Arkadaşımı düğününe bir gün kala çıkan uçuklarım

ehlimana

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
3.416
208
363
istanbul
Kızlar arkadaşımın düğünü var ve ben o kadar hazırlık yaptım. yüzümde 3 yerde uçuk çıktı. yüzüm fekalet kırmızı. çok büyükler. ne yapıcam? nasıl geçer?:43:

canım bu ucuruklar zaten en olmadık zamanlar da cıkıyorlar .
bı de ben suna cok ınanırım ,sakınan goze cop batar mısalı .
eger dugun ıcın ınanılmaz stres yapıp cıldıne fılan sureklı bakım
uyguladıysan belkı o yuzden cıkmıs olabılır .
benım de cıldım de hıc sıvılce yoktu ,zorum neydı bılmıyorum ama
son zamanlar da kulakdan duyma maskelere kendımı fena kaptırdım .
haftada 2-4 kere maske yapar hale geldım .sımdı sıvılce tarlasına dondum .
ergenlıklde bıle boyle sıvılcelerım olmadı .
neyse kı gecıcı sıvılcelermıs rahatladım .doktordan sıvılcelerımı kurutması
ıcın el yapımı bır ılac aldım .dun surdum sıvılcelerım kurudu gercekten .
sımdı doktora gıt ılac temın et desem ,bır gun de kurtulamayabılırsın .
tek caren yogun concealar yogun fondotenler .
baska caren yok gıbı gorunuyor.

filli boyadan krem rengi duvar boyası alsam bile kapanmaz bunlar. ne yapıcam ben? tek çarem yarın sabah koşa koşa doktora gitmek. resmen yüzümde o yerler yanıyor.

canım uçuk bandı çıkmış ten rengi hemde tedavi ediciymiş,
kapanmaz tabiki bir haftadan önce geçmez ama en azından korkunç görünmez

Kızlar arkadaşımın düğünü var ve ben o kadar hazırlık yaptım. yüzümde 3 yerde uçuk çıktı. yüzüm fekalet kırmızı. çok büyükler. ne yapıcam? nasıl geçer?:43:

filli boyadan krem rengi duvar boyası alsam bile kapanmaz bunlar. ne yapıcam ben? tek çarem yarın sabah koşa koşa doktora gitmek. resmen yüzümde o yerler yanıyor.

Ahahahah akşam akşam güldürdünüz beni çok şekersiniz. Eczanede ucuk için küçücük bir krem var, teramicin gibi bişi, eczacı bilir, o cok faydalı hemen söndürüyor.

Kız kardeşimin de çok çıkar ağzında, hem de kocaman kocaman, onu keşfettiğimizden beri rahatladı, sürüyor, hemen sönüyor.

Benimde dudaklarımda çok çıkar, şu sıralar ağzımın içinde çıkmaya başladı :26: Ve kızlar çok uçuk kanser belirtisi olabiliyormuş dikkat edin,ben ihmal ediyorum devamlı :26:

Bende uçuklardan çok çeken birisiyim .şu an bile dudağımda bir uçuk var. Eczanede zovirax diye bir uçuk kremi var o çok iyi geliyor hem acıyı alıyor hem de şişliği indiriyor.

Arkadaslar ucugunuzu ilk geliyorum sizisini hissettiginiz anda pamuga biraz asetonla tampon yapin. Goreceksiniz ucugunuz cikmayacak. Puf noktasi ilk sizladigi henuz cikmadan surmek

Kızlar ben yıllardır bu uçuk belasını çekiyordum en ufak.üzüntü stres heyecan hemen ertesi gün 2-3 yerden patlıyordu söyleki bütün gunlerimizde dudagim ucukludur fotolara baktikca uyuz olurum
ama bir arkadas bana bir hap verdi ucuk cikacagini hissettiginiz anda bir tane iciyorsunuz ucuk buyumeden sonuyor ben yurtdisindayim mutlaka tr dede vardir bence doktorunuza yada eczaciya bir sorun
konuyu acan arkadasa pek faydasi olmaz artik ama bir dahaki sefere yardimci olur

Arkadaşlar bilginiz olsun yüzünüzü temizlemeye yada maske yapmaya kalkıştığınızda ertesi gün sivilce çıkması gayet normal. Eğer 3 4 gün daha sabredip düzenli temizliğinizi yaparsanız azalr. Çünkü yüzünüzde sivilce çıkması kullandığınız maskenin/ ilacın yüzünüzü iyi temizlediğini gösterir ve 3 4 gün kadar devam ettikten sonra geçer :)

Papatya yağını tavsiye ederim canım
Ablamda uçuklardan çok çeker papatya yağı sürüyor 2-3 güne geçiyor
En azından şişliğini alır düğüne kdr

benimde en ufak yorgunlukta,streste hemen uçuk çıkar.şu ara biraz rahatım.dr bana bir ara krem verdi.tam emin değilim şimdi adından.çok çabuk kurutuyordu ve çıkacağımı hissettiğim anda sürdüğümde çıkmasını önlüyordu.bir gün duduğımın üstü yandı krem sürdüm çıkmadı,kısa bir süre sonra altı yandı sürdüm gene çıkmadı,birkaç defa tekrarladı kremle engel oldum en sonunda burnumun içinde çıktı ona müdahil olamadım,:50:

ben uçuk çuktığı zaman kolonya sürerim,geçiyor hemen ama izlerini bilemiycem..

benimde en ufak yorgunlukta,streste hemen uçuk çıkar.şu ara biraz rahatım.dr bana bir ara krem verdi.tam emin değilim şimdi adından.çok çabuk kurutuyordu ve çıkacağımı hissettiğim anda sürdüğümde çıkmasını önlüyordu.bir gün duduğımın üstü yandı krem sürdüm çıkmadı,kısa bir süre sonra altı yandı sürdüm gene çıkmadı,birkaç defa tekrarladı kremle engel oldum en sonunda burnumun içinde çıktı ona müdahil olamadım,:50:

evet aynen resmen köşe kapmaca oynar gibi oluyor ozmn. benimde uçuk ve aft olur.

konu sahibi arkadaşın kendi düğünü sandım. üzülmüştüm. en azından kendinin değilmiş...

Back
X