• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın abisi

Zeynep397

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
274
Puanlar
33
Arkadaşlar merhaba.

Ben 31.5 yaşındayım (32 demeye dilim varmadı :D)
Üniversiteden bir arkadaşım var. Güzel anlaşırız canciğer olmasak da , sohbetimiz gayet tatlı.

Benim ailem sebebiyle belli saatlerden sonra dışarı çıkma sorunum var.
Ramazan da ailesi ''arkadaşım, arkadaşımın annesi-babası-abisi, ben , üniversiteden bir erkek arkadaşımız daha iftar ayarlatmış. Mekan benim evime yürüyerek 5-6 dk uzaklıktaydı. Arkadaşımın evi 33 km uzaklıkta, diğeri de 40 km uzaktaymış. ailesi toplandı, benım için de bizim evin oraya kadar geldiler.

önce 3. arkadaşımız geldi, ben de onun yanına geçtim direkt. Arkadaşım ve ailesi trafiğe kalmıslar.
3. arkadaşla karşılıklı oturmuştuk ki, abisi geldi ''ben oraya geçeyim mi'' diye 3. arkadaşı kaldırıp karşıma oturdu. Ama çocuk sigara falan içiyor,namaza gidiyor . Üstüme alınmama gerek yok :D

Neyse döndü sen ''su mesleği yapıyordun di mi '' falan dedi

Tatlı düşünüyordum. Sütlaç ye, buranın sütlacı çok güzel falan dedi.

lavaboda arkadaşımı bekliyorum. aaa o daha çıkmadı mı dedi gitti.

arkadaşım annesiyle beni kapıya bıraktı, o da arabanın içinde el sallıyor falan.

daha önce onlara gittiğimde karsılasmıstık. ne çok konusuyor demiş hakkımda olayın üzerinden 2 sen geçti:D
o akşam ben konuşmadım/konuşamadım. 3. arkadaşımız aşırı konusuyor. Bu kez o benımle konusmaya çalıştı hep :)

2 kere de sosyal medya hesabım açıkken bakmıstı ama bir arkadaşı beni eklemiş. ben çocugu reddettim , ekledi , sildim , ekledi sildim. En son arkadaşımı yani onun kardeşini görmüş o çocuk hesabımda. ona söylemiş. Iki defa görüştük ama olumsuz oldu. normal kahve içtik kalktık herhangi bir yakınlaşma olmadı.

babası tüm gece abisine ''evlen'' baskısı yaptı masada. çocuk bizden 4 yaş büyük.
düzgün kız yok muhabbetleri döndürdü 3. arkadaşımız, o yalnızca dinledi, bu konu hakkında konuşmadı +babamın yasakları konuşuldu dün gece(babam korumacı, garip bir adam ama babam yani napayım)
12ye kadar iznim var diye o saate kadar oturdular (ki o izni almam şoktu normalde ona da asla izin vermez kız 35 km geliyor napayım ben kalkamam dedim,) Zeynep bal kabağına mı dönüşeceksin 12de diyor eheheh gülüyor abisi falan

çocuk bana tatlı geldi ama arkadaşım asla bu işi yapmaz.
oluru var mıdır, benim yapabileceğim bir şey falan :)
eklese falan dedim ama hiiç öyle şeyler olmadı.

ama çok tatlıydııı :)

adam benden hoşlandı falan demiyorum bu arada, oluru olur mu dedim?:)

ARKADAŞLAR ADAM BENDEN HOŞLANDI DEMEDİM.
AKIL DANIŞTIM.
HERKES ADAM SENDEN HOŞLANMAMIŞ YAZIYOR. BANA ÇÖZÜMLE GELİN BUNU BENDE BİLİYORUM :D

Birisini beğendim seneler sonra ya

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba.

Üniversiteden bir arkadaşım var. Güzel anlaşırız canciğer olmasak da , sohbetimiz gayet tatlı.

Ramazan da ailesi ''arkadaşım, arkadaşımın annesi-babası-abisi, ben , üniversiteden bir erkek arkadaşımız daha iftar ayarlatmış. Mekan benim evime yürüyerek 5-6 dk uzaklıktaydı. Arkadaşımın evi 33 km uzaklıkta, diğeri de 40 km uzaktaymış. ailesi toplandı, benım için de bizim evin oraya kadar geldiler.

