Arkadasimi anlayamiyorum

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
İyi aksamlar dilerim. Benim bi arkadasim var sureli yalan soyuluyor. Ufak tefekde olsa. Ornegin: bisey anlatiyo ya gununu yalan soyluyor olayı kendi kendine nasil uygunsa oyle anlatiyo. Bikac kisilik grubumuz var kizlarada ayni. Kimseye demedim neleri farkettigimi ama kendisine neden bole yapiyosun desem kizlara farkli yansitir. Mesela gecen gun karsiya gecerken su kadar saatte gectim diyo Baska zaman bu kadar saatte diyo. Ne yapacagim

Valla komikmiş. Öyle büyük büyük yalanlar söylemiyorsa he deyin geçin. Eğer sizi rahatsız ediyorsa çekin kenara konuşun. Baktınız ters tepiyor arkadaşlığınızı bitirin.

Ayni model bir arkadasim vardi hatta ne arkadasi kiz kardesim gibiydi ben ona acidim attan aldim hayatimin en buyuk kaziklarindan birini yedim daha sonra ,basina is geldikten sonra benim gibi hayat tecrubeni paylasma.. Selamini ver yuzeysel konus acilma sana acilmasina da izin verme baska arkadaslar bulursun kendi hayal dunyasinda yasiyor belli ki

Yani söylediği yalanlar böyle abartma tarzında ya da böyle farklı günleri söyleme tarzında falansa unutun gitsin.Aa peki deyin geçin.Ama ben çok da yakın olmam böyle biriyle,araya mesafe koyarım.

Sizlik degil onluk sorun var gibi?
İsleri büyütüp hakkınızda yalan yanlıs konusmadigi sürece yapacagınız birşey yok gibi duruyor

Ama arkadas grubumuz var nasil cikaracagim

Yani söylediği yalanlar böyle abartma tarzında ya da böyle farklı günleri söyleme tarzında falansa unutun gitsin.Aa peki deyin geçin.Ama ben çok da yakın olmam böyle biriyle,araya mesafe koyarım.
Mesafe koyamayacak kadar yakiniz ama sikildim artik yani zarar vermiyo evet ama ne geregi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…