• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın acısı :(

fairytaless

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
150
32
38
Mrb kızlar bugün arkadaşim hakknda konu açıyorum.

4 senelik bir ilişkisi vardı ve evlenme derecesindeydiler ben dahil bütn arkadaşlarım onlara evlencek gözüyle bakıyorduk ama araya aileler girince o mutlu çiftten eser kalmadı sürekli sorun yaşadılar. En sonunda arkadaşımın ailesi size verecek kızm yok demiş ve iki taraf arasında içinden çıkılmaz durum almıştı ve ayrildilar. Ayrılalalı 5 ay olmuş ve arkadaşım bugün ağlayarak beni aradı eski sevgilsinin sosyal medya hesabinda yeni sevgilisiyle sözlenmiş olarak resimleri görmş bu acıya dayanamiyorum intihar edicem diyip duruyor baya dil döktüm şuan biraz daha sakin ama korkuyorum kendine zarar vermesinden ona bu zor sürećte nasil yardımcı olabilirm basindan böyle bi olay geçen var mı ? Pisikolojk destek almaya ikna etmelimiyim

Evet kesinlikle ikna etmelisin, çok zor bir süreç bu. Demek ki arkadaşının hala bir umudu varmış birlikte olmalarına dair. Ama eminim ki eski sevgilisi ailesinin beğendiği biriyle sözlenmek durumunda kalmıştır. Arkadaşının yanında olmaya çalış, ama gerçekten durumu kötüleşirse destek alsın bence.

Çok üzüldüm gerçekten ama erkek arkadaşı ne cabuk unutmuş ki onu sanki bitmesini o da istiyormuş gibi..arkadaşınıza facebook u kapatmasını söyleyin ya da onu takip edebileceği her şeyden uzaklaşsın kendine farklı uğraşlar bulsun kafasını meşgul edecek zamanla unutur ama onu takip ederek unutamaz gelecek ilişkisine de zarar verir bu

Çok üzüldüm gerçekten ama erkek arkadaşı ne cabuk unutmuş ki onu sanki bitmesini o da istiyormuş gibi..arkadaşınıza facebook u kapatmasını söyleyin ya da onu takip edebileceği her şeyden uzaklaşsın kendine farklı uğraşlar bulsun kafasını meşgul edecek zamanla unutur ama onu takip ederek unutamaz gelecek ilişkisine de zarar verir bu

Evet haklısınız ama çocuk çok seviyordu aklından bile geçmezdi sözlenceği ona inat yaptğni düşünüyor özellkle arkadaşm görsün diye resimlerini acmis önceden kapaliydi diyor. Durumu kabullenmek zorunda insallah dediğiniz gibi zamanla atlatir ben de zaten onun yaninda olacağim..

Evet kesinlikle ikna etmelisin, çok zor bir süreç bu. Demek ki arkadaşının hala bir umudu varmış birlikte olmalarına dair. Ama eminim ki eski sevgilisi ailesinin beğendiği biriyle sözlenmek durumunda kalmıştır. Arkadaşının yanında olmaya çalış, ama gerçekten durumu kötüleşirse destek alsın bence.

Hakliniz inat mi ailemi oda hala onu düşünüyor ama bu sonucu değiştirmez malesef. Bundan sonrası icin düzelmezse dediğnz gbi onu ikna etmeye çalişacağm..

arkadaşına destek ol yalnız bırakma onu. Ufacıkta olsa umudu varmış demek ki . ama çocuk bu kadar çabuk vazgeçebildiyse ya hiç sevmemiş ya da sevgi ne öğrenememiş.. yani 5 ayda ne ara tanımış sevmişte sözlenmiş ? hiç mi ayrılık acısı çekmemiş, düşünmemiş, üzülmemiş... doğrusu çok garip.. bence arkadaşının bu çocuktan kurtulduğu iyi olmuş üzülmesin.. ayran gönüllü birisi demek ki 5 ayda başkasıyla sözlenebildiğine göre.. sanki yedekte bekletiyor ...

Back
X