Arkadaşımı kırmadan onu nasıl uyarabilirim.

yasmkya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2023
67
21
3
Merhabalar ben sene sınava hazırlanıyorum ve günde 8-10 saat çalışıyorum. Benim uzun süreli devam eden ciddi bir ilişkim var.
Benim yakın arkadaşım, sürekli bana erkek arkadaşın yerinde olsam seninle sevgili olmazdım, çocuğu çok boşluyorsun ders süreni biraz daha az yap gibisinden saçma sapan tavsiyede buluyor.

1. Ben dersimin yarısını sabah 7-13 arasında yapıyorum ve o saatlerde zaten sevgilimde yoğun oluyor
yani geri kalan zamanda da bol bol molam oluyor bunda da sevgilimle baya zaman geçiyoruz diziler izliyoruz vb

Ama arkadaşım gelmiş kalbimi kırıyor. Ne yapmalıyım

Merhabalar ben sene sınava hazırlanıyorum ve günde 8-10 saat çalışıyorum. Benim uzun süreli devam eden ciddi bir ilişkim var.
Benim yakın arkadaşım, sürekli bana erkek arkadaşın yerinde olsam seninle sevgili olmazdım, çocuğu çok boşluyorsun ders süreni biraz daha az yap gibisinden saçma sapan tavsiyede buluyor.

1. Ben dersimin yarısını sabah 7-13 arasında yapıyorum ve o saatlerde zaten sevgilimde yoğun oluyor
yani geri kalan zamanda da bol bol molam oluyor bunda da sevgilimle baya zaman geçiyoruz diziler izliyoruz vb

Böyle kalitesiz biri arkadaşım olamaz. Arkadaş dediğin desteklemeli, yükseltmeli, başarılı olmayı hedefleyip ona göre tavsiye vermeli. Daha çok ilişkinizi, bu süreci(ders ve ilişkinizin devamlılığını) güzel yönetmenizi kıskanıyormuş gibi geldi bana.

Eğer bir şeyi boşlayacaksan bu dönemde dersin değil sevgilin olmalı (sıkı bir dönemden geçiyorsunuz eğer sevgiliniz de anlayışlıysa bunu bilir ve problem etmez zaten ), kalıcı olacak olan önemli olan zaten apaçık ortada. Bu yüzden arkadaşının tavsiyesi havada kalıyor, yavaş yavaş mesafe koy çok da samimi ve saf bir amaçla konuşmuyor gibi geldi

Böyle kalitesiz biri arkadaşım olamaz. Arkadaş dediğin desteklemeli, yükseltmeli, başarılı olmayı hedefleyip ona göre tavsiye vermeli. Daha çok ilişkinizi, bu süreci(ders ve ilişkinizin devamlılığını) güzel yönetmenizi kıskanıyormuş gibi geldi bana.
. Sevgilisine dün aşkım günde 10 saat ders çalışsan birisiyle sevgili olmazsın demi diye mesaj atıp daha sonra gelen cevabı bana atan birisi...

Eğer bir şeyi boşlayacaksan bu dönemde dersin değil sevgilin olmalı (sıkı bir dönemden geçiyorsunuz eğer sevgiliniz de anlayışlıysa bunu bilir ve problem etmez zaten ), kalıcı olacak olan önemli olan zaten apaçık ortada. Bu yüzden arkadaşının tavsiyesi havada kalıyor, yavaş yavaş mesafe koy çok da samimi ve saf bir amaçla konuşmuyor gibi geldi
sevgilim ders çalışmamı benden daha çok destekliyor. Sevgilim direk arkadaşlığını bitiyor diyor sana yanlış fikirler veriyor diyor

Kesinlikle bir şekilde hayatınızdan çıkarın, kötü bir "iyi arkadaş" tavsiyesi değil bu, açıkça kötü niyetli arkadaşınız, önünüze engel koymaya çalışıyor gibi geldi, önceliklerinizi en iyi siz biliyorsunuz ve 2 önceliğinizi de birlikte götürebiliyorsaniz bu kimsenin derdi olmamalı

Benimde bu tarz bi arkadaşım var sevgilimle ilişkimi çok eleştirir. Kısa süre sonra kpssye gircem 1 aydır mesaj atmıyorum görüşmüyorum diye trip atıyor bana, bende yoğunum diyorum sürekli ders mi çalışcan diyo sanane yani biz yaşıycaz bu hayatı çıkar hayatından gitsin sevgilin için sıkıntı değil ona mı düştü tasası. Bu tip insanların içi fesat dolu senin enerjini emer bunaltır. İnsanın hayatına yüktür.

Kankandan uzak dur :D ona ne be
İster 1 dakika ilgilenirsin ister 1 gün
İlişki iki kişiden ibaret, arkadaşın sevgilin ve sen değil
Ayrıca sınav ömrünü etkileyecek tabiki çalış hatta daha çok çalış o bile az.. seneye bir kez daha başa sarıp çalışmak istemiyorsan mecbur çalışmak zorundasın

Bence onun derdi sensin.Seni kıskanıyor.
Gelecekteki başarını,kariyerini engellemek istiyor.
Görüşmeyi bitirmek için neyi bekliyorsun?
Sevgilim seninle görüşmemi istemiyooo,sana ayıracagım zamanı ona ayırmam gerekiyormıış onun istemediği biriyle arkadaşlık yapamam diyebilirsin...

Tatlım sen kırıldın değil mi onun verdiği bu saçma tavsiye üzerine. İçlenmiş üzülmüşsün belli. Sen kirilabiliyorsan demek ki o da kırılabilir. Kırarak da uyarabilirsin.

Arkadaşımın olumsuz konuşmasından sonra ya acaba arkadaşım haklı mı şu an iyi sevgili değil miyim acaba gibisinden düşünceye girmiştim. Forumdakiler teşekkür ederim pazartesi günü yüz yüze buluşup kendisini uyaracağım eğer devam ederse direk arkadaşlığı keseceğim.

Senin sevgilin olunca öyle yaparsın. Biz halimizden memnunuz diyin. Arkadaşınızın niyetini temiz bulmadım.

. Sevgilisine dün aşkım günde 10 saat ders çalışsan birisiyle sevgili olmazsın demi diye mesaj atıp daha sonra gelen cevabı bana atan birisi...
Sen bu ergen kızla neden arkadaşsın peki? Çocukluk mu aile dostu mu ne yani hayatin da tutma sebebin ne?

Arkadaşımın olumsuz konuşmasından sonra ya acaba arkadaşım haklı mı şu an iyi sevgili değil miyim acaba gibisinden düşünceye girmiştim. Forumdakiler teşekkür ederim pazartesi günü yüz yüze buluşup kendisini uyaracağım eğer devam ederse direk arkadaşlığı keseceğim.
Uyarmak bile gereksiz aslında. Direk bitir neden diye sorarsa üstün körü beni laflarınla manipüle etmenden, düşürmenden bıkmıştım dersin. Her ilişki farklıdır kimi ilişkiler birbirini destekler büyüdükçe büyür kimiside iki vasıfsız birbirini bulmuştur.

Back
X