önce 3. arkadaşımız geldi, ben de onun yanına geçtim direkt. Arkadaşım ve ailesi trafiğe kalmıslar.
3. arkadaşla karşılıklı oturmuştuk ki, abisi geldi ''ben oraya geçeyim mi'' diye 3. arkadaşı kaldırıp karşıma oturdu. Ama çocuk sigara falan içiyor,namaza gidiyor . Üstüme alınmama gerek yok :D

arkadaşım annesiyle beni kapıya bıraktı, o da arabanın içinde el sallıyor falan.

daha önce onlara gittiğimde karsılasmıstık. ne çok konusuyor demiş hakkımda :D

2 kere de sosyal medya hesabım açıkken bakmıstı ama bir arkadaşı beni eklemiş. ben çocugu reddettim , ekledi , sildim , ekledi sildim. En son arkadaşımı yani onun kardeşini görmüş o çocuk hesabımda. ona söylemiş. Iki defa görüştük ama olumsuz oldu. normal kahve içtik kalktık herhangi bir yakınlaşma olmadı.

babası tüm gece abisine ''evlen'' baskısı yaptı masada. çocuk bizden 4 yaş büyük.
düzgün kız yok muhabbetleri+babamın yasakları konuşuldu dün gece(babam korumacı, garip bir adam ama babam yani napayım)
12ye kadar iznim var diye o saate kadar oturdular (ki o izni almam şoktu normalde ona da asla izin vermez kız 35 km geliyor napayım ben kalkamam dedim,) Zeynep bal kabağına mı dönüşeceksin 12de diyor eheheh gülüyor abisi falan

Gece 12de evde olmanı kabul etmeleri korumacı olmaları anlamına gelmiyor. 12de evde olmanı beklemeleri çok normal artık otobüs saatleri zaten gece yarılarına kadar değil. Ben korumacı, akşam geç saate kalamıyor yazdığında böyle en geç 9 -10 düşündüm 12 normal ve abartılacak bir şey değil. 12ye kadar gezip tozmanı kabul etmişler o saate kadar her mekana girilir çıkılır. Ek olarak baban bu kadar talıntılı garip huylu senin sosyal medya hesabın tanımadıklarınla dolu, ve anladığım hesabın açıkki karşı taraf seni ekleyebiliyor normalde takip isteği atılır direkt ekleyemezsin.

Anlatımın çok sıkıcı ve boğucu konu sahibi.

30 yaşını geçmiş, işi gücü olan birisi şu babam izin vermiyor bahanelerie sığınmasa keşke.

Ben olsam çok rahatsız olurdum bu ortamdan arkadaşımla görüşmek varken niye anasıyla babasıyla abisiyle geliyor ne alaka. Ne garip aileleriniz var.

Arkadaşlar merhaba.

daha önce onlara gittiğimde karsılasmıstık. ne çok konusuyor demiş hakkımda :D

düzgün kız yok muhabbetleri+babamın yasakları konuşuldu dün gece(babam korumacı, garip bir adam ama babam yani napayım)

Onların tanıdığı biri ile iki kez bulusmuşsunuz, sanmam bu kişi size o gözle baksın. Tatlı önermesi vs vs normal seyler

Bir erkek beğendiği kadın hakkında ne çok konuşuyor demezz
O olayın üzerinden 2 sene geçtii
geçen hafta da ben konusmayınca hep o konusmaya çalıştı benimle.
kız kardeşi hiç konusmuyor, biraz mecburdum ama haklısınız yani :)

31.5 yaşında koca kadın olarak 35.5 yaşında koca koca adamlara çocuk dememekle işe başlayabilirsiniz mesela…

Birşey yapmanıza gerek yok. Olacağı varsa adım atar zaten. Pek gönlü varmış gibi de gelmedi bana ama.
ağız alışkanlığı o da
çocuk deyince ne oluyor, adam, beyefendi falan dediğimde ne değişecek?
zaten ''siz'' diye hitap ediyorum o ve ailesine de
Ben elektrik çarpacak muhabbet yakalayamadım 🙄
çarpılmadım , hoş çocuk , tatlı ve sevdiğim tarz. az konusan , efendi falan. Olur mu danısayım dedim
Bacısı yerine koyup yakınlık kurmuş olmasın?
olabilir :) olmasa keske diye sordum ben de :)
Onların tanıdığı biri ile iki kez bulusmuşsunuz, sanmam bu kişi size o gözle baksın. Tatlı önermesi vs vs normal seyler
bana asık falan diye dusunmedim. ailesi çocugu evlendirmek istiyor belli , ben tanısmak isterdim bu tarz biriyle. ama arkadaşıyla konusmus olmam bence de probşem zaten o yuzden özellikle belirttim. ama dümdüz kahve içtik, sevgili muhabbeti dönmedi işte belki dedim :)

