Arkadaşımı engelledim

ceyyceyy_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
1.571
214
43
21
Herkese merhaba benim 7 aylık bir kız arkadaşım var aynı bölümdeniz.Bu kızla geçen kış iyiydik ben buna çok iyilik yaptım o da bana bazı iyilikler yaptı elbette neyse konumuza gelirsek bu kız beni, bu yaz her yerden takipten çıkarmış sebebini sorunca ise sevgilim yüzünden dedi çok bozuldum.Bir şey demedim mesafe koydum,sonra okul açıldı o benden bir alt sınıf,bazı dersleri beraber alıyoruz,bana sınıfta dedi ki kanka bugün dışarı çıkalım.Benim de çıkasım gelmedi ufak bir yalan söyledim ve yanımdaki samimi arkadaşımla plan yaptım,bizi görmüş ve ertesi gün aradığımda bunun lafını yaptı ben de beni her yerden çıkaran sensin bunun lafını mı yapıyorsun dedim tamamdırrr yaptı aynı böyle uzatarak, gevşek şekilde benim de zoruma gitti yüzüne kapatıp engelledim her yerden sizce iyi yapmış mıyım?

Öyle yazmışsın ama bi de önceki olayı şimdi ortaya atman saçma olmuş mesafeliyim diyorsun ya o zaman direkt ben şu kişiyle görüşücem deseydin bahane uydurmaya gerek yok

sevgilisiyle arkadaşlığını dengede tutamayan biriyle görüşme

yalan söylemek yerine x arkadaşınla planım var başka zaman demek daha kolay değil mi ? en ufak şeyde yalana koşanlardan hiç haz etmiyorum. Arkadaşın en azından dürüstçe sevgilim istemedi sildim demiş.

Bu nasıl iş? Seni her yerden cıkaran bırıyle kanka mı dıyorsunuz bırbırınıze.
kanka aşkım aşko özbacım öz annem , benim kızım /oğlum ,kraliçem, kaşar ... bunlar z kuşağının düşmanı dahi olsa birbirlerine hitapları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…