Haklısınız o zaman demeliydim.Sana tavsiye sıkıntın varsa zamanında söyle , yazın ki olayı şimdi ki olaya söyleyemezsin saçma olmuş .
Direkt işim var şunla plan yaptım desen daha şık olacakmış . Patlamışssın .
Sevgilisi istiyor diye değil,dediğine göre kavga ettiler diyeSeni sevgilisi istiyor diye çıkaran biriyle neden görüşmeye devam ediyorsun ki sorun bu bence
Evet diyordukBu nasıl iş? Seni her yerden cıkaran bırıyle kanka mı dıyorsunuz bırbırınıze.
Bir daha görüşeceğimizi sanmam.Bir bir olmuş birdahaki hamleyi heyecanla bekliyoruz bakalım kim kime daha iyisini yapacak
Bosverin gitsinBir daha görüşeceğimizi sanmam.
E bu daha sacma degil mi? Sevgilisiyle kavga etti diye neden seni takipten cikiyo? Senle ne alakasi var olayin? Kuzum sunu duzgun anlatsana be yav kafamda deli sorularSevgilisi istiyor diye değil,dediğine göre kavga ettiler diye
yalan söylemek yerine x arkadaşınla planım var başka zaman demek daha kolay değil mi ? en ufak şeyde yalana koşanlardan hiç haz etmiyorum. Arkadaşın en azından dürüstçe sevgilim istemedi sildim demiş.Herkese merhaba benim 7 aylık bir kız arkadaşım var aynı bölümdeniz.Bu kızla geçen kış iyiydik ben buna çok iyilik yaptım o da bana bazı iyilikler yaptı elbette neyse konumuza gelirsek bu kız beni, bu yaz her yerden takipten çıkarmış sebebini sorunca ise sevgilim yüzünden dedi çok bozuldum.Bir şey demedim mesafe koydum,sonra okul açıldı o benden bir alt sınıf,bazı dersleri beraber alıyoruz,bana sınıfta dedi ki kanka bugün dışarı çıkalım.Benim de çıkasım gelmedi ufak bir yalan söyledim ve yanımdaki samimi arkadaşımla plan yaptım,bizi görmüş ve ertesi gün aradığımda bunun lafını yaptı ben de beni her yerden çıkaran sensin bunun lafını mı yapıyorsun dedim tamamdırrr yaptı aynı böyle uzatarak, gevşek şekilde benim de zoruma gitti yüzüne kapatıp engelledim her yerden sizce iyi yapmış mıyım?
kanka aşkım aşko özbacım öz annem , benim kızım /oğlum ,kraliçem, kaşar ... bunlar z kuşağının düşmanı dahi olsa birbirlerine hitapları.Bu nasıl iş? Seni her yerden cıkaran bırıyle kanka mı dıyorsunuz bırbırınıze.
Ayy bide şahsi oğlanım varkanka aşkım aşko özbacım öz annem , benim kızım /oğlum ,kraliçem, kaşar ... bunlar z kuşağının düşmanı dahi olsa birbirlerine hitapları.
güzel kızım da varAyy bide şahsi oğlanım varokuyunca başıma ağrılar girdi
Şahsi oğlanım ne ya, diğerlerine danaya girer gibi ortak mi giriyorlarAyy bide şahsi oğlanım varokuyunca başıma ağrılar girdi
Google a "şahsi oğlan" yazıp görseller kısmına bak. "Şahsi oğlan bana bunu deyince, şahsi oğlan böyle yapınca..." gibi gibi birsürü video çekiyorlarŞahsi oğlanım ne ya, diğerlerine danaya girer gibi ortak mi giriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?