• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimi anlamiyorum..

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Yaklasik 10 senelik arkadasimla ilgili sorum. Ben buna herseyimi anlatirdim. Cok degisik bi insan bi iyi sicak bi soguk.. ve artik soguk davranmaya basladi son 2 senedir. Son iki senedir Kendi sorunlari vardi vs. Her neyse su an iyi kendisi.

Olaylara gececek olursak: Bi keresinde arkadaslarla bi yere gidecektik. Ilk beni alacakti. beni arabayla bekliyodu..gec geldim diye beni beklemeden gidecekti bende salak gibi eve geri dönmek yerine bindim arabasina yolun ortasinda. Icimden cok sinir oldum bu da benim sessiz durusuma sinirlenmis arabaya bindikten sonra. Neyse bunu gectim ben bi ara bir cocukla yazismistim bunuda ona söylemedim cünkü görüsmemistik. Bunu arkadas ortaminda diyince bunun icine dert olmus olmali ki bi gün yine arkadas ortaminda tartisirken bu konuyu acti iste vay efendim ben mesela senin o kisiyle yazistigini bilmiyodum fln diye. Tartismada da bazi olaylar olmustu arkadaslar arasinda ve ben cok kirilmistim bunlara. Orda nelere kirildigini anlatti sonra da timsah gözyasi döker oldu ama yalandi :) neymis bana cok kirilmismis benim kalbim sanki tas. Benle planlanan bir tatile mesela ben grupta yazmadim diye bensiz bulusup bensiz baska birini almalari beni sanki hic kirmadi. Her neyse benim icimde kaldi. Dedim kac yillik arkadasim gönlünü alayim. Bulustum bununla cicek hediye ettim. O bulusmada cok iyiydi ama eve dagilacagimiz zaman onda bir sinsilik hissettim. Günler gecti, bana dostum diyen kisi bu sefer sosyal medyada bi diger arkadasiyla olan fotosunu paylasip biricik dostum yaziyor altina :) sonra dogum günümü sade bir mesajla kutluyor oysa disari cikardik hep. Diger can ciger dostuyla yapiyo ama bana gelince nedense bu terbiyesizligi yapti. Yani ne bekliyor benden anlamiyorum. Sizce?

Allah askina su kiz arkadaslariniza cicek almayin.Burda senin anlattigin tarzda konu aciyorlar.Nedense hep kirilan ama icine atan taraf cazgir olan tarafa cicek aliyor.Bu ne boyle kaprisler bilmem neler.Yok konustugun oglani anlatmadin.Ee sanane canim istemedi anlatmadim.Iyi katlaniyorsunuz boyle kaprisli insanlara.Salla gitsin ya.Varken sana huzur vermiyor napiyim oyle arkdasi.Cocuklugumdan beri boyle arkadaslik iliskilerim olmadi.Keyfine bak.

Her sevgilinin raporunu tutmaya çalışmakla asıl dostun terbiyesizlik yapıyor özel hayatımızın her noktasını hemen anlatmamız lazım diye bir kural yok arkadaşlıkta. Tuhaflar ama oluyor ben anlatmak istemiyorum kimseye hiçbirşey anlatmıyorum silende keyfi bilir ki sildi de sevgilim olduğunu söylemedim diye. Çokta tın

Back
X