Arkadaşımı,onu önemsemediğim fikrine nasıl inandırabilirim?

bence onu onemseme artık canım ac normal bi arkadasın gibi konus hiç umursama sonra ne ara ne sor o aramaya devam ederse aynen hiç takmıyo sıradan bi arkadasın muhabbet için arıyomus gibiş davran baktın muhabbeti uzatıyo telde kapatmam lazım arkadasım msn de bekliyo falan desin. cok umursamaz davran bence umrundaysan konusmaya ve calıscaktır niye boyle davranıyosun falan d,ye

Öncelikle geçmiş olsun diyelim.

Bence hiçbir şekilde ciddiye almayın ne arayınca açın ne de mesajlarına cevap yazın. :20: Anladığın kadarıyla canı sıkıldıkça size sarıyor. Onun çabalarına karşılık vermemeniz hem umursamadığınızı gösterir hem de umudunu kırar.

bence onu onemseme artık canım ac normal bi arkadasın gibi konus hiç umursama sonra ne ara ne sor o aramaya devam ederse aynen hiç takmıyo sıradan bi arkadasın muhabbet için arıyomus gibiş davran baktın muhabbeti uzatıyo telde kapatmam lazım arkadasım msn de bekliyo falan desin. cok umursamaz davran bence umrundaysan konusmaya ve calıscaktır niye boyle davranıyosun falan d,ye

tam olarak da bu ikisinin arasında kaldım :6:

bi insana ne söylediğin sözler ne de davranışlar etki etmez bazen ,
hiç bişey yapmamk en güzeli
mesajına ve telefonuna cevap vermezsen ne olucak ki
en fazla bi gün yolda karşına çıkar o zamnda verrsin cevabını
sanırım sende konuşmak istiyosun ki cevap veriyosun
bak şunu diyim sana mesajda hakaret etsen bile adam hakereti göemez snn ona cevap yazıp yazmadığına bakar (mesajın içeriği hiç önmli değil)

bence yılbasında aradıgında ac ve canım suan arkadaslarımlayım onlara ayıp olmasın müsait değilim kaptyorum daha sonra görüsmek üzere de ve ne söyleyecegini beklemeden şak kapat telefonu cıldıracagını hatta karnınaagrılar girecegine eminim :D:D:D:52:

aynen katılıyorum eğer seni ararsa telefonu birkaç kez çaldıktan sonra aç ama açmadan önce böyle arkadan fon müziği falan aç hatta baya aç sanki dışarda eğleniyomuşsun gibi :66:sonra ona deki şu an arkadaşlarla dışardayım sesini de hiç duyamıyorum sana iyi yıllar hadi görüşürüz :34: ve çok neşeli konuş aradığıan hiç şaşırmamış gibi onun aramış ya da aramamış olmasının hiçbir önemi yokmuş gibi....:66: erkeklerin hayatta en nefret ettikleri şey önemsenmemektir zaten emin ol delirecek bide onlar ayrıldıktan sonra seni üzmek istemiyorum falan filan deselerde üzülmediğini görünce daha da deliriler şimdi bide senin çok eğlendiğini görünce kudurur o kudurur:33:

bi insana ne söylediğin sözler ne de davranışlar etki etmez bazen ,
hiç bişey yapmamk en güzeli
mesajına ve telefonuna cevap vermezsen ne olucak ki
en fazla bi gün yolda karşına çıkar o zamnda verrsin cevabını
sanırım sende konuşmak istiyosun ki cevap veriyosun
bak şunu diyim sana mesajda hakaret etsen bile adam hakereti göemez snn ona cevap yazıp yazmadığına bakar (mesajın içeriği hiç önmli değil)

aynen katılıyorum eğer seni ararsa telefonu birkaç kez çaldıktan sonra aç ama açmadan önce böyle arkadan fon müziği falan aç hatta baya aç sanki dışarda eğleniyomuşsun gibi :66:sonra ona deki şu an arkadaşlarla dışardayım sesini de hiç duyamıyorum sana iyi yıllar hadi görüşürüz :34: ve çok neşeli konuş aradığıan hiç şaşırmamış gibi onun aramış ya da aramamış olmasının hiçbir önemi yokmuş gibi....:66: erkeklerin hayatta en nefret ettikleri şey önemsenmemektir zaten emin ol delirecek bide onlar ayrıldıktan sonra seni üzmek istemiyorum falan filan deselerde üzülmediğini görünce daha da deliriler şimdi bide senin çok eğlendiğini görünce kudurur o kudurur:33:

bak yine iki şey arasında kaldım ama ben :D
özel numaradan 3 gündür aranıyorum ama bakmıyorum

Erkekler okadar ince düşünemezler ki..Zaten öyle düşünseler böyle forumlarda birbirimize dert yanıyor olmazdık dimi :26:

haklısın

Kızlar son defa soruyorum,açıp gayet neşeli konuşup hemen kapatayım mı?
yoksa hiç mi açmayayım
Çünkü açmazsam ona hala tepkili olup,hala onu düşündüğümü düşünebilir

Son düzenleme:
bak bişi anlatıyım biz bi kere sevgilimle kavga ettik bn çok kırıldım birbirimizi çok sevdiğimiz halde ayrılmak istedim ondan
bi mesaj attm onun cevap vermesini beklemeden hattı kırdım telefonu 5 kattan aşağı attım
2 gün boyunca bana ulaşamayınca delirdi tabi bi gece evimin önünde sabahladı ertesi gün bn evden çıktım peşime takıldı konuştuk barıştık telefoncya gttk yeni hat ve telefon aldık
bunu niye anlattım erkeklerin mantığını anla seviyosa her türlü yanındadır
ama başak bi amaç varsa (vakit geçirmek,boş kalmamak,yanında güzl kız olsun tarzı yada bambaşka amaçlar) böyle oyalar

ayrıldık ama hala arıyo olayları o kadar saçma ki
adam gbi davranıp ya tutsun elinden yada baksın kendi yoluna senn ona verdiğin her karşılığı onu önemsediğin anlamıa gelir
bi insana verilecek en güzel cevap onu kaleye almamaktr
telefnu açarsan yada mesaj atrasın onun istediği yapmış olursun
kendin karr ver yinede
mutlu seneler dilerim :71:

bak bişi anlatıyım biz bi kere sevgilimle kavga ettik bn çok kırıldım birbirimizi çok sevdiğimiz halde ayrılmak istedim ondan
bi mesaj attm onun cevap vermesini beklemeden hattı kırdım telefonu 5 kattan aşağı attım
2 gün boyunca bana ulaşamayınca delirdi tabi bi gece evimin önünde sabahladı ertesi gün bn evden çıktım peşime takıldı konuştuk barıştık telefoncya gttk yeni hat ve telefon aldık
ama başak bi amaç varsa (vakit geçirmek,boş kalmamak,yanında güzl kız olsun tarzı yada bambaşka amaçlar) böyle oyalar

adam gbi davranıp ya tutsun elinden yada baksın kendi yoluna senn ona verdiğin her karşılığı onu önemsediğin anlamıa gelir
kendin karr ver yinede

dediğin gibi yapıcam teşekkürler

konuyu bastan sona okudum bana solencek pek bısey kalmamıs cunku umursamamak en ıyısı dıye dusunenlerdenım..son durum ne merak ettımm.?

kendin karr ver yinede

Çok doğru anlatmışsınız bence, kesinlikle katılıyorum.

özel numaradan 3 kere arandım kızlar :26:
3 aramadan sonra açtım,bi ses..onun sesiydi kanmca
kapadm.
sonra 4 kere daha aradı,kapadım telefonumu..

Back
X