Bana da hoşlanmış gibi gelmedi. Adam kardeşinin esprisine gülmüş onu bile hoşlanma belirtisi olmasına yönelik yazmışsınız. Hoşlanan adam şimdiye instadan 50 kere istek atmıştı.
ben adamın benden hoşlandığını düşündüğümü nerede yazmısım ya. ben sadece napabilirim diyorum

ağız alışkanlığı o da

çarpılmadım , hoş çocuk , tatlı ve sevdiğim tarz. az konusan , efendi falan. Olur mu danısayım dedim

olabilir :) olmasa keske diye sordum ben de :)

bana asık falan diye dusunmedim. ailesi çocugu evlendirmek istiyor belli , ben tanısmak isterdim bu tarz biriyle. ama arkadaşıyla konusmus olmam bence de probşem zaten o yuzden özellikle belirttim. ama dümdüz kahve içtik, sevgili muhabbeti dönmedi işte belki dedim :)
Bence arkadasiyla buluşmamız hiç problem değil ama toplum biraz malum olduğu için olmaz yani muhtemelen. Adam begendiyze zaten adım atar size her türlü. Erkekler begenince dağları delip geliyor cidden. Gelmezse de bosverirsiniz zaten

Gece 12de evde olmanı kabul etmeleri korumacı olmaları anlamına gelmiyor. 12de evde olmanı beklemeleri çok normal artık otobüs saatleri zaten gece yarılarına kadar değil. Ben korumacı, akşam gkki karşı taraf seni ekleyebiliyor normalde takip isteği atılır direkt ekleyemezsin.

Anlatımın çok sıkıcı ve boğucu konu sahibi.

30 yaşını geçmiş, işi gücü olan birisi şu babam izin vermiyor bahanelerie sığınmasa keşke.

Ben olsam çok rahatsız olurdum bu ortamdan arkadaşımla görüşmek varken niye anasıyla babasıyla abisiyle geliyor ne alaka. Ne garip aileleriniz var.
Arkadaşlarım benım sokağıma gelmediği sürece 8.30- max 9 da evde oluyorum
nereye gidiyorsun,kimle gdiyorsun diye de bir sürü sorgulanıyorum

SOSYAL MEDYA HESABIMIN TANIMADIKLARIMLA DOLU OLDUĞUNU HANGİ CÜMLEMDEN ANLADINIZ?

çocuk 6-7 kere ekledi , İSTEĞİ SİLDİM.
en son bir kere konsere gidip hesabımı açmıstım. o arada bakmıs.

anlatımım burada kısa anlatmaya çalışıp beceremediğimden sıkıcı

babam izin vermiyor bu arada bahane değil

ailesinin gelmesi bize de garip geldi. o yuzden belirttim ya zaten, normalimiz bu değil

Arkadaşının abisi olmasa, sen ekle derdim ama arkadaşının abisi olmaz bence.
ben de öyle düşündüm de işte napsam dedim bir sey yapabilir miyim falan akıl danısayım :)
Bence arkadasiyla buluşmamız hiç problem değil ama toplum biraz malum olduğu için olmaz yani muhtemelen. Adam begendiyze zaten adım atar size her türlü. Erkekler begenince dağları delip geliyor cidden. Gelmezse de bosverirsiniz zaten
haklısınız. ıkınıze de tesekkür ederim. beklediğim cevap buydu, bu kadar. sorumun cevabı dısında her seye yanıt vermişler, sağ olsunlar

Hoşlandıysan adım at istersen ya belki olur. Ama arkadaşın nasıl tepki verir onu da düşünmek lazım. Kötü görümce mi olur?

ağız alışkanlığı o da
İşte o ağız alışkanlığı kişiliğiniz hakkında fikir veriyor. Eşşşek kadar adama çocuk demek, eve giriş saati uygulaması, en ufak şeyden etkileşim hatta flört (şimdi ben nerde flört demişim diyecek olmanız) sonucu çıkarmanız ergenlikten çıkamamış, olgunlaşamamış bir kadın izlenimi uyandırıyor. Pedofilik eğilimleri yoksa aklı başında otuzlarının ortasında bir adamın bu karakterde bir kadından etkilenmesi mümkün değil. Biraz olgunlaşmanız gerekiyor.

Ya işte diğer babalar kızlarına yasak koymadığı için ortalıkta düzgün kız kalmadı maalesef :(
Belki de bunun için o kadar yol gelmişlerdir.
Yazının başından sonuna kadar bunu ima etmişsiniz ama adam istese kardeşine söylerdi zaten. Sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok sanki.

Konu sahibi ne sormuş ne cevap vermişler...
Bazen hayretler içinde okuyorum.
Niye bu kadar saldırganız çözemiyorum.
Konu sahibi bir sey yapma.
Bir erkek hoşlansaydı hiç bir engeli tanımızadı emin ol.
Karşıdan hamle bekle çünkü arkadaşının abisi.
Senin bir hamlenle olaylar farklılaşabilir.

Back
X