Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar arkadaşımın düğünü var ve ben o kadar hazırlık yaptım. yüzümde 3 yerde uçuk çıktı. yüzüm fekalet kırmızı. çok büyükler. ne yapıcam? nasıl geçer?![]()
filli boyadan krem rengi duvar boyası alsam bile kapanmaz bunlar. ne yapıcam ben? tek çarem yarın sabah koşa koşa doktora gitmek. resmen yüzümde o yerler yanıyor.
Kızlar arkadaşımın düğünü var ve ben o kadar hazırlık yaptım. yüzümde 3 yerde uçuk çıktı. yüzüm fekalet kırmızı. çok büyükler. ne yapıcam? nasıl geçer?![]()
benimde en ufak yorgunlukta,streste hemen uçuk çıkar.şu ara biraz rahatım.dr bana bir ara krem verdi.tam emin değilim şimdi adından.çok çabuk kurutuyordu ve çıkacağımı hissettiğim anda sürdüğümde çıkmasını önlüyordu.bir gün duduğımın üstü yandı krem sürdüm çıkmadı,kısa bir süre sonra altı yandı sürdüm gene çıkmadı,birkaç defa tekrarladı kremle engel oldum en sonunda burnumun içinde çıktı ona müdahil olamadım,![]()