- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Arkadaşımla konuştum. Yazışmaları da gösterdim. Abisinin yengesiyle mutlu olmadığını,yaşa takıntılı biri olduğunu -yengesi daha büyükmüş sanırım- bu sebeple kompleks yaptığını,bir süredir abisinin onlarda kaldığını fakat böyle bir şey yapacağını hiç tahmin etmediğini ve özür dilediğini söyledi. Ben de abisinin evde olduğunu önceden söylemesi gerektiğini yalnız olacağımızı sandığımı söyledim. Akıl edemediğini ve benim için problem olmayacağını düşündüğünü söyledi ve tekrar özür diledi. Bu olay aramızda kalsın yengem duyarsa ortalık karışır belki boşanma durumları olur delil olarak kullanmaları halinde mahkemede sorun yaşarlar gibisinden şeyler söyledi. Ben de böyle bir durumda abisinin tamamen haksız olduğunu kardeşinin arkadaşına olan saygısızlığının ona da yapılmış bir saygısızlık olduğunu aile hayatlarının beni ilgilendirmediğini ve bir daha dahil olmak istemediğimi söyledim. Mahçup olduğundan ve utandığından bahsetti. Abisinin böyle yapacağını tahmin edemediği üzerine yemin etti ama soğum soğum soğudum diyebilirim.