Arkadasimi kaybettim

Mileva

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
36
26
Sanirim arkadasimi kaybettim. Bu kiz her derdini benimle paylasir bende yardimci olurdum seve seve.
Ama bu sefer pisman oldum. Yine sevgilimin eskisi yazmis diye bana konusmalari screenshot (resim) olarak atti.
Bunun sevgilisinin eski sevgilisi hep ariyor yaziyormus cocukla yatmak istiyormus sözde.
Cocuk bloke etmis kizi ama en son yeni telefon alinca bloke kalkmis ve o kiz yine mesaj atmis.
Benim arkadasim bunu görünce sevgilisinin telefonundan oymus gibi cevap yazmis öyle yazismislar. Cocuk da yaninda tabi.

Kiz gecmis dogum gününü kutlamis bu erkegin ve musaitsen ve canin isterse beni ara demis.
Sonra arkadasim sevgilisinin agzindan birdaha rahatsiz etme diye cevap vermis. Kizda saskin saskin ne oluyor ..seni “rahat” birakmami istiyorsan ozaman telefon ac öyle söyle bana bunu diye geri yazmis. En azindan bunu hak ediyorum yazmis.

Devaminda kiz anlamis o cocukla yazismadigini sevgilin yaziyor degil mi yazmis. Benim arkadasimda itiraf etmis kendisinin yazdigini..onada ayri kizdim kücük düsürdün kendini iyice diye. Herneyse sonra birde arkadasima demis ki sevgiline söyle benimle görüsmek istemiyorsa söylesin. Ve sen benim muhatabim degilsin diye.

Bunlari okuyunca salter atti bende tabi arkadasim adina üzüldüm. Sevgilin madem onunla görüsmüyor bu kiz niye öyle hicbirsey yokmus gibi sanki hala konusuyorlar gibi mesaj atiyor dedim. Niye rahatsiz etme diyince sasiriyor kiz dedim.
Hala nasil yazabiliyor seninkisine dedim. Aylar öncede bu kiz yazmisti alenen yatmak istedigini söylemis bu cocuga.
Cocukta tabi herseyi anlatiyormus arkadasima. Arkadasim o yüzden güveniyor. Ve bu cocugun eski sevgilisi rus degil o yüzden aralarinda birsey yok olamaz diye düsünüyor. Ne alakaysa? Bende anlamadim. Arkadasim kendisi rus sevgiliside rus bu arada.

Neyse sözde bu kiz hastaymis piskopatmis o yüzden hala rahatsiz ediyormus..arkadasima öyle söylemis sevgilisi. Ve arkadasim sevgilisine ara o kizi seni rahat birakmasini söyle demis. Bizim pasa yok aramam zaten laftan anlamaz demis.

Buraya kadar hersey tamam. Ama en son sevgilisi benim ve arkadasimin yazdiklarimizi okumus sonrasinda telefonu firlatmis cekmis gitmis. Be kuzum sen ne diye okutuyorsun adama yazdiklarimizi? Gelde sinir olma. Adam birdaha görüsme diyecek kesin.
Ben süphelerimden bahsettim takipte kal vs yazdim. Arkadasim yok zaten rus degil yok inanmiyorum.. kardesinin agzini aradim eski kiz gercekten piskopatmis gibi seyler yazmisti.

Ama olay hep ücüncü sahislara patliyor. Yani bana patliyacak kesin. Offf Normalde zaten korkarim böyle iliskide olan birine akil vermeye fikrimi paylasmaya..ve arkadasima herzaman söylerdim sen daha iyi bilirsin her söyledigimle yola cikma hemen diye. Ama bu cocugu zaten gözüm tutmadi. Annemin lafini kesemezsin sen diye kizmis arkadasima. Neye ugradigimi sasirdim demisti arkadasim ..normal sohbet ediyorlarmis. Veya oturmasi kalkmasi herseyine karisiyordu. Lokanta da karsilikli otururmus sevgililer, niye yanina oturmus diye firca yemis arkadasim. Üstüne böyle eski sevgili sacmaligi olunca iyice kil oldum.

