fazla vakit kaybı olmasın.

Uzun zamandır kendime dert ettiğim bir şey var. Yakın bir kız arkadaşım var, sevgilisiyle dört yıldır beraberler. Çok da iyi anlaşırlar, nadir tartışan bir çift hatta. Fakat erkek arkadaşı aldattı, arkadaşım hala bilmiyor. Sen nereden biliyorsun diyecek olursanız aynı arkadaş ortamımızdan bir kızla aldatmış, o kız da vicdan azabıyla geldi bana anlattı aşırı ağladı ama bir sürü yeminler ettirdi kimseye söyleme diye. Bende söyleyemiyorum arkadaşıma :KK43: söylersem mahvolur. zaten bir dönemde tedavi gördü hala toparlanabilmiş değil. Arkadaşım o kadar naif o kadar tatlı birisidir ki. Gözü sevgilisinden başkasını asla görmez, bir kere kötü söz çıkmamıştır ağzından. Çok üzülüyorum, kocaman bir yük taşıyorum sanki..

Sizce ne yapmalıyım? Yada erkek arkadaşı denecek o erkek müsveddesi vicdana gelir de anlatır mı? Karışmakta istemiyorum hiç. Aldatan adamlar sonsuza dek saklıyorlar mı ya nasıl bir mide bu? Sizce sevgilisinin söylemesini mi beklemeliyim?? Yada nasıl söylemesini sağlarım??

valla çok zor bir durum
tabiri caizse iki ucu b.... değnek
cevabı bilemedim ama ben olsam kesin bilmek isterdim

Ben arkadaşınızın yerinde olsam ve bildiğiniz halde söylemediğinizi ögrensem bir de senin üzülmemen için gibi yersiz bir bahane duysam siler atarım tamamen.
Su an arkadaşınız bir yalanı yaşıyor buna daha çok uzulecektir.

bende bilmek isterdim ama yemin ettinse söyleyemezsin napabilirsin zor bir durum ama söyle yapabilirsin onun erkek arkadaşını takip ettirmekle yönlendirebilirsin.

Kızın doğru söylediği ne malum?Arkadaşımın sevgilisiyle konuşurdum ben galiba bak böyle böyle bi durum oldu doğru mu söylüyor bu kız diye zaten tepkisinden anlarsınız.Bu esnasa ses kaydı da yapın nolur nolmaz.Eger doğruysa arkadaşınıza söyleyin kimse kendini aldatan bi adamı haketmez

Arkadaşının ağzını ara. Başkası hakkında duymuş gibi. Sen olsan söyler miydin de.

Ben böyle bir durumu arkadaşımın bana kesinlikle anlatmasını isterdim ki daha fazla vakit kaybı olmasın.

Bence bunu dene. Hem o zmn soz verdigin kizada sozunu ezmis olmazsin. Hos sevgilisi olan erkekle boyle bisey yapan kizada neden sorumlu hissedesin kendini. Ama soz verilmis bir kere.

Ben 10 senelik arkadaşıma sevgilin seni aldatıyo dediğimde beni silmişti. 5.aldatılışından sonra yanlış kişiye inandığını anladı. Arkadaşın için arkadaşını kaybetmeye hazırsan söyle. Ya da fake hesap aç bir dost yaz kız arkadaş ortamından de isim verme. Ben olsam bana söylensin isterdim

Arkadaşının yerine koy kendini, eğer böyle bi durum varsa bilmek ister miydin?

Erkek arkadaşının itiraf etmesini sağlayın. Gidin onunla konuşun önce, " ya sen söylersin ya ben söylemeyi düşünüyorum" deyin. Her zaman arkadaşa söylemek doğru olmuyor maalesef... Odak noktası olarak erkek arkadaşını koymuşsa dünyasına size inanması biraz zor gibi..

benim dostum dediğim insan benden saklasa asla kabul etmezdim mutlaka soylemelisn önce bi ağzını ara başkasından ornek var bakalım ne diycek

Bence bu durumda sen sana nasıl davranılmasını isterdiysen
sen de arkadaşına öyle davran

ben mesela aldatıldığımı başkasından duysaydım üstelik bildiği halde dostumun da bunu sakladığını öğrenseydim, silerdim ikisini de
Net....

Zor sizin için ama ben şimdiye söylemiştim o adamla geçirdiği bir gunun vicdan azabını yasardim bulun bir yolunu başkasına söylettirin ama haberi olsun.

Böyle bir durum olsa arkadaşımın bana söylemesini isterim saklaması beni daha çok üzer. Bu mantıkla düşündüğüm için lisede samimi olduğum arkadaşıma kız arkadaşının kendisini aldattığını söyledim.Bana inandı fakat bir hafta sonra benimle bütün bağını kesip kız arkadaşı ile barıştığını gördüm. Üstelik ikisinin arasını ben yapmıştım buna rağmen.
Arkadaşının tepkisini kestiremiyorum. Olayı anlatan kızın yalan söylemesi için bir sebep göremiyorum ama ya varsa...
Yerinde olsam arkadaşına bana bu şekilde anlatıldı der anlatırım saklamazdım hiçbir şekilde.

erkek arkadaşıyla önce konuş. belki kız yalan söylüyor.
konuşmanızı telefone kaydet. bunu da arkadaşına dinlet

Back
X