Arkadaşımın abisi

Adam ahlaksız, sapık ama ben arkadaşınızı da hiç masum bulmadım. Resmen sizi kandırmış. Kız kıza bir gece diye gitmişsiniz ama abisiyle baş başa muhabbet edebileceğimiz ortamı bile yaratmış. Bana çirkin bir oyun dönüyor gibi geldi. Ahlaksız adama çok sert bir tepki verin ve bu tepkinin aynısını arkadaş sandığınız kız da hak ediyor.

Yorumlara bakarsanız neden çekindiğimi anlarsınız. Bir de kızla aynı sınıfta olmasam hiç düşünmez söylerdim ama sınıfın aynı olması biraz huzur kaçırıcı. İnsanlar böyle durumlarda ailesini savunmaya meyilli olur. Açıkçası yengesinin nasıl biri olduğunu öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum dar zihniyetli biriyse sanırım başıma bela edermişim gibi geliyor. Burda bile beni sorgulayan kişiler oldu kadını düşünemiyorum
Susmak ikrardır yani kabullenmektir derler.
Siz ezik durursanız ezerler.

Arkadaşınıza o mesajı gösterip hesap soracaksınız. Bu ne terbiyesizlik, siz beni ne sanıyorsunuz? Bir daha yakınımdan geçmeyin deyip orada bitireceksiniz.

Hepsi bu.

Yani arkadaşımın bir suçu yok diye düşündüm sevdiğim biri pek çok desteği oldu. Mesajları ona göstereceğim sanırım
Suçu yok mu? Yahu ben mi çok fesatım, siz mi safsınız bilemedim. Bence abiyle yengenin arası açık. Arkadaşınız da yengeden çok hoşlanmıyor. Abisinin yeni limanlara yelken açışına ortam hazırlıyor. Bu olay bu yani.

Kimseye bir şey demeyin ancak kendisine muhakkak " Ne münasebet , Ne hadle bana mesaj yazıyorsunuz, niyetiniz ne olursa olsun yaptığınız hiç hoş değil, Beni rahatsız etti. Bir daha asla yazmayın" diye mesaj atın .

Size iltifat ederken eşi neredeydi ?

Ben olsam bir daha gitmem. Arkadaşıma da Ayrıca kızardım söylemediği için.

Suçu yok mu? Yahu ben mi çok fesatım, siz mi safsınız bilemedim. Bence abiyle yengenin arası açık. Arkadaşınız da yengeden çok hoşlanmıyor. Abisinin yeni limanlara yelken açışına ortam hazırlıyor. Bu olay bu yani.
Olabilir kimseye güvenemiyorum şuan. Birazdan ders çalışmak için görüşeceğiz muhtemelen konuşucam bu konuyu

Olabilir kimseye güvenemiyorum şuan. Birazdan ders çalışmak için görüşeceğiz muhtemelen konuşucam bu konuyu
Konuşun tabi. Yerinizde olsam bir daha gitmem o eve. İkisi de terbiyesiz ya. Ay kız anası damarım atıyor. Valla ağızlarına terlikle girişmelik tipler.

Adam ahlaksız, sapık ama ben arkadaşınızı da hiç masum bulmadım. Resmen sizi kandırmış. Kız kıza bir gece diye gitmişsiniz ama abisiyle baş başa muhabbet edebileceğimiz ortamı bile yaratmış. Bana çirkin bir oyun dönüyor gibi geldi. Ahlaksız adama çok sert bir tepki verin ve bu tepkinin aynısını arkadaş sandığınız kız da hak ediyor.

Kesinlikle çok doğru bir mesaj.
Bende arkadaşın masum olduğuna inanmıyorum.

Kesinlikle çok doğru bir mesaj.
Bende arkadaşın masum olduğuna inanmıyorum.
Masum değil tabi. Normal şartlar altında abisi o evde yaşamıyor ki. Yaşıyor olsa, söyleme ihtiyacı duymamış olabilir, çünkü arkadaşının tahmin edeceğini düşünür. Ama olağan dışı bir durum var ve abin evde. Kendi evi dururken bir de yatıya kalacak. İnsanın arkadaşının rahatsız olabileceğini düşünememesi, haber vermemesi için geri zekalı olması gerekir. Öyle olmadığına göre başka niyeti var işte, belli.