Ama olaylarin ic yüzünü bilemem kimsenin günahini alamam. Aldim mi acaba ? Kendimi kötü hissederim
benim yüzünden tartisirlarsa eger.

Sizin fikirlerinizi merak ediyorum. Bundan sonra ne yapsam ? Birdaha bana hicbirsey anlatma demek istiyorum. Aklim karisti..
Elalemin derdi beni gerdi :KK14:

Ruslar da ikili ilişkilerde bizden pek farklı değilmiş..
Arkadaşınla ilgili yapacak birşey yok, o sana sorununu anlatmış sende kendince doğru bildiğin tavsiyeyi vermişsin. Sevgilisinin işine gelmemesi senin doğrunu değiştirmez.
Oldu ki arkadaşlığınız devam etti, sorununu paylaşıp senden yardım istediğinde, her arkadaş gibi yapman gerekeni yapıp, tavsiyelerine devam etmelisin diye düşünüyorum.

O elemanla kızın sürekli görüştüğü izlenimi almadım ben, çünkü kız "geçmiş" doğum gününü kutlamış elemanın. Aktif bi görüşme olsa, geçmiş olamadan kutlanırdı o doğum günü.
Eleman gerçekten de laf anlatamamaktan ötürü kızla muhattap olmuyor olabilir yani. Hani tam terslememek de muhattap olmamaya dahildir ya.
Fakat sizin arkadaşlık görevi olarak kızı "takipte kal" şeklinde uyarmanız son derece normal, dolayısıyla kendinizi suçlu hissetmeyin / suçlu muamelesi yapılmasına izin vermeyin.
Elemana konuşmaları okutan arkadaşınız olduğuna göre, sizle görüşmeye devam edeceği konusunda sevgilisiyle ikna konuşmasını da o yapacak kasıla kasıla.
Siz normal takılmaya devam edin, tavsiye vermeye de.

Ruslar da ikili ilişkilerde bizden pek farklı değilmiş..
Arkadaşınla ilgili yapacak birşey yok, o sana sorununu anlatmış sende kendince doğru bildiğin tavsiyeyi vermişsin. Sevgilisinin işine gelmemesi senin doğrunu değiştirmez.
Oldu ki arkadaşlığınız devam etti, sorununu paylaşıp senden yardım istediğinde, her arkadaş gibi yapman gerekeni yapıp, tavsiyelerine devam etmelisin diye düşünüyorum.

Evet baya benzerlikler var..Hatta kizlara belirli bir yastan sonra "evde kaldi" gözüyle bile bakiyorlarmis :KK70:
Tavsiye konusunda pisman oldum yinede bilemiyorum :KK43:

O elemanla kızın sürekli görüştüğü izlenimi almadım ben, çünkü kız "geçmiş" doğum gününü kutlamış elemanın. Aktif bi görüşme olsa, geçmiş olamadan kutlanırdı o doğum günü.
Eleman gerçekten de laf anlatamamaktan ötürü kızla muhattap olmuyor olabilir yani. Hani tam terslememek de muhattap olmamaya dahildir ya.
Fakat sizin arkadaşlık görevi olarak kızı "takipte kal" şeklinde uyarmanız son derece normal, dolayısıyla kendinizi suçlu hissetmeyin / suçlu muamelesi yapılmasına izin vermeyin.
Elemana konuşmaları okutan arkadaşınız olduğuna göre, sizle görüşmeye devam edeceği konusunda sevgilisiyle ikna konuşmasını da o yapacak kasıla kasıla.
Siz normal takılmaya devam edin, tavsiye vermeye de.

Evet o "gecmis" sözünü okuyunca bende öyle düsünmüstüm aslinda.
Off bak simdi üzüldüm. Aralari bozmus gibi hissediyorum kendimi yinede :KK43:

Evet baya benzerlikler var..Hatta kizlara belirli bir yastan sonra "evde kaldi" gözüyle bile bakiyorlarmis :KK70:
Tavsiye konusunda pisman oldum yinede bilemiyorum :KK43:
Arkadaşını düşünerek yorum yapmalısın, sevgilisinin tatmin olacağı şekilde değil.
Rahatsız olduysan sadece derdini dinleyip, ilişkiye müdahale etmeyecek şekilde paylaşabilirsin sorunlarını.