Mesajları arkadaşınıza gösterin, sapığı da her yerden bloklayın. Siz tepkinizi iyi verememişsiniz bir de adamı merak ediyorsunuz anlamadım? Eşi vs size ne. Adam ayrı olsaydı, bekar bir adam bile kızlar varsa gelip aynı evde kalmaz, saçma muhabbete girmez. Hesabınızın ve bu postun bir fake erkek tarafından fantezi amaçlı açıldığını düşündüm. Sonra size biraz baktım. Sert bir tepki verip sen beni ne zannediyorsun? Veya eve bıraktırmaz, sohbet etmez, dik dik bakıp cevap vermemeniz gerekirdi. Bir de arkadaşınıza söylemekten çekiniyorsunuz. Yakın arkadaş olsa- gerçekten yakın olsa- direk sizi koruması lazım. Sizin de çekinmemeniz gerek. Ben bir de üstüne babamı veya erkek bir yakınımla aratırdım.

Konuşun tabi. Yerinizde olsam bir daha gitmem o eve. İkisi de terbiyesiz ya. Ay kız anası damarım atıyor. Valla ağızlarına terlikle girişmelik tipler.

Çok haklısınız. Hadi diyelim arkadaşın kötü bir niyeti yok o zaman da usul adap bilmiyor derim. Ben eve yatıya arkadaşımı çağrıcam aynı zamanda abim de bizimle olacak hem de evli barklı adam. Abinin niyeti zaten bozuk o konuya girmeye gerek bile yok.

Masum değil tabi. Normal şartlar altında abisi o evde yaşamıyor ki. Yaşıyor olsa, söyleme ihtiyacı duymamış olabilir, çünkü arkadaşının tahmin edeceğini düşünür. Ama olağan dışı bir durum var ve abin evde. Kendi evi dururken bir de yatıya kalacak. İnsanın arkadaşının rahatsız olabileceğini düşünememesi, haber vermemesi için geri zekalı olması gerekir. Öyle olmadığına göre başka niyeti var işte belli.

Aynen öyle. Anam babam yok kız kıza takılacağız diye çağırılıyor. Ve birden ayrı evi olan evli barklı bir abi çıkıp orda kalıyor. Hanımı kendi evlerinde adam bu evde. Ve en garip kısmı saçına başına iltifat edilecek evlilik sorgulanacak kadar başbaşa kalıyorlar. Ertesi gün de abi bırakıyor. Bence kesinlikle planlı programlı.

Arkadaşlar kusura bakmayin ama kardeşi gittikten sonra adam tuhaf sorular sordu, yatarken odaya geldi sürekli dediği halde arabasiyla eve biraktirmis arkadas kendini. Tek suçlu burada adam değil.
Bunlara ragmen bu teklifi kabul edince yesil ışık yaktı sanmış. Ben olsam rahatsizligimu belirtir kalkardim. Hadi kalkmadim diyelim ne mana beni eve birakacak. Giderken nasıl gittiysem öyle dönerim
Tamamen katılıyorum size

Aynen öyle. Anam babam yok kız kıza takılacağız diye çağırılıyor. Ve birden ayrı evi olan evli barklı bir abi çıkıp orda kalıyor. Hanımı kendi evlerinde adam bu evde. Ve en garip kısmı saçına başına iltifat edilecek evlilik sorgulanacak kadar başbaşa kalıyorlar. Ertesi gün de abi bırakıyor. Bence kesinlikle planlı programlı.
Konu sahibine bunu sormuşlardır muhakkak da ben görmedim. Cileklivanilinn Cileklivanilinn Niye abisi sizi eve bıraktı? Hem bu kadar rahatsız olmuşsunuz, hem de kendiniz geldiğiniz yerden kendiniz gidebilecekken, ne alaka yani? Israr etmiş bile olsa, gece odanıza bahanelerle girip durmuş bir adamın arabasına ne cesaret ve sebeple bindiniz?

Konudaki tüm ayrıntılar tuhaf. Kız kıza kalmada, evli olan abi sizinle kalıyor, gelip muhabbet ediyor, iltifat ediyor, odaya farklı bahanelerle üç dört defa geliyor yetmiyor ertesi gün sizi arabayla eve bırakıyor. Bu arada arkadaşınız abisinin evliliğiyle ilgili sizinle dedikodu yapıyor. Adam o kadar pişkin ki ertesi gün evli olmasına aldırmadan size mesaj atıyor. Tabi siz hala bu arkadaşınızı masum görüp aman arkadaşlığımız bitmesin diyorsunuz. 🙄

Yol tabi ki arkadaşınıza mesajı göstermek, hatta bu arkadaşlığı sorgulamak.

Son düzenleme:

Ben abisi son anda geldi kaldı diye düşünmüştüm ama evet bu da olabilir. Konu sahibinde yeşil ışık yakmış gibi olmuş vallahi hala ne yapacağım diyor tam akıl yitirmelik konu.

İyi de bir insan niye böyle bir şey yapar ki:110:

Back
X