Gerce aralarini bozmus olamam haklisiniz. Sonucta yok yere birsey demedim.. fikrimi sordu bende söyledim. Ama sevgilisini görsem kosa kosa uzaklasirim ordan galiba o_O

Evet o "gecmis" sözünü okuyunca bende öyle düsünmüstüm aslinda.
Off bak simdi üzüldüm. Aralari bozmus gibi hissediyorum kendimi yinede :KK43:
Yok canım, tavsiye vermenin bi riski her zaman vardır. O risk tavsiyenin fıtratında var.

Bu arada senin arkadaşının diğer kız hakkında "o kız rus değil onla beraber olmaz" deyişi hakkında bi teorim var.
O diğer kız hani böyle, bizim dinimizi paylaşan bi ülkeden falansa ve o eleman biraz faşist yaklaşıyorsa ilişkilere, senin kız bunu biliyor ama senin rencide olabileceğini düşündüğünden sana atıyorum " kız azeriymiş o yüzden aralarında bişey olamaz" filan diyemiyor olabilir.

Yok canım, tavsiye vermenin bi riski her zaman vardır. O risk tavsiyenin fıtratında var. Aha biz, burda görmeden, doğru düzgün bilmeden etmeden yazıyoz paso. Senin şu an tavsiyeye ihtiyacın var, biz "yok şimdi ne desek tam bilemeyiz" inceliğine insek yorum yapmasak falan, tavsiyesüz dünya ne kadan nahoş olur, diy mi, diy mi? Hissettiğimizi söylüyoz işte, sen de devam et doğru bildiğine.

Bu arada senin arkadaşının diğer kız hakkında "o kız rus değil onla beraber olmaz" deyişi hakkında bi teorim var.
O diğer kız hani böyle, bizim dinimizi paylaşan bi ülkeden falansa ve o eleman biraz faşist yaklaşıyorsa ilişkilere, senin kız bunu biliyor ama senin rencide olabileceğini düşündüğünden sana atıyorum " kız azeriymiş" filan diyemiyor olabilir.

Evet tavsiye vermek gercekten riskli. Bende bu yüzden hep arkadasima söylerim her tavsiyem fikrim dogru olmayabilir sen yinede kendi bildigi kalbinden geceni dinle diye.

Diger kiz ispanyol bu arada..söylemisti ama belirtmeye gerek duymadim. Ilk sevgilisiymis cocugun.
Ruslarda da söyle birsey var, onlarda baska milletten biriyle evlenmeye pek yanasmazlar. Baya bagli oluyorlar birbirine.
Belki bu yüzden öyle demis olabilir diye düsündüm. Yinede Sorarim bir ara..bende merak ettim.

Evet tavsiye vermek gercekten riskli. Bende bu yüzden hep arkadasima söylerim her tavsiyem fikrim dogru olmayabilir sen yinede kendi bildigi kalbinden geceni dinle diye.

Diger kiz ispanyol bu arada..söylemisti ama belirtmeye gerek duymadim. Ilk sevgilisiymis cocugun.
Ruslarda da söyle birsey var, onlarda baska milletten biriyle evlenmeye pek yanasmazlar. Baya bagli oluyorlar birbirine.
Belki bu yüzden öyle demis olabilir diye düsündüm. Yinede Sorarim bir ara..bende merak ettim.

Antalyanın yarısı rusla evli :KK53: pek yanaşmıo gibi değiller:)

Antalyanın yarısı rusla evli :KK53: pek yanaşmıo gibi değiller:)

Türkiyeyi bilemem ben yurtdisinda yasiyorum ve burda cok rus var.
Hic baska bir milletle evlendiklerine sahit olmadim. Ama vardir tabi illa..
Dunya benim cevremden ibaret degil ya.

Bu arada sorunum cözüldü bosuna evham yapmisim.
Konusmuslar aralari iyimis. :KK9:

Hepsini okuyamadim devrelerim yandi:KK53:arkadasin öldu sandim kaybettim deyinceo_O

X